NY Rangers – Detroit 1:0 (kon.) | Philadelphia – Nashville 3:4 (2:3 po s.n.) | Ottawa – Montreal 4:5 (po pr.)
Tampa – NY Islanders 1:2 (0:1 po s.n.) | Florida – San Jose 0:3 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 1:4 (kon.)
Minnesota – Edmonton 4:1 (kon.) | Dallas – Boston 2:4 (kon.) | Calgary – Winnipeg 2:5 (kon.)
Colorado – New Jersey 2:1 (2:0 po s.n.) | Arizona – Vancouver 1:0 (kon.)
po s.n. (2:3)
Philadelphia Flyers
3:4 (1:2, 1:0, 1:1 - 0:0)
Nashville Predators
Pátek 17.01.2014, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:56
    Závěr utkání bude velmi zajímavý. Po faulu na Jakuba Voráčka, totiž odejde na trestnou lavici Mike Fisher (NSH). Následnou šarvátku hlavní arbitři . Jak Philadelphia naloží s touto šancí na vyrovnání?
     
    51:30
    Nashville si situaci komplikuje, další dvě minuty bude o jednoho muže v poli chudší. Za podražení, které je v dnešním utkání častým prohřeškem, putuje zahřívat trestnou lavici Nick Spaling (NSH).
     
    43:27
    Philadelphia pomalu, ale jistě přebírá iniciativu. Nyní ji ale při přechodu do útočného pásma zastavil nedovolený zákrok. Za nebezpečnou hru vysokou holí je potrestán domácí obránce Grossman (PHI). Velká šance pro Preds, neboť početní výhoda bude trvat celé čtyři minuty.
     
    36:09
    Přesilovou hru si nyní zahrají pro změnu také hosté. Dvě minuty za hákování dostává Matt Read (PHI). Pokračovat se bude po komerční přestávce, vhazování proběhne před domácím mágem.
     
    33:44
    Další možnost pro Flyers. Viktor Stalberg (NSH) odsedí menší trest za hákování. Jak si domácí poradí s touto výhodou?
     
    27:08
    Hosté jsou ale potrestáni. David Legwand (NSH) dostává dvě minuty za podražení.
     
    15:12
    Tak to byl skutečně surový zákrok v podání Kimmo Timonena (PHI), který hrubě narazil Jonese na zezadu na mantinel. Flyers to budou mít těžké, Preds si zahrají dvojnásobnou přesilovou hru.
     
    14:30
    Bude se vylučovat. Jako první okusí přesilovou hru hosté. Claude Giroux (PHI) se provinil podražením. Jak Predators naloží s touto šancí, podaří se svěřencům Barryho Trotze strhnout vedení na svou stranu. Odpověď budeme znát po další reklamní pauze.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 2. Schenn (Simmonds, Meszároš), 40. Meszároš (Simmonds, Streit), 59. Simmonds (Hartnell, Timonen) – 11. Nyström (Bourque, Weber), 17. Legwand (Fisher, Weber), 46. Weber (Legwand, Josi), rozh. náj. Josi


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Coburn, Timonen, Grossman, Streit, Meszároš, L. Schenn – Voráček, Giroux, Raffl – Simmonds, B. Schenn, Hartnell – Lecavalier, Couturier, Read – Hall, VandeVelde, Rosehill
    Nashville Predators: Hutton (Dubnyk) – Josi, Weber, Jones, Ekholm, Ellis, Klein – Smith, Legwand, Bourque – Hörnqvist, Fisher, Wilson – Nyström, Cullen, Spaling – Stalberg, Gaustad, Clune

    Rozhodčí: Pochmara, Dwyer – Sericolo, Shewchyk

    Diváci: 19 917
    bahis siteleri