Vítkovice – Plzeň 2:3 (0:1 po s.n.) | Slavia – Kladno 4:1 (kon.) | Zlín – Litvínov 2:1 (kon.)
Liberec – Třinec 2:6 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 3:2 (kon.) | Chomutov – K. Vary 1:2 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 3:2 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Mountfield HK
3:2 (0:1, 1:0, 1:1 - 0:0)
HC Sparta Praha
Neděle 19.01.2014, 18:25Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Mountfield HK.
    Autorem branky je JAROSLAV KUDRNA.
     
    Jaroslav Kudrna (HKM) si rozhýbal gólmana Pöpperleho a skóroval pod beton – 1:0!
     
    64:44
    Atmosféra v Hradci Králové pořádně zhoustla, sledujeme teď hodně nervózní partii. Lukáš Květoň (HKM) usedá na trestnou lavici ke dvěma minutám za podražení. Udrží domácí nerozhodný stav až do sirény? Sparta si bere oddechový čas.
     
    64:10
    Nakonec jej vyhrál, ale Sparta získala puk a v situaci 1 na 1 pálil mezi kruhy rozjetý Petr Kumstát, ale René Vydarený přizvedl puk do ochranné sítě!
     
    63:27
    Karel Kubát stáhl k zemi Rudolfa Červeného, ale píšťalka sudího zůstala k nevoli domácího publika němá. Jaroslav Hlinka poslal přesný pas před bránu na rozjetého Jana Buchteleho, který si potáhl kotouč na holi do většího úhlu a trefil savou střelou boční síťku Kacetlovy brány!
     
    61:29
    Jan Buchtele přiťukl v útočném pásmu kotouč na vrchol levého kruhu, odkud tvrdě vypálil Karel Pilař, ale jen do výstroje brankáře Kacetla!
     
    58:27
    Tomáš Pospíšil střílel po nahrávce zpoza brány z bezprostřední blízkosti, ale ke zklamání tribun kotouč za zády gólmana Pöpperleho ani tentokrát neskončil!
     
    57:44
    Obrovská šance Sparty! Vladimír Sičák střílel z bezprostřední blízkosti, ale minul odkrytý kout Kacetlovy brány!
     
    57:25
    Kotouč byl po nahození od modré čáry před hradeckou bránou dvakrát tečovaný, naposledy Miroslavem Formanem, ale gólman Kacetl přitáhl puk do své výstroje, jako kdyby v ní měl silný magnet!
     
    54:35
    Vladimír Škoda neúspěšně tečoval ze vzduchu a vzápětí pálil z mírného úhlu na pravé straně do boční síťky Rudolf Červený!
     
    51:47
    Karel Kubát (SPA) – 2 minuty – zdržování hry.
     
    51:10
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Tvrdou ránu vyslal od modré čáry Peter Mikuš, brankář Pöpperle stihl zareagovat a vyrazil puk betony, ale svižnou dorážkou zblízka rozjásal hradecké publikum pohotový RASTISLAV DEJ! Asistence: Peter Mikuš, Josef Marha.
     
    50:43
    Miroslav Forman (SPA) obdržel 2 minuty za podražení a z ochozů se ozývá hlasité "Vyrovnat!".
     
    49:40
    Sparta měla obrovský tlak a málem vedla o dvě branky! Dominik Simon nebezpečně vypálil zblízka a se svými spoluhráči v nepřehledné přetlačované zkoušel dorážet! Domácí vše ustáli!
     
    49:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se podruhé v utkání ujímají těsného vedení! V rohu pásma využil zaváhání hradeckého obránce PETR KUMSTÁT, který vybojoval kotouč, vybruslil si krásným manévrem před branku a zasunul kotouč mezi Kacetlovy betony! Bez asistence.
     
    47:00
    Petr Kumstát se objevil na chvíli před brankou s pukem na holi a gólman Kacetl opět musel naplno předvést své umění, když kotouč vyrazil!
     
    45:52
    Peter Frühauf zahodil obrovskou šanci, když při vlastním oslabení se ocitl v samostatném úniku a zblízka vyprášil Pöpperleho betony, mezi nimiž nenašel mezírku!
     
    44:58
    Tomáš Harant (HKM) – 2 minuty – držení protihráče. Předtím pálil do Kacetlových betonů po obkroužení brány Miroslav Forman.
     
    38:14
    Hra je přerušena. Sparta se bude znovu bránit. Vyloučen na 2 minuty je za podražení Lukáš Pech (SPA).
     
    37:30
    Rána Reného Vydareného se odrazila před brankoviště k úplně volnému Lukáši Květoňovi, který střílel před úplně prázdnou bránou, ale bekhendem trestuhodně minul vzdálenější tyčku!
     
    37:20
    Rastislav Dej pálil z bezprostřední blízkosti, ale gólman Pöpperle byl na místě! Mountfield má ponechanou výhodu, bude hrát přesilovou hru.
     
    35:05
    Karel Pilař měl teď pořádné štěstí, že kotouč nevyhodil opět mimo hrací plochu!
     
    34:35
    Petr Kumstát dostal nahrávku před branku a pokoušel se brankáře Kacetla překvapit blafákem do bekhendu, jenže kotouč skončil v lapačce opět připraveného brankáře Kacetla, který vytáhl další skvělý zásah!
     
    33:30
    Jan Švrček se opřel do kotouče v blízkosti modré čáry a gólman Kacetl teď měl na své straně i štěstí, když kotouč viděl až na poslední chvíli a jen tak tak zamezil pohromě!
     
    32:50
    Jiří Šimánek měl volný prostor, sjel si ním blíže k brance soupeře a bekhendem nastřelil dobře postaveného brankáře Pöpperleho u přední tyčky!
     
    31:35
    Zdeněk Bahenský tvrdě vypálil z levého strany a brankář Kacetl se měl co činit! Zároveň měl i trochu štěstí, že se nikdo z hostů neprobil k rychlé dorážce!
     
    30:35
    Gólman Pöpperle teď podržel svůj tým, střelci domácích jej zasypali vydatnou sprškou nebezpečných střel z ideálních palebných pozic. Lukáš Květon práskl do puku na modré čáře, ale zasáhl jen Pöpperleho beton!
     
    29:19
    Pražané se hodně trápí s tím, že vyhazují kotouče mimo led, za což jsou trestáni dvouminutovými tresty. Tentokrát se to stalo Vladimíru Sičákovi (SPA).
     
    26:50
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno, dvojnásobná přesilovka je využita velmi rychle! Spoustu času měl na vrcholu levého kruhu RENÉ VYDARENÝ, který si srovnal kotouč a tvrdou ranou z mohutného nápřahu nedal k tyči gólmanovi Pöpperlemu šanci! Asistence: Peter Frühauf, Jaroslav Kudrna.
     
    26:40
    Brankář Tomáš Pöpperle (SPA) se snažil pomoci s rozehrávkou svým spoluhráčům, ale nešťastně vyhodil kotouč mimo hřiště a dostává dvouminutový trest. Sparta se bude dlouho bránit ve třech!
     
    24:15
    Karel Kubát vyslal tvrdou a dobře usměrněnou ránu od modré čáry, ale brankář Kacetl předvedl obdivuhodný semafor a schoval kotouč ve vymrštěné lapačce!
     
    22:48
    René Vydarený (HKM) – 2 minuty – faul kolenem.
     
    21:05
    Petr Kumstát dorážel z bezprostřední blízkosti, ale neposedný kotouč nedokázal svou holí usměrnit za záda gólmana Kacetla!
     
    19:35
    Jiří Šimánek jako správný kapitán zavelel k útoku. Jeho ostrá rána z prostoru kruhů skončila na dobře postaveném brankáři Pöpperlem!
     
    19:05
    Lukáš Pech nejdříve nastřelil na vrcholu pravého kruhu jen před sebou stojícího protihráče, ale vzápětí vypálil znovu a nastřelil Kacetlův připravený beton!
     
    17:45
    Jiří Šimánek byl opomenutý sparťanskou obranou u pravé tyčky gólmana Pöpperleho a vypálil bez přípravy, ale gólman Sparty rychle přesunul svůj beton a nechtěně vychýlil bránu z jejího předepsaného postavení!
     
    16:13
    Jan Buchtele (SPA) si při bránění protihráče pomohl zákrokem za hranicí pravidel a usedá ke dvěma minutám za hákování.
     
    11:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané využívají svůj obrovský tlak a ujímají se v přesilovce těsného vedení! Jaroslav Hlinka tvrdě vypálil od modré čáry, a i když gólman Kacetl znovu skvěle zasáhl a vyrazil puk betonem, bleskovou bekhendovou dorážkou se zblízka prosadil LUKÁŠ KLIMEK! Asistence: Jaroslav Hlinka, Adam Polášek.
     
    10:45
    René Vydarený (HKM) si vypomohl faulem, obdržel 2 minuty za hákování.
     
    10:35
    Petr Ton měl další skvělou příležitost poslat svůj tým do vedení, jenže brankář Kacetl čaruje a stále drží na svém kontě nulu, což je pro domácí velmi důležité!
     
    09:25
    Šance na obou stranách! Gólman Kacetl vytasil další fantastický zákrok proti střele zblízka, vzápětí pálil Tomáš Pospíšil, ale brankář Pöpperle si prostor u tyčky pohlídal!
     
    06:31
    Jaroslav Kudrna (HKM) – 2 minuty – sekání.
     
    02:00
    Fantasticky gólman Kacetl! Úplně sám se objevil před hradeckou bránou juniorský reprezentant Dominik Simon, ale brankáře soupeře zblízka nepropálil!
     
    01:00
    Sparta se ocitla v přečíslení 2 na 1 a po přihrávce do předbrankového prostoru pálil z první Jan Buchtele, ale vyprášil jen beton pohotového Ondřeje Kacetla!
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 27. Vydarený (Frühauf, Kudrna), 52. Dej (Mikuš, Marha), rozh. náj. Kudrna – 12. Klimek (Hlinka, Polášek), 50. Kumstát


    Mountfield HK: Kacetl (Kantor) – Harant, Vydarený, Pláněk, Mikuš, Ptáček, Frühauf – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Marha, Květoň – Pospíšil, Knotek, Škoda – Švihálek, Červený, Rousek. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Sparta Praha: Pöpperle (Málek) – Pilař, Polášek, Sičák, Švrček, Hrbas, Kubát, Kočí – Ton, Hlinka "C", T. Rachůnek – Kumstát, Pech, Buchtele – Klimek, Simon, I. Rachůnek – Bahenský, Přibyl, Forman. Trenér: Josef Jandač.

    Rozhodčí: Hribik, Pavlovič – Podrazil, Zavřel

    Diváci: 5323
    bahis siteleri