Spišská N. Ves – Prešov 3:6 (kon.) | Prievidza – Lipt. Mikuláš 3:2 (2:1 po s.n.) | SR 18 – Detva 2:3 (kon.)
Bardejov – Senica 4:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Trnava 2:4 (kon.)
konec
HK Bardejov
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
HC Dukla Senica
sk Středa 29.01.2014, 17:30 • ZŠ Bardejov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:31
    Bardejov dal gól!

    Domáci tím strieľa štvrtý gól. Seničania zaspali v strednom pásme, Jokeľ tvrdo vystrelil na Peksu, ktorý ešte vyrazil, ale pred ním už bol osamostatnený JOZEF MIHALÍK, ktorý vyslal takú tvrdú strelu, že Peksa sa radšej uhol. Strela mala poriadny švih a gólman bol bezmocný.
    Asistencie: Oliver Jokeľ, Ľubomír Chovan.
     
    45:20
    Bardejov dal gól!


    Po krátkom usadení sa v útoku Hričina prihrával za bránu Vaškovi, ten krásne našiel osamostatneného LADISLAVA ŠČURKA, ktorý zoči-voči gólmanovi Peksovi sa nemýlil a puk poslal popri pravej žŕdke do siete.
    Asistencie: Filip Vaško, Tomáš Hričina.
     
    36:26
    Bardejov dal gól!

    Bardejovčania konečne niečo vymysleli v útoku a opäť sa ujímajú vedenia. Najprv šiel zoči-voči Peksovi Baláž, ten ho neprekonal, ale z následnej dorážky MARTIN HAJNIK bol úspešný a na dvakrát doslova prestrelil gólmana Dukly.
    Asistencia: Marcel Baláž.
     
    25:53
    Senica dala gól!

    Tak ako rýchlo využil presilovku Bardejov ešte v prvej tretine, teraz ju využili Seničania. Bardejovčania zaspali na modrej čiare, puk potiahol Jarolín, pekne ho do pravej strany prihral Surovkovi a ten následne ešte krajšie našiel nikým nekrytého ONDREJA JANÍKA, ktorý už s ľahkosťou puk zasunul pod Andraninové betóny.
    Asistencie: Filip Surovka, René Jarolín.
     
    17:12
    Bardejov dal gól!

    Rýchle využitá presilovka. Bardejovčania boli v útoku, po vyhratom vhadzovaní nahodil Vaško, puk sa dostal k Hričinovi, ktorý vystrelil, Peksa iba vyrazil a pred nim stál nekrytý LADISLAV ŠČURKO, ktorý prestrelil gólmana.
    Asistencie: Tomáš Hričina, Filip Vaško.

    Jozef Mačejovský

    Branky a nahrávky: 18. Ščurko (Hričina, Vaško), 37. Hajnik (Baláž), 46. Ščurko (Vaško, Hričina), 52. Mihalík (Jokeľ, Chovan) – 26. Janík (Surovka, Jarolín)


    HK Bardejov: Andreanin – Baláž, Gmitter, Mihálik, Krčula, Takáč – Kramár, Hopkovič, Vaško, Ščurko, Hričina – Hajnik, Valentín, Dancsák, Šimčák, Polaček – Slimák, Chovan, Belušár, Boltun, Jokeľ.
    HC Dukla Senica: Peksa – Ivičič, Janík, Jarolín, Mikolášek, Vaškovič – Kraus, Gula, Šúrek, Sajdl, Salajka – Mrázik, Reissmuller, Jarab, Lantoš, Surovka – Penák.

    Rozhodčí: Lauff, Bogdaň, Smerek
    bahis siteleri