Čerepovec – N.Novgorod 4:5 (po pr.) | CSKA Moskva – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Jaroslavl – Kazaň 4:0 (kon.)
Atlant – Dynamo Moskva 1:3 (kon.) | Petrohrad – Viťaz 4:1 (kon.) | Riga – Novosibirsk 2:3 (kon.)
HC Slovan – Vladivostok 1:6 (kon.) | Lev – Chabarovsk 3:0 (kon.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
4:5 (0:0, 4:2, 0:2 - 0:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 17.01.2014, 16:00 • Sports-Concerts Hall Almaz (kapacita 5 685) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:12
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! Hostům se podařil téměř stejný obrat jako domácím v druhé třetině! VLADIMIT GALUZIN skvěle prokličkoval až před Štěpánka, kterého překonal backhandem – 4:5. Asistence: Vadim Krasnoslobodcev.
     
    58:06
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to je šok pro domácí hokejisty, kteří inkasují necelé dvě minity před koncem a přicházejí tak o dvougólové vedení! Galuzin výborně prokličkoval až před Kasutina, kde našel výbornou přihrávkou JARKKA IMMONENA – 4:4. Asistence: Vladimir Galuzin a Vadim Krasnoslobodcev.
     
    52:36
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nyní se již hosté dočkávají! Krasnoslobodcev našel pěkným pasem přes brankoviště VLADIMIRA GALUZINA, který překonává bezmocného Štěpánka – 4:3. Asistence: Vadim Krasnoslobodcev a Jevgenij Skačkov.
     
    36:48
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a Kasutin také inkasuje! Kalašnikov nahodil puk před branku, kde výborně tečoval LINUS VIDELL a překonává tak Kasutina – 4:2. Asistence: Stanislav Kalašnikov a Anatolij Nikoncev.
     
    32:12
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Jak kdybych to zakřikl! Toto je obrat jak se patří! Během necelých tří minut domácí otáčejí stav utkání. Stasenko vypálil od modré čáry, Koval vyrazil puk pouze před sebe a před brankou dorážel EVGENIJ KOVYRŠIN – 3:2. Asistence: Nikolaj Stasenko a Bogdan Kiselevič.
     
    29:34
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, během devíti sekund je srovnáno! LINUS VIDELL se ihned po vyhraném buly vydal dopředu a z levého kruhu trochu se štěstím propálil Kovala – 2:2. Asistence: Pavel Černov a Stanislav Kalašnikov.
     
    29:25
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Přece jen ji ale využívají! BOGDAN KISELEVIČ vypálil od modré čáry a propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:2. Asistence: Nikolaj Žerděv a Vadim Berdnikov.
     
    22:10
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté do druhé třetiny vstoupili jako úplně jiný tým a přidávají druhou branku! Galuzin pěkně zavezl puk do útočného pásma, kde našel Krasnoslobodceve, který poslal výbornou přihrávku na pravou stranu JEVGENIJOVI SKAČKOVOVI a ten neměl problém zakončit do prázdné branky – 0:2. Asistence: Vladimir Galuzin a Vadim Krasnoslobodcev.
     
    20:15
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to je vstup do druhé třetiny jako hrom! Wolski výborně přihrál přes brankoviště SAKARIMU SALMINENOVI, který zakončuje do prázdné branky – 0:1. Asistence: Wojtek Wolski a Juuso Hietanen.

    Jaroslav Přib

    Branky a nahrávky: 30. Kiselevič (Žerděv, Berdnikov), 30. Videll (Černov, Kalašnikov), 33. Kovyršin (Stasenko, Kiselevič), 37. Videll (Kalašnikov, Nikoncev) – 21. Salminen (Wolski, Hietanen), 23. Skačkov (Krasnoslobodcev, Galuzin), 53. Galuzin (Krasnoslobodcev, Skačkov), 59. Immonen (Galuzin, Krasnoslobodcev), 62. Galuzin (Krasnoslobodcev)


    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Artemjev) – Popov, Kiselevič, Čáslava, Kalašnikov, Serkin, Jevsejenkov, Stasenko – Berdnikov (C), Stoljarov, Nikoncev – Černov, Žerděv, Videll – Buchnevič, Kovyršin, Kazakovcev – Medvěděv, Dědunov, Kuvajev – Zemčenko
    Trenér: Igor Petrov (RUS)

    Torpedo Nižnij Novgorod: Koval (od 33. Kasutin) – Hietanen, Chomickij (C), Makarov, Valentěnko, Bernackij, Grigorjev, Děnisov, Belochvostikov, Tverdochlebov – Wolski, Salminen, Immonen – Galuzin, Skačkov, Krasnoslobodcev – M. Potapov, Kuljomin, Ljuduchin – Žarkov, Tverdochlebov, A. Potapov – Badjukov
    Trenér: Peteris Skudra (LOT)

    Rozhodčí: Baluška, Gašilov – Goljak, Dedjulja

    Diváci: 2 950
    bahis siteleri