Philadelphia – Carolina 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 5:1 (kon.) | Detroit – Chicago 5:4 (3:2 po s.n.)
Calgary – Arizona 3:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
5:1 (2:1, 3:0, 0:0)
Montreal Canadiens
Čtvrtek 23.01.2014, 01:10 • Consol Energy Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    35:03
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Markov neubránil JEVGENIJE MALKINA, který se kolem něho prohnal do zakončení a zasouvá puk kolem pravého betonu Priceho. Asistence: Rob Scuderi a Brooks Orpik.
     
    31:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Lídr kanadského bodování NHL, SIDNEY CROSBY, zůstal na okamžik nepokrytý před Pricem a po střele Letanga od modré stačilo nastavit hokejku a tečovat puk do branky. Asistence: Kris Letang a Chris Kunitz.
     
    25:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Parádní kombinace Penguins, kdy nejprve Neal zachycuje puk na modré, přihrává ne levou stranu Maattovi, který křižnou přihrávkou přes celou třetinu nachází volného JUSSI JOKINENA, ten pálí z voleje a puk končí v brance. Asistence: Olli Maatta a James Neal.
     
    17:40
    Montreal právě vstřelil branku!
    Rozhodčí nakonec správně rozhodl, že puk se od zad Fleuryho odrazil za brankovou čáru, kde byl také patrný a RENE BOURQUE tak snižuje na 1:2. Asistence: Daniel Briere a Brandon Prust.
     
    16:25
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru, ránu Niskanena od modré tečuje těsně před Pricem TAYLOR PYATT, puk prolétl těsně nad lapačkou Priceho do branky. Asistence: Matt Niskanen a Paul Martin.
     
    08:48
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Na počátku všeho byl skvělý výpad Malkina, který přelstil dvojici obránců Canadiens na modré, najel před Priceho, který parádně bekhendem přihrává JUSSI JOKINENOVI, jenž z levé strany zakončuje do odkryté branky. Asistence: Jevgenij Malkin a Matt Niskanen.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 9. J. Jokinen (Malkin, Niskanen), 17. Pyatt (Niskanen, Martin), 26. Jokinen (Maatta, Neal), 32. Crosby (Letang, Kunitz), 36. Malkin (Scuderi, Orpik) – 18. Bourque (Briere, Prust)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Martin, Orpik, Scuderi, Letang, Maatta, Niskanen – Kunitz, Crosby, Kobasew – J. Jokinen, Malkin, Neal – Glass, Sutter, Pyatt – Adams, Sill, Megna
    Montreal Canadiens: Price (36. Budaj) – Markov, Subban, Beaulieu, Gorges, Murray, Bouillon – Pacioretty, Desharanis, Gallagher – Eller, Plekanec, Gionta – Bourque, Briere, Prust – Leblanc, Bournival, Moen

    Rozhodčí: St. Laurent, Rehman – Arnell, Murphy

    Diváci: 18 617
    bahis siteleri