Motor ČB – Havířov 2:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Olomouc 2:1 (kon.) | Šumperk – Ústí n/L 4:3 (po pr.)
Litoměřice – Benátky n/J 4:0 (kon.) | Třebíč – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | Kadaň – Most 3:2 (kon.)
Beroun – Jihlava 2:1 (kon.)
po prodl.
DRACI PARS ŠUMPERK
4:3 (1:2, 0:0, 2:1 - 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 11.01.2014, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:13
    Draci právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto. Šumperk získává dva body. PATRIK MOSKAL střelou překonal brankáře Dlouhého. Asistence: Jan Tesařík.
     
    59:52
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Tomáš Rod vystřelil puk na bránu, puk překonal Štůralu, ale za brankovou čáru ho doklepl MAREK LOSKOT. Asistence: Tomáš Rod, Jan Alinč.
     
    54:08
    Draci právě vstřelili branku!
    Krásná akce! Tomáš Sedlák poslal neskutečně krásný pas na MARKA HAASE, který mohl střílet do prázdné brány! Už teď je jasné, že Haas bude hvězdou dnešního utkání. Asistence: Tomáš Sedlák, Aleš Holík.
     
    47:21
    Draci právě vstřelili branku!
    Karel Plášek si to jel podél mantinelu jak Pendolino přes Českou Třebovou, poslal puk na na JIŘÍHO PŮHONÉHO a ten se trefil přesně do volného místa branky Dlouhého. Asistence: Karel Plášek.
     
    10:01
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Opravdu nečekanou střela. Černý se napřáhl ke střele a jeho ránu MAREK LOSKOT tečoval za Štůralu, který nedokázal zareagovat. asistence: Jan Alinč.
     
    06:45
    Draci právě vstřelili branku!
    Velká chyba hráčů Ústí nad Labem. TOMÁŠ BRUNEC dokázal získat kotouč a ujel obraně. Samostatný únik využil krásnou střelou bekendem pod víko hostujícího gólmana. Bez asistence.
     
    03:35
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    A je to 0:1! PETR PŘEUČIL vyslal střelu na Štůralu, kterému puk propadl mezi lapačkou a betonem. Střela byla asi podceněna od brankáře Šumperka. Asistence: Jan Alinč, Jakub Grin.
    Marken.cz

    Dominik Mihailescu

    Branky a nahrávky: 7. Brunec, 48. Půhoný (Plášek), 55. Haas (Sedlák, Holík), 63. Moskal (Tesařík) – 4. Přeučil (Alinč, Grin), 11. Loskot (Alinč), 60. Loskot (Rod, Alinč)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) – Holík, Starý, Sedlák, Dudáš, Tesařík, Gewiese, Novotný – Haas, Plášek, Půhoný – Staněk, Moskal, Žalčík – Brunec, Skoumal, Červenka – Cink, Chomič, Langr
    HC Slovan Ústí nad Labem: Dlouhý (Petrásek) – Sklenička, Grin, Brož, Černý, Smetana, Holomek, Vaněk – Přeučil, Alinč, Loskot – Pořický, Rod, Tůma – Vávra, Hanzl, Baránek – Kuchynka, Videlka, Dostálek

    Rozhodčí: Blecha – Klein, Toman
    bahis siteleri