Žilina – Nitra 2:3 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 1:4 (kon.) | Trenčín – Zvolen 3:1 (kon.)
Košice – Martin 5:2 (kon.) | Piešťany – Skalica 3:2 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
1:4 (0:2, 1:0, 0:2)
HK Poprad
sk Pátek 17.01.2014, 17:30 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Poprad dal gól!
    TOMÁŠ SÝKORA uniká počas power-play Banskej Bystrice a pohodlne zasúva puk do prázdnej brány domáceho tímu. Asistencie: Juris Stals a Adam Lapšanský.
     
    46:12
    Poprad dal gól!
    MATÚŠ PALOČKO nachytal domáceho Sabola strelou švihom od modrej čiary, síce sa dostali hostia do prečíslenia 3 na 1, ale Paločko to riešil individuálne a urobil dobre. Asistencia: Arne Kroták.
     
    23:31
    Banská Bystrica dala gól!
    PATRICK WHITE prebral na medzikruží puk od Hudeca a bekhendovou strelou dokázal prekvapiť brankára Sidora, znížené! Asistencie: Michal Hudec a Rastislav Konečný.
     
    14:08
    Poprad dal gól!
    Neuveriteľný gól hostí. Jeden z domácich bekov si zrazil puk do vlastnej brány. Zdá sa, že to bol Bambúch. Gól je pripísaný na konto ADAMA LAPŠANSKÉHO. Bez asistencií.
     
    01:52
    Poprad dal gól!
    Chyba domácich v strednom pásme. Hostia sa dostali do prečíslenia 2 na 1 a dobrú prihrávku Mlynaroviča zúžitkoval MAREK NAGY, ktorý sa ocitol úplne sám pred Sabolom a doklepol puk za chrbát domáceho gólmana. Asistencie: Samuel Mlynarovič a Jakub Drábek.

    Peter Kašický

    Branky a nahrávky: 24. White (Hudec, Konečný) – 2. Nagy (Mlynarovič, Drábek), 15. Lapšanský, 47. Paločko (Kroták), 60. Sýkora (Stals, Lapšanský)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Sabol – Saracino, Lepine, Konečný, White, Hudec – Martin, Macháček, Handlovský, Heizer, Kafka – Predajniansky, Bambúch, Lunter, Zigo, Lamper – Rosandič, Bendík, Gašpar, Kadura
    HK Poprad: Sidor – Brejčák, Gaborčík, Sýkora, Stals, Lapšanský – Kurali, Fabian, Paločko, Takáč, Kroták – Makovský, Dinda, Drábek, Mlynarovič, Nagy – Gápa, Paukovček, Belluš

    Rozhodčí: Stano – Smerek, Rovenský
    bahis siteleri