Poprad – Žilina 5:0 (kon.) | Nitra – Skalica 4:3 (po pr.) | Martin – Piešťany 1:2 (0:1 po s.n.)
Banská Bystrica – Trenčín 5:3 (kon.) | Košice – Zvolen 2:0 (kon.)
konec
HC Košice
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
HKM Zvolen
sk Pátek 31.01.2014, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    Šimko sa už pýta von z bránky, ale namiesto toho by si mal v nej radšej dávať väčší pozor! Puk po košickej strele iba preletel bránkoviskom, ale skončil mimo čiary.
     
    27:39
    Bitka je snáď to posledné, čo nám v tomto dueli ešte chýba. Na ľade to začína iskriť, ale rozhodcovia všetko včas riešia.
     
    57:09
    Vylúčenie hostí. Domáci Bartoš inkasuje dvojminútový trest za podrazenie, hosťujúci Chovan 2 minúty za filmovanie a 10 minútový osobný trest.
     
    55:58
    Košice dali gól!

    Obrovský tlak Košíc napokon skončil v sieti hostí! MAREK BARTÁNUS využil obrovskú vyťaženosť Šimka a puk nekompromisne tvrdo prepálil za jeho chrbát. Asistencia: Marek Kolba.
     
    55:23
    Košičania v gólovej šanci! PO Spilarovej rane puk poskakoval v bránkovisku a spred čiary ho v polsednej stotine odpálil Mucha.
     
    54:59
    Košičania v ďalšej gólovej šanci! Sojčíkovi sa najskôr nepodarilo prekvapiť Šimka, ale následná dorážka Biceka už mala poriadne nebezpečný smer i rýchlosť, ale napokon puk tesne preletel okolo bránky hostí.
     
    50:49
    Puk sa od Svatošovej hokejky kĺzal za bránkovú čiaru, ale hosťujúci gólman sa predviedol ukážkovým zákrokom, keď si priestor pri pravej žrdi vykryl a žiaden gól nepripustil.
     
    47:32
    Obrovský tlak Košíc! Domáci hráči sa nasťahovali do pásma a Šimka zasypali strelami ako lavína českých turistov, ale puk v sieti napokon neskončil. Hosťujúci gólman nevedel kam skôr skočiť, no puk za svoj chrbát aj napriek tomu nepustil.
     
    46:28
    Domáci Deyl a hosťujúci Bartánus si skočili do vlasov a inkasujú dvojminútové tresty za hrubosť.
     
    46:21
    brankári sa ukazujú v najlepšom svetle! Šimko si išiel zuby vylámať, aby ležiac na zemi zachytil Bartošove zakončenie a bol úspešný!
     
    45:48
    Vylúčenie hostí! Chovan sa previnil podrazením.
     
    45:02
    Nemožné! To, čo teraz predviedol Staňa proti hosťujúcemu hráčovi, patrí do top momentov zámorskej NHL! Puk smerujúci do siete zrejme z hokejky Chovana z ničoho nič skončil v lapačke domáceho gólmana.
     
    43:22
    Domáci mohli vyhrávať rozdielom dvoch presných zásahov! V prečíslení dvoch na jedného sa Bartánus rozhodol nenahrávať Svatošovi a jeho delovku napokon vychytal Šimko.
     
    40:53
    Domáci ale takmer potrestali zaváhanie súpera! Spilar sa s pukom na hokejke rútil na bránku, ale jeho kľučka stroskotala na poslednom mužovi v defenzíve hostí.
     
    37:52
    Košice dali gól!

    Dočkali sme sa! Skóre je konečne otvorené. Veľký tlak domácich zakončil TOMÁŠ HRNKA, ktorý sa natlačil pred bránku a puk doklepol za bezmocného Šimka. Asistencia: Peter Sojčík.
     
    31:49
    Staňa sa vyznamenal! Hru je až ťažko sledovať, hokej je skutočne veľmi rýchly. Hostia sa premiestnili do pásma, ale domáci gólman ukážkovo vykorčuľoval a zmenšil tak strelecký uhol a Zvolen nemohol zakončovať do odkrytej časti siete.
     
    30:12
    Domáci mali otvárací presný zásah na hokejke! Košičania takmer využili nepozornosť hostí, keď sa po pravej strane s pukom na hokejke vrútil do pásma Bicek, ale napokon jeho pokus zmaril zvolenský gólman.
     
    26:12
    Nevyužitú šancu hostí mohli potrestať Košičania! Hostia mali čo robiť, aby sa ubránili, napokon sa im puk podarilo pred bránkovou čiarou podržať iba za cenu veľkej obetavosti.
     
    25:36
    V dobrej pozícii bol hosťujúci Škvaridlo! Zvolenský útočník sám pred Staňom číhal na jeho zaváhanie, ale to neprišlo.
     
    23:36
    Tak tu sa teda dejú veci! Košičania vo vlastnej početnej nevýhode preniesli puk na opačnú polovicu klziska a Šimko mal čo robiť, aby puk vo svojej moci udržal.
     
    22:59
    Hosťujúci Chovan si vypracoval dobrú streleckú pozíciu a tvrdo vypálil. ale puk nedokázal nasmerovať za chrbát skúseného Staňu.
     
    21:47
    Vylúčenie Košíc! Domáci Deyl držal protihráčovi hokejku a inkasuje za to dvojminútový trest.
     
    18:46
    Vylúčenie hostí! Hertl sa previnil nedovoleným bránením v hre.
     
    18:20
    Zvolen sa predsa len dostal do veľkej šance! Hostia hladní po góle sa dostali do pásma a tvrdo vypálili, pričom pred bránkou už vo veľkom čakali na dorážku. To všetko ale s prehľadom vyriešil Staňa, ktorý puk schoval vo svojej moci.
     
    16:25
    Vylúčenie domácich! Deyl sa previnil seknutím.
     
    14:26
    Hostia ale takisto hrozia rýchlymi protiútokmi! Zvolenčania sa rýchlo premiestnili pred Staňu, ale ten preukázal svoje skúsenosti a ich šancu bez zaváhania zmaril.
     
    12:49
    Košičania teraz podržali útočné pásmo a nebezpečne ohrozili súperovho brankára! Bol to zrejme Češík, kto pálil takmer od modrej čiary, ale puk minul priestor brány o pár milimetrov.
     
    10:29
    Domáci sa dostali do dobrej príležitosti! Svatoš číhal na puk pred bránkou, ale napokon všetko skončilo v zvolenský prospech. Puk dokázal gólman zachytiť.
     
    06:06
    Na toto si musia Košice dávať pozor! Hostia sa v pätici natlačili do útoku a dostali sa do sľubnej pozície, ale napokon sa im puk za Staňov chrbát dostať nepodarilo. Pokovič číhal pred bránou, ale bez úspešnej koncovky.
     
    02:54
    Brániť sa budú aj hostia! Ťavoda sa previnil napadnutím.
     
    00:26
    Vylúčenie Košíc! Kolba sa previnil hákovaním a domáci sa budú brániť.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 38. Hrnka (Sojčík), 56. Bartánus (Kolba)


    HC Košice: Staňa (Riečický) – Klouček, Kolba, Štrbák (C), Deyl, Šeda, Cebák, Macejko – Bartánus, Matúš Chovan, Svatoš – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Sojčík, Češík, Bicek (A) – Gmitter, Hrnka, Hinďoš, Jokeľ
    HKM Zvolen: Šimko – Obšut, Pokovič, Hraško, Hertl, Ťavoda, Mucha, Pichnarčík – Michal Chovan, Brabenec, Škvaridlo – Podkonický, Bortňák, P. Zuzin – Síkela, Jurík, Ľ. Zuzin – Ďaloga, Čanky, Fekiač

    Rozhodčí: Lokšík, Novák – Jobbágy, Smrek

    Diváci: 8347
    bahis siteleri