Manchester City – Blackburn 5:0 (kon.)
konec
Manchester City
5:0 (1:0)
Blackburn Rovers
Středa 15.01.2014, 21:10 • Etihad Stadium, Manchester • FA Cup
Předzápasové kurzy
     
    89
    Blackburn využil poslední změnu. Ze hřiště odešel Lee Williamson, kterého nahradil Connor Mahoney.
     
    88
    James Milner vypálil z volného přímého kopu a jeho prudká střela těsně minula vzdálenější horní roh Eastwoodovy brány!
     
    82
    Kolarov rozehrál standardní situaci a jeho následný centr či střela skončila těsně mimo!
     
    79
    Manchester City právě vstřelil branku!
    EDIN DŽEKO zvyšuje už na 5:0!! Agüero posunul míč do strany na Navase, který našel na přední tyči opět nabíhajícího Džeka, který jemným dotekem usměrnil míč přesně k pravé tyči. Krásná akce.
     
    77
    City využili poslední možnost střídání. Ze hřiště odešel Micah Richards, kterého nahradil další odchovanec a mladíček City Emyr Huws.
     
    73
    Manchester City právě vstřelil branku!
    SERGIO AGÜERO 4:0!! Clichy našel na přední tyči Džeka, který z otočky našel Agüera, který překonal padajícího Eastwooda po necelé minutě pobytu na hřišti.
     
    72
    Alvaro Negredo, autor dvou dnešních gólů, opouští hřiště, na které místo něj vybíhá po zhruba měsíční odmlce Sergio Agüero.
     
    69
    Marshall rozehrál rohový kop na zadní tyč, kde se k hlavičce dostal Kilgallon a City zachraňoval u tyče jeden z obránců!
     
    67
    Manchester City právě vstřelil branku!
    EDIN DŽEKO se prosazuje a zdá se, že o osudu utkání je rozhodnuto!! Navas dokázal v pádu odcentrovat a na přední tyči našel přihrávkou nabíhajícího Džeka, který zamířil přesně do bližšího horního rohu. Eastwood byl proti jeho střele bezmocný.
     
    66
    Jason Lowe napřáhl zpoza šestnáctky k nebezpečné střele, která byla navíc ještě tečována a skončila těsně vedle levé tyče!
     
    65
    Aleksandar Kolarov fauloval ve středu hřiště a dodatečně uviděl žlutou kartu.
     
    64
    Joshua King v další šanci! King se tentokrát dostal v pokutovém území ke střele z mírného úhlu, kterou Pantilimon dokázal na přední tyči skvělým zákrokem vyrazit!
     
    63
    Rovers rozehráli standardní situaci nakrátko a Joshua King mohl po centru Marshalla z levé strany hlavičkou na přední tyči vyrovnat, jeho hlavička ale skončila nad!
     
    63
    Milner fauloval ve středu hřiště a uviděl žlutou kartu.
     
    59
    Rovers sáhli ke druhé změně. Joshua King nahradil DJ Campbella.
     
    57
    DJ Campbell se ocital ve velmi slibné šanci, tu mu ale sebral skvělým defenzivním zákrokem Nastasic!
     
    47
    Manchester City právě vstřelil branku!
    ALVARO NEGREDO se prosazuje také krátce po přestávce a zvyšuje na 2:0!! Španělský útočník se ocitl sám před brankářem Eastwoodem a poté ho překonal krásným lobem. Parádní trefa a přihrávka, kterou se prezentoval Kolarov.
     
    46
    Oba týmy sáhly před výkopem druhého poločasu k jedné změně. Eastwood nahradil v bráně Blackburnu Robinsona a na straně City nastoupil do druhého poločasu Kolarov na místo Fernandinha.
     
    45+1
    Manchester City právě vstřelil branku!
    ALVARO NEGREDO posílá City krátce před přestávkou do vedení!! Citizens rozehráli po odvrácení standardní situace rychlý protiútok, po kterém Fernandinho načechral přesný centr na hlavu Negreda, jenž přesnou hlavičkou na zadní tyči uklidil míč do sítě.
     
    44
    Obrana Rovers se ocitla v nedbalkách a jejich chybu mohl potrestat na zadní tyči úplně volný Micah Richards! Anglický reprezentant se ale do zakončení nedostal.
     
    36
    Fernandinho a Negredo se ocitli na druhé straně ve velmi slibné šanci, ani jeden z nich ale míč nedokázal zasáhnout! Navasův střílený centr byl hodně nebezpečný, bohužel pro City prolétl malým pokutovým územím naprázdno.
     
    26
    DJ Campbell uviděl žlutou kartu a stal se prvním potrestaným hráčem zápasu.
     
    26
    Javi Garcia napřáhl k nebezpečné přízemní střele, kterou Robinson dokázal skvělým zákrokem vyrazit!
     
    23
    Marshall rozehrál volný přímý kop a trefil se mezi tři tyče, jenže Pantilimon byl připravený a s jeho střelou si poradil.
     
    17
    Pantilimon si připsal první úspěšný zákrok a Rovers poté vybojovali rohový kop. Po jeho rozehrání se snažil prodrat do zakončení DJ Campbell, obrana City ale byla pozorná a míč odvrátila do bezpečí.
     
    10
    Džeko v šanci! Fernandinho našel skvělým pasem Negreda, který sklepl míč do druhé vlny na nabíhajícího Džeka. Bosenský útočník si poté míč zpracoval a vypálil. Jeho pokus ale skončil nad.

    Tomáš Reiner

    Branky: 45+1. Negredo, 47. Negredo, 67. Džeko, 73. Agüero, 79. Džeko

    Karty:   63. Milner (MAC), 65. Kolarov (MAC) – 26. Campbell (BLC)


    Manchester City: Pantilimon – Richards (77. Huws), Nastasic, Lescott, Clichy – Jesus Navas, Fernandinho (46. Kolarov), Javi Garcia, Milner (C) – Negredo (72. Agüero), Džeko.
    Náhradníci: Hart, Zabaleta, Kolarov, Agüero, Demichelis, Huws, Lopes.

    Blackburn Rovers: Robinson (46. Eastwood) – Henley, Kilgallon, Hanley (C), Spurr – Cairney, Taylor, Lowe, Williamson (89. Mahoney), Marshall – Campbell (59. King).
    Náhradníci: Gestede, King, Dunn, Eastwood, Olsson, Rochina, Mahoney.

    Rozhodčí: Craig Pawson. Asistenti: S. Beck, H. Lennard. Čtvrtý rozhodčí: L. Probert

    Diváci: 33102
    bahis siteleri