Columbus – Washington 5:1 (kon.) | Chicago – Anaheim 4:2 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 1:4 (kon.)
Tampa – San Jose 4:5 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 3:2 (po pr.)
po prodl.
Winnipeg Jets
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 1:0)
Edmonton Oilers
Sobota 18.01.2014, 20:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:10
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Dustin Byfuglien vyslal dlouhým pasem k útoku jeden na jednoho Wheelera. Ten se stahovačkou téměř zbavil beka a vystřelil. Bryzgalov zasáhl, ale Wheeler ještě dojel odražený puk a bekhendem ho nasměřoval znovu jen do gólmana Olejářů. Následně se znovu dostal k puku, přihrál ho před branku na JASONA TROUBU a ten již překonal ležícího Bryzgalova. Asistence: Blake Wheeler.
     
    58:00
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jenže Bogosian pořádně nevyvezl puk, ke kotouči se opět dostali Olejáři a vyrovnávají zápas. Přesně dvě minuty před koncem přihrál Gagner zpoza branky na modrou, kde vystřelil Petry a jeho ránu tečoval DAVID PERRON před bezmocným Pavelcem do sítě. Asistence: Jeff Petry, Sam Gagner.
     
    50:43
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí ve třetí třetině otáčejí průběžný stav zápasu. MARK SCHEIFELE zachytil u pravého kruhu ve vlastním útočném pásmu vyhození Edmontonu po hrazení, ujal se puku, nabruslil si před Bryzgalova, a i když ho první střelou ještě nepřekonal, po dorážce už byl úspěšný. Asistence: Blake Wheeler, Eric O´Dell.
     
    45:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Výborně sehrané oslabení potvrzují domácí gólem. Mark Stuart se nebál proti napadajícím hráčům hostů vyvézt puk do středního pásma, předložil ho Littlemu, který se na pravém kruhu krásně uvolnil a zbavil se dvou hráčů Edmontonu. Následně vystřelili a jeho ránu tečoval JASON TROUBA za bezmocného Bryzgalova. Asistence: Bryan Little.
     
    26:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Třetí přesilovou hru již Olejáři využívají. Zpoza branky vyvezl puk na pravý kruh Nugent-Hopkins, přihrál ho přes celé útočné pásmo na levý kruh, kde střelou z první prostřelil JORDAN EBERLE Ondřeje Pavelce. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Taylor Hall

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 46. Trouba (Little), 51. Scheifele (Wheeler, O´Dell), 62. Trouba (Wheeler) – 27. Eberle (Nugent-Hopkins, Hall), 58. Perron (Petry, Gagner)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Montoya) – Bogosian, Enstrom, Stuart, Trouba, Pardy, Ellerby – Ladd, Little, Frolík – Thorburn, Scheifele, Wheeler – Setoguchi, Jokinen, Byfuglien – Wright, O´Dell, Peluso. Trenér: Paul Maurice.
    Edmonton Oilers: Bryzgalov (Scrivens) – Ference, J. Schultz, N. Schultz, Belov, Petry, Marinčin – Hall, Nugent-Hopkins, Gagner – Gazdic, Arcobello, Eberle – Hendricks, Gordon, Perron – Joensuu, Smyth, Jones. Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: 27 Eric Furlatt, 32 Tom Kowal – 54 Greg Devorski, 86 Brad Lazarovich

    Diváci: 15004
    bahis siteleri