Havířov – Poruba 2011 1:3 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 5:4 (kon.)
konec
AZ Havířov
1:3 (1:0, 0:3, 0:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pátek 17.01.2014, 18:30 • K&K PNEU Aréna Havířov • Liga juniorů
Partner:
     
    25:33
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté se posunují do velmi výhodné pozice. Po přihrávce Brnčála se dostal k nahození od modré čáry PAVEL POBUTA a k překvapení všech puk skončil až za zády brankáře Gablera, který měl asi zakrytý výhled a puk neviděl.
    Asistence: Denis Brnčál.
     
    20:53
    Poruba právě vstřelila branku!
    Úvod druhé třetiny je jako z říše snů. Porubě se daří zcela otočit vývoj utkání! PAVEL POBUTA si vzal puk ve středním pásmu a projel sám až před Gablera, kterého prostřelil střelou nad beton.
    Bez asistence.
     
    20:24
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba naskočila do druhé třetiny velmi dobře. V ponechané výhodě, ihned po vhazování, si vzal puk TOMÁŠ RATAJ a projel před Gablera, kterého prostřelil střelou mezi betony.
    Asistence: Dalibor Mihal.
     
    08:17
    Havířov právě vstřelil branku!
    A úspěšně odbráněná akce nese své ovoce. Dominik Suchý dokázal na druhé straně přihrávkou zpoza branky najít MICHALA VYČESANÉHO, který dokázal pohotovou střelou puk dostat mezi Šrámkovy betony, kde puk pomalu dojel až za brankovou čáru.
    Asistence: Dominik Suchý, Václav Potočný.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 9. Vyčesaný (Suchý, Potočný) – 21. Rataj (Mihal), 21. Pobuta, 26. Pobuta (Brnčál)


    AZ Havířov: Gabler – Cháňa, Gawlas, Šmíd, Graca, Potočný, Weisser, Vyčesaný, Suchý, Lenomar, Caruk, Diviš, Matějek, Synek, Taras, Staš, Křibík
    HC RT TORAX Poruba 2011: Šrámek (M. Maček) – Pobuta, Baca, Puškár, Schwarz, Kaleta, Brnčál, Mišenko, Rataj, Kotas, D. Maček, Mihal, Ryška, Holáň, Král, Havránek
    bahis siteleri