Lipt. Mikuláš – Topoľčany 4:2 (kon.) | Trnava – SR 18 0:1 (kon.) | Prešov – Detva 3:1 (kon.)
Michalovce – Pov. Bystrica 6:2 (kon.) | Bardejov – Spišská N. Ves 4:0 (kon.) | Senica – Prievidza 14:1 (kon.)
konec
HC Prešov 07
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
HK DOXXbet Detva
sk Pátek 17.01.2014, 17:00 • Ice arena • 1. liga (SR)
Partner:
     
    59:20
    Detva teraz pohrozila ale iba ľahkou strelou. Marton hru prerušuje a Detva ODVOLÁVA BRANKÁRA!
     
    57:32
    Medzi dvoch obrancov sa teraz doslova pretlačil Jánošík, tí ho zatlačili k sebe a nedovolili mu ísť do úniku. Rozhodca to posudzuje ako faul, Ružička protestuje proti tomu, že hákoval, veď hokejku v žiadnom prípade tam nemal.
     
    56:36
    Prešov dal gól!
    Ani vylúčenie ale domácich nezastavuje a tí nechcú nechať zápas náhode. Po skvelom úniku Halása prišla prihrávka na druhú stranu, kde sa trafil do odkrytej brány presne ĽUBOMÍR SABOL!

    Asistencie: Igor Halás
     
    56:20
    Veľmi zbytočný faul a povedal by som že Prešov protestuje oprávnene. Podľa rozhodcu nedovolené bránenie pri pokuse Detvy o protiútok.
     
    56:10
    Po odraze puku prišla prihrávka na druhú stranu, Prokop mal voľnú celú bránku, v rýchlosti ju ale netrafil!
     
    55:47
    Halás si nakoniec vydobyl vylúčenie. Marek Páč ho napadol pri mantineli a odsedí si 2 minúty.
     
    54:30
    Prešov v pätici, z trestnej doslova vyletel Tartaľ, šiel sám na brankára, no jeho úmysel medzi betóny Orčík vystihol a puk teda vyráža.
     
    52:19
    Prešov sa bude musieť brániť po tom, čo Tartaľ držal protihráča za bránkou.
     
    50:45
    Detva sa nedostala do útoku, naopak po zlej prihrávke išiel na bránku Igor Halás, bol tiesnený ale dokázal vystreliť, skúsil to nad betón brankára, čo sa mu ale nepodarilo, keď Orčík výborne zasiahol práve hornou časťou betónu.
     
    48:47
    Dlho si ale domáci presilovku nezahrali, Hegyi sa dostal do úniku a keď už išiel okolo tyčky, prišiel Martin Tkáč a hákovaním mu nedovolil zakončiť.
     
    48:20
    Hataš si teda sadne na dve minúty za napadnutie.
     
    48:20
    To mohla byť šanca, no v najhorší moment prišiel krošček na strane Detvy, keď Kivader mal na hokejku puk na strelu, ktorú ale Hataš zmaril práve napadnutím.
     
    47:35
    A ďalšia obrovská šanca, teraz sa dostal pred bránkou k puku Dolník, jeho strelu Marton iba vyrazil, nevedel kde je puk, ľahol pred bránkou a hostia sa ho snažili usmerniť, čo sa im cez ležiaceho Martona nepodarilo a následne domáci vyhodili radšej na zakázané uvoľnenie.
     
    42:00
    Maroš Goga z Detvy si na modrej skvelo spracoval ťažký puk a spred kruhu vyslal strelu švihom, ktorú Marton chytá do lapačky!
     
    41:10
    Šanca hostí v oslabení! Jakub Zilka šiel sám na bránku, skúsil strelu do rohu brány, ktorú betónom vyráža Marton a následne hru prerušuje.
     
    40:05
    Už sa hrá! Domáci vyhrali buly.
     
    39:40
    Vylúčenie na strane Detvy. Michal Styk sa previnil hákovaním.
     
    39:25
    Ďalšia šanca, teraz z druhej strany znova prihrávka Prešova na Igora Halása, ktorý to teraz mieril do horného roku bránky a tesne minul!
     
    39:00
    Sabol si pekne nakorčuľoval popri mantineli do pásma, našiel pred bránkou Halása, ktorý to mieril do protipohybu brankára. Tesne ale predsa Orčík zasiahol betónom a puk vytesnil!
     
    37:05
    Teraz dostal parádnu prihrávku cez celé pásmo ku bránke Prokop, na prvý pokus puk neusmernil a ten druhý pri druhom už Orčík bol na mieste a strelu chytá.
     
    36:18
    Martin Trochta za hlasného bučania publika skúsil naznačiť strelu a následne to mieril medzi betóny, na čo si ale brankár Marton dal pozor a nájazd chytá betónom!
     
    36:18
    Trochta sa teraz dostal puk a šiel sám na brankára v oslabení, nájazd mu ale nevyšiel, bol v tom ale faul a tak uvidíme nájazd!
     
    35:55
    V avizovanej výhode sa Prešov iba dostal do obranného pásma a v podstate nevymyslel vôbec nič. Na trestnú lavicu si sadne brankár Filip Orčík.
     
    33:33
    Štefan Ejem ide na trestnú po tom, ako ostal ležať na mantineli po náraze, čo už sa ale ale stalo po jeho nedovolenom bránení. Presilovka pre Detvu.
     
    30:23
    Uvidíme teraz presilovku Detvy a jej šancu na vyrovnanie. Igor Halás si sadne na trestnú za hákovanie, trošku zbytočný útočný faul.
     
    27:00
    Detva sa dostala do akcie, po vpáde do tretiny pekne zakombinovali a dostali puk na Neumanna, ktorého delovku Marton vyráža a likviduje aj následnú dorážku.
     
    21:20
    Ďalšia akcia Prešova, Podsedlý sa od mantinelu dostal až pred bránku, kde ale už mal málo priestoru a s jeho strelou Orčík nemal problém.
     
    17:11
    Ďalšie vylúčenie. Len chvíľku hra Detvy vo štvorici. Mário Hataš ide za vrazenie na mantinel na dve minúty.
     
    17:05
    Ďalšia šanca, veľký tlak, medzi kruhmi sa k strele dostal Podsedlý, puk tesne šuchá lapačku brankára a ide mimo brány!
     
    16:15
    Výbornú prihrávku po usadení do pásma dostal Krempaský, z uhla trafil ale bočnú sieť!
     
    15:46
    Prešov bude hrať presilovku 5 na 3. Patrik Fekiač si sadne za narazenie na mantinel v strednom pásme v súboji o puk.
     
    14:00
    Po buly vypálil dobre puk od modrej Ejem, trafial to medzi betóny, čo ale Orčík vystihol a vyráža puk.
     
    13:45
    Obrovský tlak Prešova, výborne si potiahol puk Prokop, dostal sa pred bránku, kde ešte vyčaroval prihrávku na opačnú stranu na Horváta, ktorý to namieril ale iba do betónu!
     
    12:34
    Prešov dal gól!
    Ďalší v priebehu pár sekúnd zo hokejok domácich. Znova medzi kruhy dostal prihrávku tentokrát IGOR HALÁS a podobne ako Tomčák poslal puk do rohu!

    Asistencie: Ľubomír Sabol, Roman Kohutiar
     
    11:34
    Prešov dal gól!
    Prešov vyrovnáva! Po tom, ako Tkáč dostal puk do útoku od mantinelu prihral medzi kruhmi na JOZEFA TOMČÁKA, ktorý strelou švihom prekonáva Orčíka!

    Asistencie: Milan Tkáč
     
    07:35
    Veľká šanca v oslabení pre Prešov. Prokop vyviezol puk, kľučkou sa dostal pred brankára, ktorého sa snažil obísť, nakoniec obišiel bránku a medzi kruhmi našiel Podsedlého, ktorý ale delovkou neprekonal Orčíka!
     
    06:14
    Prvá presilovka pre Detvu. Slávik je vylúčený za podrazenie.
     
    01:57
    Detva dala gól!
    Detva sa rýchlo ujíma vedenia už po prvej akcii. Hostia vyviezli puk, najprv Marton vychytal Fekiača no z dorážky už DAVID GRAHAM trafil presne do rohu brány!

    Asistencie. Fekiač, Teper

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 12. Tomčák (Tkáč), 13. Halás (Sabol, Kohutiar), 57. Sabol (Halás) – 2. Graman (Fekiač, Teper)


    HC Prešov 07: Marton (Kmeť) – Malina, Tkáč, Slávik, Ejem, Ružička, Tartaľ, Guntáš – Kohutiar, Sabol, Halás – Krempaský, Prokop, Podsedlý – Kivader, Tomčák, Horvát – Chalupa, Renčok, Fusek
    HK DOXXbet Detva: Orčik (Čajkovský) – Hataš, Styk, Neumann, Pač, Teper, Gachulinec, Tóth, Mackovič – Buda, Fekiač Patrik, Goga – Žilka, Trochta, Hegyi – Graham, Fekiač Viktor, Jánošik – Dolník, Mahdalík, Nemeth

    Rozhodčí: Majling – Tornay, Vyšný
    bahis siteleri