NY Islanders – Boston 3:6 (kon.) | Carolina – Columbus 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 3:0 (kon.)
Dallas – Colorado 3:4 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:4 (kon.) | San Jose – Los Angeles 0:1 (kon.)
konec
New York Islanders
3:6 (1:1, 2:3, 0:2)
Boston Bruins
Úterý 28.01.2014, 01:00 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    ZDENO CHÁRA nahodil puk od modré čáry. Domácí brankář podcenil nahození slovenského beka a srazil si ho sám do branky. Mezi tři tyče jde Nabokov. Asistence: Brad Marchand, Patrice Bergeron.
     
    42:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    Sotva vypršel trest, pustili se hosté do útoku. MacDonald se nechal za brankou obrat o puk Marchandem, který rychle poslal kotouč před branku, kde už byl na střelu připraven PATRICE BERGERON, jenž poslal puk za Poulina. Asistence: Brad Marchand.
     
    39:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    Udeřilo překvapivě na druhé straně. CARL SÖDERBERG využil vyšší rychlosti, dostal se před Hickeyho a dlouhý blafák zakončil přesnou střelou nad beton Poulina. Asistence: Milan Lucic.
     
    35:08
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tohle se také nevídá často. Okposův trest vypršel, ale Hamilton na modré přišel o puk v souboji s Grabnerem a brejk dvou na nikoho domácí znamenitě vyřešili. Grabner nakonec předložil na KYLEA OKPOSA a ten měl před sebou prázdnou branku. Asistence: Michael Grabner.
     
    32:21
    Bruins právě vstřelili branku!
    Také hosté ve výhodě skórují. Pro domácí to byla hodně smolná branka, protože Thorntonovu přihrávku tečoval přesně před REILLYHO SMITHE Martin. Smith poté trefil odkrytou branku. Asistence: Shawn Thornton, Brad Marchand.
     
    28:20
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se usadili v útočném pásmu a jejich snaha vedla k vyrovnávající brance. V ponechané výhodě poslal Hickey puk Okposovi, který přistrčil mezi kruhy na MICHAELA GRABNERA, jenž z první propálil Johnsona. Asistence: Kyle Okposo, Thomas Hickey.
     
    24:50
    Bruins právě vstřelili branku!
    To se povedlo. Smith našel mezi kruhy volného Bergerona, který nabídl puk BRADU MARCHANDOVI před prázdnou branku. Hostující útočník nezaváhal. Asistence: Patrice Bergeron, Reilly Smith.
     
    15:29
    Islanders právě vstřelili branku!
    Přesilová hra domácí správně "nakopla". FRANS NIELSEN vybojoval puk pro Okposa, ten střílenou nahrávkou poslal kotouč zpět na dánského centra a ten nadvakrát přehodil beton Johnsona. Asistence: Kyle Okposo.
     
    07:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tlak hostů je korunován brankou. LOUI ERIKSSON zkusil vystřelit z hodně ostrého úhlu, ale trefil se dokonale pod břevno. Asistence: Daniel Paille, Torey Krug.

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 16. Nielsen (Okposo), 29. Grabner (Okposo, Hickey), 36. Okposo (Grabner) – 8. Eriksson (Paille, Krug), 25. Marchand (Bergeron, Smith), 33. Smith (Thornton, Marchand), 40. Söderberg (Lucic), 43. Bergeron (Marchand), 49. Chára (Marchand, Bergeron)


    New York Islanders: Poulin (49. Nabokov) – Strait, MacDonald, Hickey, Višňovský, de Haan, Carkner – Vanek, Tavares, Okposo – Regin, Nielsen, Bailey – Grabner, Nelson, Clutterbuck – Martin, Cizikas, McDonald.
    Boston Bruins: Johnson – Chára, Boychuk, Bartkowski, Miller, Krug, Hamilton – Lucic, Krejčí, Iginla – Marchand, Bergeron, Smith – Paille, Söderberg, Eriksson – Caron, Campbell, Thornton.

    Rozhodčí: Pollock, L'Ecuyer – Nowak, Amell

    Diváci: 13 819
    bahis siteleri