Třebíč – Kadaň 1:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 3:1 (kon.) | Motor ČB – Beroun 6:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Šumperk – Havířov 3:0 (kon.) | Olomouc – Jihlava 0:2 (kon.)
Ústí n/L – Most 8:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
HC Stadion Litoměřice
Středa 29.01.2014, 17:30 • Zimní stadion Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Havlíčkův Brod:
    Díky výhře v Kadani si Rebelové předčasně zajistili účast v play-off, navíc si upevnili svojí pozici na čtvrtém místě v tabulce. Aktuálně nad dnešním soupeřem mají náskok už 10 bodů, a tak i dobrou šanci na to, aby začínali play-off v domácím prostředí.
    Rebely bodově táhne Petr Polodna (40 kanadských bodů), který se může pyšnit 27 asistencemi. Nejlepším střelcem týmu je aktuálně David Stach se 14 trefami. Do branky se měl dnes opět podívat Ondřej Kacetl, druhý nejlepší brankář celé ligy. Navíc Rebely před středečním zápasem posílil navrátil Lukáš Endál. Jeho start v utkání je zatím ale nejistý.
     
    Litoměřice:
    Kališníci po třech prohrách v řadě od Mladé Boleslavi, Olomouci a posledně i Českých Budějovic zůstávají na pátém místě v tabulce. Ovšem jejich náskok před Třebíčí a Havířovem se ztenčil pouze na dva body. Největším tahounem týmu je jednoznačně Miloslav Čermák, který vstřelil už 25 gólů (3. nejlepší v lize) a na dalších 20 nahrál. Bodově se daří i Martinu Novákovi (9+18) a trojici nejlepších uzavírá zkušený Jaroslav Hašek (6+18). V obraně je bodově nejlepší další bývalý Rebel Jakub Šulc, který nasbíral 15 bodů za tři góly a dvanáct asistencí. V brance by se měl představit někdo z dvojice Petr Přikryl – Tomáš Král.
     
    Letošní vzájemné zápasy:
    6. kolo: Litoměřice – Havlíčkův Brod 6:2
    19. kolo: Havlíčkův Brod – Litoměřice 4:5
    32. kolo: Litoměřice – Havlíčkův Brod 5:3
     
    Vzájemná bilance v I. lize:
    Nejenom v letošní sezoně, i v minulých letech měli Rebelové s Litoměřicemi na ledě problémy. Od postupu Stadionu do první ligy se s Havlíčkovým Brodem utkal celkem 13krát a hned v osmi případech z toho byla výhra. Z posledních pěti zápasů Rebelové vyhráli jediný.
    Světlou výjimkou v bilanci s tímto soupeřem je ale vůbec druhé vzájemné střetnutí, které Havlíčkobrodští vyhráli vysoko 8:1. Toto utkání je dosud jejich druhou nejvyšší výhrou od návratu do I. ligy.

    Počet odehraných zápasů: 13
    Bilance: 4-1-1-7
    Výsledky: 3:4, 8:1, 7:4, 4:2, 1:2, 0:1, 4:3p, 0:4, 1:2sn, 1:0, 2:6, 4:5, 3:5
    Skóre: 38:39
     
    Zajímavosti zápasu:

    Tabulkoví sousedé: Střetne se čtvrtý tým s pátým.
    Špatná bilance: Rebelové s Litoměřicemi prohráli letos všechny tři zápasy. Stejnou bilanci už mají jenom s Mladou Boleslaví.
    Vojtěch Sedláček: Sparťanský gólman letošní sezonu začínal v Litoměřicích, kde odchytal 18 zápasů (včetně dvou proti Havlíčkovu Brodu). Nyní ale působí ve službách Rebelů.
    Dvě bývalé opory HC Rebel: Litoměřice táhnou dva bývalí Rebelové – Miloslav Čermák a Jakub Šulc. Oba byli kdysi oporami i na Vysočině.
    Návrat Endála?: Ve středu by se mohl do Kotliny vrátit Lukáš Endál. Ten zde naposledy hrál 6. listopadu. Shodou okolností právě proti Litoměřicím.
    Do třetice s Kacetlem?: Poslední dva zápasy proti Stadionu odchytal Ondřej Kacetl. Podle slov sportovního manažera HC Rebel by se do branky měl postavit znovu.
    Velké množství hráčů: Havlíčkův Brod i Litoměřice patří mezi nejpříjemnější překvapení první ligy. A jejich recept? Možná prostřídání velkého počtu hráčů. Za Rebely letos i s gólmany nastoupilo už 53 tváří, za Stadion 49.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kacetl (Opršal) – Kolafa "A", Drtina, Jank, Vágner "A", Semrád, Korím, Zítka – Stach, Polodna "C", Maliník – Endál, Rousek, Berger – Gengel, Kadlec, Pohl – Štěpánek, Stehlík, Šesták.

    HC Stadion Litoměřice: Král (Přikryl) – Hrbas, Šulc, Žovinec, Míka "A", Husák, Drábek, Kolář – Rubeš, Švagrovský, Čermák "A" – Chlapík, Hašek "C", Budínský – Škop, Hampl, Doležal – Racek.

    Rozhodčí: Blecha – Guth, Rittich.
     
    Předzápasové spekulace z tábora Havlíčkova Brodu se potvrdily! V útoku bude hrát navrátilec Lukáš Endál a do branky se postaví Ondřej Kacetl.
     
    Hokejisté už jsou na ledě. Za pár minut začínáme.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Úvodní buly pro hosty, kteří začínají dnešní utkání z vlastního obranného pásma.
     
    00:31
    Úvodní útok Čermáka byl zastaven už na modré čáře, dopředu tak pro změnu jdou Rebelové.
     
    00:53
    Pěkná akce Rebelů, která málem skončila gólem! Přihrávku zpoza branky dostal do mezikruží Maliník, jenž se natáhl po puku a zkusil to z první. Král vytěsnil jeho nízkou střelu betonem.
     
    01:30
    Aktivní hráči domácího mužstva stále drží pásmo a bojují za hostující brankou. Zatím bez střeleckých pokusů.
     
    01:54
    Domácí neudrželi puk na modré čáře a je z toho postavení mimo hru.
     
    02:07
    Obrovská hrubka hostující obrany, která v podstatě namazala Bergerovi ke střele. Domácí hráč střílel z levého kruhu přes obránce a jen těsně minul bližší tyč.
     
    02:30
    A chyba i na druhé straně, po níž se na branku sám řítil Čermák! Gólman Kacetl jeho úmysl v podobě polovysoké střely vystihl a vytěsnil puk paží nad branku.
     
    03:23
    Přesilová hra pro Havlíčkův Brod. Za hrubost putuje na trestnou lavici Patrik Husák (LTM).
     
    03:42
    Maliník to zkusil hned po buly, ale Král byl dobře pozičně připravený. Následně hosté získali puk a vyhodili jej přes všechny čáry.
     
    04:05
    Další vyhození. Rebelové za hostující brankou dlouho nevydrželi.
     
    04:34
    Domácím se vůbec nedaří dostat do útočné třetiny. Litoměřice výborně drží vlastní modrou čáru a nepouští soupeře dopředu.
     
    05:23
    Hosté v plném počtu. V době, kdy se vyloučený vracel na led, od modré střílel hostující Šulc jeho tečovaná střela před Kacetlem nebezpečně poskočila. K domácímu štěstí mířila mimo branku.
     
    06:07
    Po dalekonosném pokusu ukryl Kacetl puk do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    06:34
    Litoměřice kontrolují hru a dalším, kdo chtěl zahrozit, byl Čermák. Najel si do pásma, prosmýkl se kolem jednoho obránce a zkoušel zápěstní pokus. Ten nešel jenom výstroj před ním bránícího protihráče.
     
    07:42
    Rebelům se vůbec nedaří dostat klid na své hokejky. Útoky soupeře raději odvrací do středního pásma.
     
    08:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jako kdybych to zakřikl. Stačil jeden útočný výpad Havlíčkova Brodu a z toho gól, ovšem poněkud překvapivý. Nejprve Vágner zavezl puk za branku, kde jej od litoměřického obránce krátce nato vybojoval JAN BERGER a z těžkého úhlu jej poslal na branku. Chvíli to vypadalo, že Král má puk pod sebou, ale v tom se rozsvítilo červené světlo. Pravděpodobně si hostující gólman puk sám srazil do sítě. Bez asistence.
     
    09:59
    Hosté se okamžitě snaží o odpověď a jsou bruslařsky velmi aktivní. Rebelové raději vyhazují na icing.
     
    10:15
    Rubešuv razantní pokus z levé strany mantinelu reflexivně vyráží Kacetl vyrážečkou!
     
    11:08
    Maliník v tandemu s Polodnou střílel z vrcholu levého kruhu. Puk ale tečoval hokejkou hostující obránce, a tak k ohrožení branky nedošlo.
     
    11:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Pohledná akce končí gólem posily LUKÁŠE ENDÁLA. Rousek v rohu kluziště získal kotouč, zvedl hlavu a přihrál přesně volnému Endálovi, který v tu chvíli byl nedaleko od brankoviště a pohotovou střelou trefil mezírku mezi Královými betony. Asistence: Tomáš Rousek, Jan Berger.
     
    12:38
    Havlíčkobrodští opět útočný výpad soupeře řeší vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    13:13
    Hodně nebezpečný Hašek, který po Chlapíkově přihrávce od modré na brankoviště nadvakrát z bezprostřední blízkosti dorážel do Kacetlova betonu. Domácí gólman měl trochu štěstí v tom, že Hašek byl tísněn obráncem, a tak nedokázal jeho beton přehodit.
     
    14:18
    Rychlý útok vedený Václavem Rackem končí na modré čáře pro postavení mimo hru.
     
    14:34
    Stejně tak to dopadá i na druhé straně. Endál před modrou čárou zkoušel ještě ošemetnou kličku a mezitím do pásma stačil vjet Rousek.
     
    14:47
    Nepřesná rozehrávka Stadionu končí zakázaným uvolněním.
     
    14:51
    Po buly od modré přes chumel hráčů střílel Semrád. Jeho střela cestu k brance nenašla.
     
    15:24
    Nyní chtěl Semrád dlouhou přihrávkou vybídnout spoluhráče na útočné modré čáře, ale je z toho jenom zakázané uvolnění.
     
    15:36
    A další icing domácích.
     
    15:52
    Litoměřice držely pásmo, Racek hledal na modré čáře do střelecké pozice Drábka, jenže ten puk nezpracoval, a vyhání tak svůj tým do střední třetiny hřiště.
     
    16:31
    Stach ukázal své šikovné ruce, prošel podél levé strany mantinelu až na úroveň brankové čáry a přihrával před branku Polodnovi. Tomu bekhendová přihrávka přeskočila čepel hokejky.
     
    17:08
    Po souboji Endála s Míka za brankou Litoměřic vypadl puk z hrací plochy. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    17:35
    Rebelové opět vsadili na přihrávku zpoza branky, o kterou se postaral Tomi, a to na hůl Gengela. Ten v tísni nedokázal ideálně zakončit, přesto musel Král pojistit střelu svým betonem.
     
    18:22
    Litoměřičtí chvilku drželi puk před Kacetlem a jak už jsme dnes několikrát viděli, domácí jim sebrali puk a okamžitě ho poslali na icing.
     
    18:33
    Šulcovu střelu od modré vyrazil Kacetl před sebe na hůl Čermáka, který měl dostatek času, k brance stál ve značném úhlu, přesto si položil Kacetla a vypadalo to, že bude zakončovat do horní části branky. Jenže v tom domácí gólman i v pozici ležmo vymrštil svůj beton a fantasticky chytil puk.
     
    18:59
    Naprosto zbytečné vyloučení Davida Švagrovského (LIT), který se ocitl v ofsajdu a zlostí z přerušené akce vystřelil puk do mantinelu. Dostává tak desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    19:41
    Hašek obkroužil branku a dokázal přes obránce ještě vystřelit. Kacetl vyráží betonem.
     
    19:56
    Poslední vteřiny první části. Hostující hokejisté mají puk za Kacetlovou brankou, ale už jí nestačí ohrozit.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina přinesla v celku vyrovnanou bitvu, ovšem skóre je 2:0 pro domácí. Ti dokázali vstřelit podle všeho poněkud šťastný první gól z hole Bergera a o chvíli později přesně mířil k domácí spokojenosti Endál. Hosté mohli zkorigovat po šancích Haška a především Čermáka v závěru třetiny. Ale nestalo se tak.
    Druhá třetina začne přibližně v 18.19 hod.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Chybující hostující obrana přenechala na modré čáře puk Polodnovi, který jej zavezl do rohu kluziště a naslepo hledal své spoluhráče před brankou. Marně.
     
    20:39
    Výborná možnost pro litoměřického Racka, který se řítil sám na branku, na poslední chvíli jej dostihl obránce, Racek přesto stačil bekhendem vystřelit, ale jen do připraveného Kacetla.
     
    21:09
    Nebezpečný protiútok Havlíčkova Brodu, který po levé straně vedl Jank, na druhou vlnu do mezikruží přihrál rozjetému Rouskovi, jehož pohotovou střelou reflexivně vykopl Král betonem.
     
    22:21
    Další pohledná kombinace Rebelů, při níž si Pohl před před Králem vyměnil puk s Gengelem. Druhý jmenovaný pak střílel z oblasti pravého kruhu, ale hostující gólman se stačil včas přesunout k tyči.
     
    22:52
    Rozjetý Stehlík sice nabral dobrou rychlost, ale kličkou pár metrů za útočnou modrou čárou na Šulce nevyzrál.
     
    23:40
    Litoměřice jsou pod tlakem. Doslova pod tlakem útočných výpadů. Dalším Rebelem, který se prosmýkl do pásma byl Stach a okamžitě z úhlu nahrával Polodnovi před branku. Král přihrávku zachytil do rukavice.
     
    24:54
    Endál ukázal pěkný přehled o hře a z otočky na pravém kruhu přihrál na modrou čáru Vágneru. Jeho okamžitou střelu z horního růžku branky vyrážečkou vytěsnil gólman Král.
     
    25:38
    Po delší době se hosté vrhli do útoku a vybojovali alespoň vyloučení. Na trestnou míří Semrád (HBR) na dvě minuty za držení protihráče.
     
    25:45
    Rebelové okamžitě vyhazují.
     
    26:05
    K radosti domácích fans udělaly Litoměřice chybu v rozehrávce a ve vlastní početní výhodně zahrály na zakázané uvolnění.
     
    26:18
    Maliník ze středního pásma okamžitě puk vrací zpět k hostující brance.
     
    26:41
    Tentýž hráč si nyní dokonce dovolil střelecký pokus. Královu branku sice minul, ale ušetřil aspoň cenné vteřiny.
     
    27:05
    Až Hašek se na druhé straně konečně dostal ke střele. Zkoušel to z otočky v oblasti mezi kruhy a jen těsně minul prostor mezi třemi tyčemi. Rebelové následně vyhazují.
     
    27:38
    Domácí v plném počtu. Tato přesilová hra se Stadionu vůbec nevyvedla.
     
    27:44
    Domácí vybojovali vhazování před Králem.
     
    28:15
    Drábek na chvíli převzal činnost útočníka, prošel přes jednoho obránce Rebelů a zkoušel další kličku. Podruhé už neúspěšně.
     
    29:23
    Druhá hostující lajna na chvíli uzavřela Rebely v jejich pásmu. Ti vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    29:56
    Stach s Maliníkem by se bývali hnali do dobrého přečíslení dva na jednoho. Je z toho všeho ale jenom ofsajd.
     
    31:01
    Litoměřičtí kontrolují hru, puk mají převážně na svých hokejkách a kombinují ve středním pásmu. Rebelové zatím odolávají díky pevné obraně.
     
    31:30
    Až Hrbas se po křížné přihrávce dostal na levé kruhu ke střele. Bylo to ovšem v pádu, a tak Kacetl neměl tolik práce.
     
    31:50
    Ofsajd Kališníků, který je posouzen jako úmyslný.
     
    32:27
    Hosté mají výhodu...
     
    32:38
    Ladislav Gengel (HBR) nechal svojí hokejku ve výstroji protihráče, kterého tak poslal k ledu. Gengel se sice výmluvně ohlédl po rozhodčím, trest podraží ho ale nemine.
     
    32:52
    Čermák napřáhl na modré čáře a jeho tečovaná střela končí v ochranné síti.
     
    32:56
    Havlíčkobrodští vyhazují.
     
    33:16
    A další vyhození v podání domácí strany.
     
    33:34
    Kdepak. Přesilové hry se dnes hostům zatím nedaří. Maliník uzmul kotouč, a dokonce si ze středního pásma dovolil ohrozit branku soupeře.
     
    34:07
    Další vyhození puku přes všechny čáry. Stadion se stále ne a ne usadit v pásmu.
     
    34:33
    Míka pálil od modré, ale hodně nepřesně.
     
    34:41
    Domácí v plném počtu.
     
    34:50
    Chlapík u mantinelu tvrdě srazil vracejícího se Gengela, který se těžko zvedá z ledu, snad by ale měl být v pořádku. Vylučovat se nebude.
     
    35:53
    S přibývajícími minutami se do hry vkradlo poměrně dost nepřesností. Hraje se tak převážně ve středním pásmu.
     
    36:15
    Endál se snažil probít přes tři hráče soupeře, ale to bylo velké sousto, které domácí forvard neustál.
     
    37:18
    Maliník hledal před brankou Polodnu, jemuž na poslední chvíli puk uzmul bránící Hrbas.
     
    37:42
    Rebelové sevřeli soupeře v pásmu a pořádně mu zatápí. Král je zatím bez většího brankářského nasazení.
     
    38:44
    Jen to v Kotlině zahučelo! Endál křížnou přihrávkou přes celé šíře kluziště našel Bergera, který z první střílel z oblasti levého kruhu na poloodkrytou klec. Trefil jen boční síťku. Těžko říci, zda by Král na lépe mířenou střelu dosáhl.
     
    39:49
    A Berger v další obrovské šanci. Sám před Králem neuspěl vysokou střelou.
     
    39:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, na tabuli svítí zbývající čas 0,4 sekundy a Rebelové se radují z gólu. Vágnerovo nahození od mantinelu na branku tečoval před Králem LUKÁŠE ENDÁL. A puk tečoval naprosto přesně mezi gólmanovy betony. Asistence: Martin Vágner, Jan Berger.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina měla výborné tempo ve svém úvodu. Pak Litoměřice prováhaly přesilové hry a tempo se výrazně snížilo. Vše podstatné se ale událo v posledních vteřinách této dvacetiminutovky. Nejprve Berger spálil dvě tutovky a poté Lukáš Endál pojistil vedení Rebelů přesnou tečí. Stalo se tak 0,4 sekundy před sirénou.
    Třetí třetina začne přibližně v 19.04 hod.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:39
    Úvod třetí části je hodně opatrný a ze strany Havlíčkova Brodu i značně defenzivní. Nyní Rebelové vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    41:13
    Čermák výborně prošel až na domácí branku, kde si pohrál s obráncem, přihrál Chlapíkovi, jenž ovšem už souboj s obráncem neustál.
     
    42:00
    Budínský se obtočil kolem branky a pokusil se překvapit Kacetla. Ten byl u tyče v čas a chytá puk do rukavice.
     
    42:19
    Čárový rozhodčí po srážce zůstává ležet u ledu. Zasahují oba lékaři...
     
    Sudí už je za potlesku na nohou a je očividně otřesen. Ale důležité je, že je připraven pokračovat v řízení dnešní hry.
     
    42:47
    Po sérii odrazů se puk z rohu kluziště dostal až na modré čáru k Bergerovi, který okamžitě přes dva hráče vypálil a značně prověřil Královu pozornost.
     
    44:18
    Budínský podruhé v krátké době zkoušel obrat kolem branky a následnou střelu. I podruhé byl Kacetl připravený. Rebelové poté vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    44:53
    V dnešním utkání už si pravděpodobně nezahraje David Stach, který k lavičky zamířil rovnou do kabin.
     
    45:28
    Rebelové kontrolují hru a prakticky nepouští soupeře k puku.
     
    46:15
    Stehlík ujel po levé straně a před brankou hledal Rouska. Kvůli zásahu vracejícího se litoměřického obránce se domácí forvard k puku prakticky nedostal.
     
    46:58
    Znovu Rousek, tentokrát byl zastaven pár metrů za útočnou modrou čárou.
     
    47:33
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Důležitý gól pro hosty, který je v vrací do zápasu. DAVID ŠVAGROVSKÝ zavel puk do pásma, přihrál Doležalovi a nejel si před branku, kam mu také brzy byla servírována nahrávka. Domácí obránce nechali Švagrovského trestuhodně volného. Asistence: Zdeněk Doležal.
     
    47:48
    A pozor, další možnost pro hosty. Vágner (HBR) inkasuje dvě minuty za sekání.
     
    48:45
    Velký útočný tlak zakončoval střelou z vrcholu levého kruhu Žovinec, do níž se výtečně položil Korím a doslova vykopl puk do středního pásma.
     
    49:23
    Doležal se natahoval po střele od modré čáry, dokázal jí před Kacetlem sice tečovat, ale jenom vysoko do ochranné sítě.
     
    49:34
    Havlíčkův Brod se osvobozuje.
     
    49:48
    Domácí v plném počtu.
     
    50:31
    Rousek na půlící čáře nahodil na branku v domnění, že už nepůjde o zakázané uvolnění. Rozhodčí ale byli jiného názoru.
     
    50:45
    Lukáš Endál v samostatném úniku sahal po hattricku! Forhendovým blafákem ale na Krále nevyzrál, který jej vychytal betonem.
     
    51:46
    Další zakázané uvolnění Havlíčkova Brodu. Jakmile se Rebelové dostávají pod tlak, většinou dnes okamžitě vyhazují puk přes všechny čáry.
     
    52:06
    Útok Litoměřic zastavuje ofsajd.
     
    52:55
    Berger s Maliníkem se pokoušeli o výměnu puku v útočném pásmu. Hostující zadáci jejich úmysl ale vystihli.
     
    53:47
    Hašek z rohu kluziště naslepo hledal před brankou Chlapíka. Přihrávka na něj sice směřoval, ale zasáhl jí jenom svými bruslemi.
     
    54:38
    Další vyhození, tentokrát z hole Janka. Icing to sice nebude, ale jenom to potvrzuje defenzivní pojetí Rebelů ve třetí části. I když není se čemu divit.
     
    55:31
    Před Pohlem se otevřela možnost ke střele a havlíčkobrodský forvard na nic nečekal. Orazítkoval ovšem jenom zadní mantinel.
     
    56:11
    Litoměřice hrály v šesti! Trest odpyká Václav Racek.
     
    Dnešní utkání sleduje 840 diváků.
     
    56:35
    Endál od mantinelu hledal rozjetého Vágnera. Ten z mezikruží dokázal vystřelit, ale jenom do protihráče.
     
    57:05
    Ou! Kacetl jel pro vyhozený kotouč. Proti němu se řítil Miloslav Čermák a domácího brankáře doslova sestřelil! Kacetl skončil bez helmy na ledě a Čermák schytal pár od domácích hráčů. Naštěstí je gólman po ošklivě vypadající srážce v pořádku.
     
    57:25
    Maliník v přečíslení našel na druhé vlně Gengela, který střílel z první na přesouvajícího se Krála, ale branku těsně přestřelil.
     
    58:10
    Hosté v plném počtu.
     
    58:30
    Rebelové rozehrávají zpoza vlastní branky a šetří drahocenný čas.
     
    58:58
    Útok Litoměřic zastavuje ofsajd.
     
    59:05
    Puk za Královou brankou. Rebelové pokračují v šetření posledních vteřin dnešního zápasu.
     
    59:35
    Hosté už pravděpodobně ani nezkusí hru bez brankáře.
     
    59:52
    Puk za litoměřickou brankou, už se nic nestane.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    V závěrečné části se domácí vrhli na defenzivní činnost a povolili soupeři jedinou vstřelenou branku. To jim stačilo na zisk tří bodů, o kterém v podstatě rozhodla první část a góly Bergera a Endála. Druhý jmenovaný pak přidal v závěru druhé třetiny ještě pojistku.
    Souboj čtvrtého týmu s pátým tak končí lépe pro výše postavený tým. To je ode mě z havlíčkobrodské Kotliny vše, děkuji za pozornost! (19:34:54)
    Marken.cz

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 9. Berger, 12. Endál (Rousek, Berger), 40. Endál (Vágner, Berger) – 48. Švagrovský (Doležal)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kacetl (Opršal) – Kolafa "A", Drtina, Jank, Vágner "A", Semrád, Korím, Zítka – Stach, Polodna "C", Maliník – Endál, Rousek, Berger – Gengel, Kadlec, Pohl – Štěpánek, Stehlík, Šesták.
    HC Stadion Litoměřice: Král (Přikryl) – Hrbas, Šulc, Žovinec, Míka "A", Husák, Drábek, Kolář – Rubeš, Švagrovský, Čermák "A" – Chlapík, Hašek "C", Budínský – Škop, Hampl, Doležal – Racek.

    Rozhodčí: Blecha – Guth, Rittich

    Diváci: 840
    bahis siteleri