Columbus – Washington 5:1 (kon.) | Chicago – Anaheim 4:2 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 1:4 (kon.)
Tampa – San Jose 4:5 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 3:2 (po pr.)
po prodl.
Winnipeg Jets
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 1:0)
Edmonton Oilers
Sobota 18.01.2014, 20:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:10
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Dustin Byfuglien vyslal dlouhým pasem k útoku jeden na jednoho Wheelera. Ten se stahovačkou téměř zbavil beka a vystřelil. Bryzgalov zasáhl, ale Wheeler ještě dojel odražený puk a bekhendem ho nasměřoval znovu jen do gólmana Olejářů. Následně se znovu dostal k puku, přihrál ho před branku na JASONA TROUBU a ten již překonal ležícího Bryzgalova. Asistence: Blake Wheeler.
     
    59:57
    Těsně před koncem v situaci dva na jednoho netrefil z pravého kruhu branku Michael Frolík. Tak to je strhující závěr.
     
    58:00
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jenže Bogosian pořádně nevyvezl puk, ke kotouči se opět dostali Olejáři a vyrovnávají zápas. Přesně dvě minuty před koncem přihrál Gagner zpoza branky na modrou, kde vystřelil Petry a jeho ránu tečoval DAVID PERRON před bezmocným Pavelcem do sítě. Asistence: Jeff Petry, Sam Gagner.
     
    53:22
    Po komerční pauze se budou domácí bránit. Tobias Enstrom (WPG) dostává dvě minuty za hákování Taylora Halla. Na vyloučení: 5-6.
     
    53:29
    Taylor Hall opět prošel obranou domácích a střelou mezi kruhy se pokusil překonat Pavelce. Ten byl však pozorný. Hallovo následné lehké šťouchnutí do gólmana Winnipegu, který měl puk pod kontrolou, však bylo lehce nemístné.
     
    51:23
    Winnipeg je ve tlaku, Bryzgalov a celá obrana hostů neví, kde jim hlava stojí.
     
    50:43
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí ve třetí třetině otáčejí průběžný stav zápasu. MARK SCHEIFELE zachytil u pravého kruhu ve vlastním útočném pásmu vyhození Edmontonu po hrazení, ujal se puku, nabruslil si před Bryzgalova, a i když ho první střelou ještě nepřekonal, po dorážce už byl úspěšný. Asistence: Blake Wheeler, Eric O´Dell.
     
    48:26
    Vyloučení na obou stranách. Pět minut za pěstní souboj dostává domácí Mark Stuart, který se pustil do šarvátky s Mattem Hendricksem.
     
    46:36
    Domácí jsou nyní mnohem aktivnější, Eric O´Dell mířil od modré těsně vedle Bryzgalovy pravé tyče.
     
    45:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Výborně sehrané oslabení potvrzují domácí gólem. Mark Stuart se nebál proti napadajícím hráčům hostů vyvézt puk do středního pásma, předložil ho Littlemu, který se na pravém kruhu krásně uvolnil a zbavil se dvou hráčů Edmontonu. Následně vystřelili a jeho ránu tečoval JASON TROUBA za bezmocného Bryzgalova. Asistence: Bryan Little.
     
    44:01
    Tobias Ernstrom (WPG) dostává dvě minuty za hákování Taylora Halla. Na vyloučení: 4-6.
     
    43:52
    Jordan Eberle projel obranou Winnipegu jako nůž máslem, mezi kruhy se zbavil dvou beků a bekhendem vystřelil, Pavelec však výborně vyráží puk.
     
    42:00
    Dvě výborné šance Winnipegu při přesilovce zůstaly nevyužity, hosté se v posledních vteřinách přesilovky osvobodili.
     
    41:29
    Ihned po buly střílel od modré Hendricks, Bryzgalov však jeho střelu viděl a neměl problém ji vyrazit.
     
    Na konci druhé třetiny následuje ještě vyloučení. Jeff Petry (EDM) dostává za sekání dvě minuty. Na vyloučení: 3-6.
     
    34:55
    Edmonton se dostal před branku Pavelce, ale Ryan Jones (EDM) se provinil u pravé tyče hrou vysokou holí a dostává za to dvě minuty. Přesilovka pro Winnipeg. Na vyloučení: 3-5.
     
    33:37
    James Wright střelou zápěstím zleva přinutil Ilju Bryzgalova k dobrému zákroku. Ruský gólman zatím dnes drží naděje Olejářů nad vodou.
     
    30:24
    Mark Schiefele vystřelil z mezikruží a jeho střela se zastavila u levé tyčky Bryzgalova. Tam se puk snažil dorazit Jacob Trouba, ale bez úspěchu, důrazní beci hostů mu pukus znesnadnili a celá akce končí posunutou brankou Edmontonu.
     
    28:58
    Neuvěřitelná klika pro Ilju Bryzgalova. Dustin Byfuglien se na něj řítil z levé strany, udělal mu kličku a následně chtěl zasunout puk mezi levý beton a levou tyčku gólmana ale trefil pouze tyč!
     
    28:27
    Hluchá část hry končí tretsem pro Nicka Schultze (EDM), který dostává dvě minuty za podražení. Na vyloučení: 3-4.
     
    26:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Třetí přesilovou hru již Olejáři využívají. Zpoza branky vyvezl puk na pravý kruh Nugent-Hopkins, přihrál ho přes celé útočné pásmo na levý kruh, kde střelou z první prostřelil JORDAN EBERLE Ondřeje Pavelce. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Taylor Hall
     
    26:44
    Je to další komerční pauza, po které se bude vylučovat. Eric O´Dell (WPG) odjíždí na trestnou lavici po hákování na Taylora Halla. Na vyloučení: 3-3.
     
    22:00
    Jeff Petry (EDM) seknul Andrewa Ladda a odchází na dvě minuty na trestnou lavici. Na vyloučení: 2-3.
     
    21:37
    Celým MTS Centrem nyní zazvonila tyčka za zády Ondřeje Pavelce po střele Antona Belova. Možná to byla dokonce pravá spojnice břevna a tyče.
     
    19:41
    Na konci první třetiny dostává za hákování Davida Perrona dvě minuty Mark Stuart (WPG). Na vyloučení: 2-2.
     
    18:45
    Obrovská šance domácích. Byfuglien se zjevil sám před pravou tyčkou Bryzgalova, pokoušel se ho nějak vystrnadit z branky, což se mu podařilo a následně nahrál puk zpátky do ohně, kde se po něm už už natahoval Setoguchi, ale obránci hostů odpálili puk pryč.
     
    17:08
    Již v plném počtu hráčů to arénou ve Winnipegu jen zahučelo po tom, co střelou od modré těsně minul branku Blake Wheeler.
     
    15:01
    Komerční přestávka, před kterou je vyloučen za faul loktem Taylor Hall (EDM). Na vyloučení: 1-2.
     
    12:48
    Obrovská šance Davida Perrona, který mířil sám na Pavelce. Český gólman ale jeho nájezd zneškodnil a odražený puk mají v moci obránci domácích.
     
    09:55
    Po komerční pauze se bude vylučovat. Sam Gagner (EDM) dostane dvě minuty za hákování, z čehož plyne první přesilovka pro Winnipeg. Na vyloučení: 1-1.
     
    05:48
    Jenže k puku se zničeho nic dostal Matt Hendricks a Pavelec si proti jeho střele zblízka musel připsat první pořádně ostrý zákrok.
     
    00:55
    Edmonton si zahraje přesilovou hru po tom, co dostává dvě minuty Michael Frolík (WPG). Na vyloučení: 1-0

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 46. Trouba (Little), 51. Scheifele (Wheeler, O´Dell), 62. Trouba (Wheeler) – 27. Eberle (Nugent-Hopkins, Hall), 58. Perron (Petry, Gagner)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Montoya) – Bogosian, Enstrom, Stuart, Trouba, Pardy, Ellerby – Ladd, Little, Frolík – Thorburn, Scheifele, Wheeler – Setoguchi, Jokinen, Byfuglien – Wright, O´Dell, Peluso. Trenér: Paul Maurice.
    Edmonton Oilers: Bryzgalov (Scrivens) – Ference, J. Schultz, N. Schultz, Belov, Petry, Marinčin – Hall, Nugent-Hopkins, Gagner – Gazdic, Arcobello, Eberle – Hendricks, Gordon, Perron – Joensuu, Smyth, Jones. Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: 27 Eric Furlatt, 32 Tom Kowal – 54 Greg Devorski, 86 Brad Lazarovich

    Diváci: 15004
    bahis siteleri