Vítkovice – Plzeň 2:3 (0:1 po s.n.) | Slavia – Kladno 4:1 (kon.) | Zlín – Litvínov 2:1 (kon.)
Liberec – Třinec 2:6 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 3:2 (kon.) | Chomutov – K. Vary 1:2 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 3:2 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Mountfield HK
3:2 (0:1, 1:0, 1:1 - 0:0)
HC Sparta Praha
Neděle 19.01.2014, 18:25Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Mountfield HK.
    Autorem branky je JAROSLAV KUDRNA.
     
    51:10
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Tvrdou ránu vyslal od modré čáry Peter Mikuš, brankář Pöpperle stihl zareagovat a vyrazil puk betony, ale svižnou dorážkou zblízka rozjásal hradecké publikum pohotový RASTISLAV DEJ! Asistence: Peter Mikuš, Josef Marha.
     
    49:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se podruhé v utkání ujímají těsného vedení! V rohu pásma využil zaváhání hradeckého obránce PETR KUMSTÁT, který vybojoval kotouč, vybruslil si krásným manévrem před branku a zasunul kotouč mezi Kacetlovy betony! Bez asistence.
     
    26:50
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno, dvojnásobná přesilovka je využita velmi rychle! Spoustu času měl na vrcholu levého kruhu RENÉ VYDARENÝ, který si srovnal kotouč a tvrdou ranou z mohutného nápřahu nedal k tyči gólmanovi Pöpperlemu šanci! Asistence: Peter Frühauf, Jaroslav Kudrna.
     
    11:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané využívají svůj obrovský tlak a ujímají se v přesilovce těsného vedení! Jaroslav Hlinka tvrdě vypálil od modré čáry, a i když gólman Kacetl znovu skvěle zasáhl a vyrazil puk betonem, bleskovou bekhendovou dorážkou se zblízka prosadil LUKÁŠ KLIMEK! Asistence: Jaroslav Hlinka, Adam Polášek.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 27. Vydarený (Frühauf, Kudrna), 52. Dej (Mikuš, Marha), rozh. náj. Kudrna – 12. Klimek (Hlinka, Polášek), 50. Kumstát


    Mountfield HK: Kacetl (Kantor) – Harant, Vydarený, Pláněk, Mikuš, Ptáček, Frühauf – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Marha, Květoň – Pospíšil, Knotek, Škoda – Švihálek, Červený, Rousek. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Sparta Praha: Pöpperle (Málek) – Pilař, Polášek, Sičák, Švrček, Hrbas, Kubát, Kočí – Ton, Hlinka "C", T. Rachůnek – Kumstát, Pech, Buchtele – Klimek, Simon, I. Rachůnek – Bahenský, Přibyl, Forman. Trenér: Josef Jandač.

    Rozhodčí: Hribik, Pavlovič – Podrazil, Zavřel

    Diváci: 5323
    bahis siteleri