Kraj Vysočina – Jihočeský kraj 3:0 (kon.) | Praha – Olomoucký kraj 2:1 (kon.) | Plzeňský kraj – Královéhradecký kraj 3:1 (kon.)
Jihočeský kraj – Olomoucký kraj 3:1 (kon.) | Kraj Vysočina – Praha 9:3 (kon.)
konec
Hlavní město Praha
2:1 (0:0, 0:0, 2:1)
Olomoucký kraj
Čtvrtek 23.01.2014, 09:00 • Horácký zimní stadion - zimáček, Jihlava • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    43:51
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražané se ve vlastním obranném pásmu ujali puku a dostali se až před Schejbala, kde Kern dobrou přihrávkou našel VÁCLAVA BURDU, který střelou z předbrankového prostoru zřejmě posílá Pražany do finále proti Kraji Vysočina. Asistence: Jan Kern.
     
    38:47
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    No, asi jsem to s pasivitou Olomouckého kraje zakřikl, i když nyní padá gól na vrub gólmana Mokrého, kterému se puk po střele Podlahy zamotal kamsi pod betony, kde ho dorážel MIROSLAV SKOPAL a šest mnut před koncem vyrovnává zápas. Asistence: Josef Podlaha.
     
    36:37
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražané se ujímají vedení, když ve svém obranném pásmu vyhráli souboj o puk, Safin posunul kotouč na útočnou modrou do jízdy VÁCLAVU BURDOVI, který se štěstím prostřeluje Schejbala. Asistence: Ostaf Safin.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 37. Burda (Safin), 44. Burda (Kern) – 39. Skopal (Podlaha)


    Hlavní město Praha: Mokrý (Hamalčík) – Steinocher, Wünsch, Horský, Vojtela, Duda, Hanuš – Burda, Safin, Kern, Martínek (C), Gaspar, Grim, Straka, Švarc, Biben, Marek, Pavel, Danov, Nacházel, Pika. Trenér: Jiří Kročák, Jiří Novák.
    Olomoucký kraj: Schejbal (Rochla) – Dajčar, Kavka, Koudela, Mader, Rutar, Galvas (C) – Navrátil, Podlaha (A), Blecha, Janečko, Hotěk, Petráš, Pěcha, Plášek, Skopal, Spatharis, Urban. Trenér: Petr Rutar, Michal Janeček.

    Rozhodčí: Paulík – Kotlík, Kuřítko
    bahis siteleri