Poprad – Žilina 5:0 (kon.) | Nitra – Skalica 4:3 (po pr.) | Martin – Piešťany 1:2 (0:1 po s.n.)
Banská Bystrica – Trenčín 5:3 (kon.) | Košice – Zvolen 2:0 (kon.)
po s.n. (0:1)
HK VITAR Martin
1:2 (0:0,0:1,1:0,0:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 31.01.2014, 17:00 • Martinské hokejové centrum • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Martinčania nastupujú na ďalší z radu nesmierne dôležitých duelov, ktorý môže mať pre nich veľkú hodnotu, nakoľko nehrajú iba o svoj cieľ, postup do play off, ale aj o vyhnutie sa baráži, ktorú absolvovali aj v uplynulej sezóne a vyhli sa vypadnutiu do nižšej súťaže až v samostatných nájazdoch posledného siedmeho duelu. Čiže situácia je vážna, vzhľadom na martinské predchádzajúce výsledky, kedy z posledných 17 zápasov prehrali Martinčania trinásť.

    Aj keď sa upiekli prestupy dvoch mladých reprezentantov, stále chýba martinskému tímu impulz skúsenosti a kvality, a to v podobe šikovného útočníka. Prestup Jakuba Suju späť do našej extraligy z tej českej sa zabrzdil iba na administratívnych zádrheľoch a v najbližších dueloch by mal už byť k dispozícii trénerskemu záprahu – Galamboš, Babka. V Martine zrejme dôjde k výraznému posilneniu, mala by prísť do dvoch týždňov dvojica zaujímavých mien, či to však pretaví funkcionársky aj vedenie, je pre tento moment otázne.

    Piešťany predvádzajú aj v tejto sezóne podobné výkony pripomínajúce uplynulú sezónu. Piešťanskí Havrani sú štvrtí a v poslednom výbornom zápase síce prehrali doma s druhou Nitrou, no predsa len chcú body na potvrdenie svojho slušného umiestnenia a tak bezpochýb pôjdu do Martina ako favorit, ktorý chce bodovať naplno.
     
    Úvodné zostavy:

    MHC Mountfield (Martin): Čech (Dzubina) – Ďatelinka, Matejka – Markovič, Galamboš, Važan – Novotný, Perniš – Themár, Fujerík, Kolena – Popela, Rusina – Suja, Pokrivčák, Cíger, – Tupý, Brcko – Šugár, Dírer, Rožník

    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek (Tomek) – Brňák, Rais – Stupka, Holovič, Lušňák – Filip, Drgoň – Nemec, Mišura, Melichárek – Cuník, Bučka – Chylo, Hamrák, Saliji – Hruška, Škadra – Románek, Peško, Haring

    Rozhodca: B. Jura – Korba, Rovenský (V. Kontšek).
     
    Ďalším novicom v martinskom drese je český obranca Lukáš Popela, ktorý hrával v tejto sezóne v prvoligovej Prievidzi a v treťoligovom českom družstve Hodonín. Mal by doplniť martinskú obranu, ktorá zaostáva za očakávaniami. Domácim chýba Lukáš Klíma s bližšie neurčeným zranením a takisto mladý nádejný obranca Marek Pacalaj.
     
    Martin si veľa sľubuje od Jakuba Suju, ktorý hrával v tejto sezóne v extraligovom tíme Hradec Králové, síce tam nemal okuzľujúce štatistiky, tak aj tak by mal patriť medzi nový vietor v martinskom útoku. Dnes nastúpi v treťom útoku s Cígerom a Pokrivčákom, domáci sa budú dnes veľmi spoliehať na svoju najúdernejšiu päťku v zložení Galamboš, Važan a Markovič.
     
    Piešťany nastupujú v bránke so Šúrekom, teda už dlhšie s novou akvizíciou, paradoxne, Martin Šúrek si dve sezóny odchytal aj v Martine a tak to bude zaujímavý duel pre obidvoch aktérov, väčšina hráčov v Martine pozná piešťanského brankára, a tak je rozhodnutie piešťanského trénera prekvapivé, že do svätyne postavil bývalého brankára MHC.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:22
    Martinčania začali svižne, Galamboš sa dostával do šance, no Matejka možno mohol strieľať miesto prihrávky, a tak dostal svojho spoluhráča do ťažšej pozície. Puk martinskému útočníkovi poskočil.
     
    01:21
    Piešťanskí hokejisti účelovo zovreli domácich v ich obrannom pásme. Chvíľu váhal Melichárek s prihrávkou a nakoniec sám nahadzoval, avšak do priestoru kde všetko videl domáci gólman Jakub Čech, a tak nemal sťaženú pozíciu.
     
    01:51
    Jakub Cíger 2. min. za hákovanie – príležitosť pre hostí z Piešťan.
     
    01:56
    Iba päť sekúnd trvala početná výhoda Piešťan. Samir Saliji 2: min. hákovanie.
     
    02:01
    Strela Lukáša Matejku tesne vedľa.
     
    02:25
    Za hostí pálil Haring, no na Čecha nevyrástol.
     
    02:45
    Galamboš bol ideálne postavený v priestore medzi kruhmi, mal čas, no ten sám zbytočne prehajdákal a skliesnene vystrelil na Šúreka, ten predviedol dobrý zákrok ľavým chráničom.
     
    03:56
    Hráme päť na päť.
     
    04:36
    Matej Mišura sa takmer preštrikoval až k zakončeniu pred Čecha, dobre však zasiahol martinský bek. Potom mohlo platiť – nedáš, dostaneš. Markovič však v rýchlom brejku po presnej prihrávke nenašiel recept na prekonanie Martina Šúreka, ktorý vytiahol pekný zákrok lapačkou.
     
    04:55
    Drgoň iba nahodil na Čecha, ktorý prerušil hru.
     
    05:37
    Kostrbatý no predsa len účelný prechod Themára do útočneho pásma. Themár svoju akciu okorenil aj strelou na Šúreka, ten však bez problémov zasiahol.
     
    05:59
    Martinčania sa zásluhou svojej druhej formácie snažili vytvoriť dobrú pozíciu pre streľbu či prihrávku, no zasiahol dobre pracujúci bek Piešťan.
     
    07:22
    Na štadióne panuje pochmúrna atmosféra, na druhej strane sa snažil bez prípravy prekvapiť Čecha Patrik Lušňák, martinský brankár obstál.
     
    07:58
    Václav Stupka mal najväčšiu príležitosť v zápase, z priestoru medzi kruhmi nastrelil žŕdku.
     
    08:36
    Nedá sa povedať, že by diváci v Martine nevideli žiadne šance alebo žiadne vzrušenie. Teraz sa dobre snažil natlačiť Melichárek, ktorý aj ohrozil Čecha, ten si svoju pravú stranu postrážil a tak nemal piešťanský hokejista veľa priestoru na skórovanie.
     
    08:52
    Tomáš Rusina 2. min. nechal si hokejku medzi nohami piešťanského hráča a tak sa Martinčania bránia – podrazenie.
     
    09:30
    Michal Peško mohol po strele od modrej doraziť, no Ďatelinka zatiahol ručnú brzdu a dokonca našiel Markoviča, ktorý pre svoj tím získal pár sekúnd naviac.
     
    10:22
    Presilová hra hostí sa blíži ku koncu, pred asi polminútou bol dobre postavený Marcel Holovič,no pálil mimo bránku Čecha.
     
    10:52
    Domáci v plnom počte.
     
    11:33
    Pekný prienik Milana Kolenu, ten si prebral puk od Themára na vlastnej polovici klziska a potom si ho v útočnom pásme hodil dopredu, nik však nečakal, čo vymyslí tento mladý útočník. Potom nahrával naslepo pred bránku Šúreka a takmer Martin vsietil prvý gól. Výborný pohyb a následnú strelu predviedol aj Fujerík. Domáci sú teraz aktívnejší.
     
    12:55
    Martin hrá dobrý hokej, chýba však dnešnému stretnutiu väčší zmysel pre koncovku, dôraz. Hostia skôr číhajú a snažia sa domácich prekvapiť. Takmer sa im to podarilo.
     
    13:52
    Tomáš Pokrivčák 2. min. príliš veľa hrášov na ľade. Druhá presilovka hostí.
     
    14:22
    Hostia z Piešťan využívajú klasický presilovkový lichobežník a pokúšajú sa domácich prekvapiť rýchlymi prihrávkami a pohotovou koncovkou.
     
    14:55
    Adam Drgoň predviedol skvelý blafák potom, čo dostal ideálnu prihrávku od svojho spoluhráča – Drgoň si zbehol a bekhendom nastrelil druhú žŕdku Piešťan.
     
    15:52
    Domáci v plnom počte.
     
    16:22
    Domáci Martin sa dlho nevedel vymaniť spod tlaku Piešťan, potom puk prevzal Cíger a vydal sa do protiútoku spolu s Novotným a Fujeríkom, obidvaja však nabrali rýchlosť a akoby zabudli, že majú so sebou aj puk, čo ich v konečnom dôsledku stálo možnosť šance.
     
    17:39
    Teraz vidíme trošku kratšie obdobie bez šancí. Domáci korčuľujú a snažia sa získať priestor pre vytvorenie dobrej pozície na streľbu, no chýba presnosť – aj čo sa týka prihrávky aj streľby.
     
    18:59
    A ďalšie z radu zakázaných uvoľnení na martinskej strane. Druhá polovica prvej tretiny bola pomerne rýchla Jakub Suja vypálil po dlhšej dobe z ľavej strany, Šúrek si to v pohode pokryl.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 17:44.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:25
    Druhú časť začali domáci aktívne s cieľom prekvapiť hosťujúce Piešťany v ich obrannom pásme. Ako prvá naskočila formácie Themár – Fujerík – Kolena. Prvý menovaný vyslal dobrý strelecký pokus na Šúreka, ten bez väčších ťažkostí vytlačil puk mimo bránky.
     
    21:15
    Po dlhšom striedaní prvej formácie MHC v druhej dvadsaťminútovke museli zatiahnuť ručnú brzdu martinskí beci, pretože sa dopredu tlačil Václav Stupka.
     
    22:21
    Martinčania sú stále vpredu a stále majú puk na svojich hokejkách. Aj keď Martin diktuje tempo zápasu, hostia vystrkujú rôžky a snažia sa prekvapiť skúsene rýchlym brejkom.
     
    23:46
    Bude uznaný gól? Piešťanský hokejový útočník nahadzoval pred martinskú bránku a tam číhal jeho spoluhráč, ten však dorazil za martinskú bránku korčuľou, ide len o to či tam bol väčší "úmysel alebo menší".
     
    23:46
    Piešťany dali gól!
    Hostia si teda pripisujú prvý gól, ktorý padol trošku náhodne, no predsa len videorozhodca uznal, že regulérne. JÁN ROMÁNEK sa ocitol v dôležitej chvíli na dôležitom mieste a po nahadzovaní od Hrušku dorazil za Čecha.. Asistencie: Antonín Hruška, Michal Peško.
     
    24:45
    Martinčania sa neznmierili s verdiktom hlavného rozhodcu a ich tretia formácia sa snaží zvrátiť priebeh a a vyhrovnať. Markovič mal na začiatku dvadsiatej piatej minúty možnosť prihrať, no zastavil ho dobrý zákrok piešťanskej obrany.
     
    25:51
    Tomáš Rusina v rozhodujúcom okamihu vložil svoju hokejku do pripravovanej streľby piešťanského forvarda, a tak si Čech vydýchol.
     
    26:44
    Melichárek sa snažil dobiedzať pred martinskou bránkou, ihneď však stopol svoju aktivitu po tom, čo za ním vyštartoval Ivan Ďatelinka, toho však zase pre zmenu stopli rozhodcovia, ktorí zastavili prípadnú šarvátku.
     
    27:30
    Samir Saliji 2. min. podrazenie – možnosť vyrovnať pre MHC.
     
    28:44
    Domáci Martin možno až príliš vymýšľa v útočnom pásme a namiesto rýchlej koncovky Martinčania vymýšľajú o jednu nahrávku naviac.
     
    29:10
    Dobré napádanie teraz predviedol Hamrák. Hosti sa ubránili, dokonca Stupka mohol vsietiť druhý gól hostí v oslabení, no zastavil ho až rozkľak martinského brankára, ktorý teda včas zabránil najhoršiemu. Opäť sa teda potvrdilo jedno – početný výhoda Martinčanom nejde.
     
    30:15
    Máme za sebou polovicu strenutia, v ktorej si menej náročnejší divák prišiel na svoje v podobe rýchlejšieho hokeja s viacerými šancami. Náročnejší by mohol oponovať, že vidíme príliš veľa nepresností a menej dôrazu a presnosti.
     
    31:25
    Po menšej odmlke vidíme zásah brankára – Važanovi sa naskytla príležitosť na rýchlu kontru. V strednom pásme si prebral puk a pripravil si do stredu klziska v útočnom pásme streľbu, nemieril však dobre.
     
    32:22
    Tlak Martina. Važan mal ideálnu šancu na vyrovnanie – v dobrej pozícii nenamieril presne po druhýkrát. Pieštany teraz horia v obrane. Ďalej Suja sa rútil sám na Šúreka, síce tesne pred koncovkou stratil rýchlosť a len bekhendom zakončil bez väčšieho dôrazu, no aj tak spôsobil hosťom a hlavne Šúrekovi problémy.
     
    33:07
    Tlak Martina fakticky stupňuje – Ďatelinka mohol po signalizovanom vylúčení vyrovnať, dlho mali domáci možnosť z dobrej pozície streliť dôležitý zásah, no potom prišlo hlúpe vylúčenie Jakuba Suju, ktorého hlavný rozhodca poslal na 2. min. hákovanie – za hostí Václav Stupka 2: min. držanie. Hráme 4:4.
     
    34:00
    Piešťany prebrali iniciatívu posledných minút do vlastných rúk a teraz dve minúty prikurujú Martinčanom v ich obrannom pásme.
     
    35:29
    Hráme už 5:5 a napriek nezmenenej aktivite na obidvoch stranách vidíme skôr zlepšenú obranu, zdôraznili sa súboje jeden na jedného, ktoré majú väčší význam.
     
    36:48
    Markovič sa obtáča v útočnom pásme a snaží sa nájsť svojho výhodne postaveného spoluhráča. To sa mu však nepodarilo.
     
    37:46
    Martinčanom nemožno uprieť snahu, dobrý pohyb a rýchlosť. Chýba však v ich v hre väčšia organizácia.
     
    38:20
    Matúš Rais 2. min. podrazenie. Presilovka MHC.
     
    39:01
    Minúte presilovej hry preč a domáci ešte nevystrelili na Šúreka.
     
    39:50
    Strieľal od modrej Dominik Fujerík. No iba do priestoru ktorý videl Šúrek a chytil bez námahy.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Martin bol v druhej tretine paradoxne aktívnejší, no predsa len z množstva šancí vyťažili hostia viac aj vďaka náhodnému gólu sa dostali do vedenia v tomto stretnutí. MHC má ešte dvadsať minút na vyrovnanie a získanie nejakého bodu.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:27
    Skvelý prechod Jakuba Suju do útočného pásma. Pomenené formácie pridávajú výraznejšiu aktivitu do martinských hokejok. Suja takmer skóroval Nastrelil žŕdku.
     
    41:25
    Teraz nastúpil Cíger s Themárom a Pokrivčákom, martinskí tréneri v zložení Babka, Galamboš sa snažia dodať mužstvu správny impulz k úspešnému záveru zohto stretnutia.
     
    42:30
    Teraz sú už Markovič – Galamboš – Važan spolu a posledný menovaný mohol spoza bránky prihrávať voľnému hráčovi MHC, no k nemu neprešeil puk a domáci tak stratili pásmo.
     
    43:15
    Piešťany si ešte nenašli priestor na získanie útočného pásma, aj teraz volil Matúš Rais tú jednoduchú možnosť – a to vyhodenie cez všetky čiary na zakázané uvoľnenie. Prirodzene, hostia dostali tiež určité pokyny od hlavného trénera Klementa, ktorý si iste želá iba jednoduchú hru v obrannom pásme a tak priechodnejšiu cdestu ku trom bodom.
     
    44:09
    Pokrivčák a Rais sa mierne pochytili v rohu klziska za bránkou Šúreka. Rozhodca si ich obidvoch zobral pod patronát a dohovoril im.
     
    44:49
    Martin Chylo za hostí vybojoval útočné pásmo, ale iba na chvíľku opäť sa rúti na hosťujúcu svätyňu martinská rota.
     
    45:31
    Martinčania si nerozumejú – Piešťany ideálne zhusťujú priestor v oblasti červenej čiary a skúsene si držia jednogólový náskok. Domácim by prospel väčší dôraz pred bránkou Šúreka a spočetnenie streľby.
     
    46:49
    Asi po šiesty krát sa vhadzovalo pred Šúrekom, aj martinskí tréneri si iste želajú väčšiu dôraznosť pred bránkou.
     
    47:29
    A je vyrovnané! No... našťastie pre hostí iba na žŕdky a nanešťastie predomácich Ďatelinka v dobrom pokuse o únik obišiel pri modrej čiare obrancu Piešťan a v priestore medzi kruhmi nastrelil brvno.
     
    48:28
    Tak ako je po polovici zápasu dôležitý každý jeden osobný súboj, tak je to i teraz. A logicky aj viac záleží na každom vyhratom súboji, ktorý prakticky otvára dvere do jedného alebo druhého pásma.
     
    49:07
    Skvelý pohyb prvého martinského útoku. Važan vybojoval pásmo, Galamboš potom získal puk a našiel úplne voľného Markoviča, ktorý bekhendom neprelstil Šúreka.
     
    49:11
    Martin dal gól!
    Skvelá práca jednotlivých hráčov MHC Mountfield spôsobila to, že hostia zostali dezorientovaní a dostávali sa pod tlak. Čoho vyústením bol vyrovnávajúci gól Martina, IVAN ĎATELINKA našiel spôsob ako prekonať Šúreka a delovkou ho prestrelil. Asistencia: Dominik Fujerík.
     
    50:35
    Matej Mišura získal na modrej čiare puk po tom čo ho trošku zbytočne stratil Kolena a vydal sa do otvorených dverí v obrannej tretine Martina, no Jakub Čech bez ťažkostí chytil.
     
    50:51
    Hosťujúci Samir Saliji sa snažil atakovať Michala Važana, no pri danom ataku to prehnal, keď mal hokejku príliš vysoko 2. min. nedovolená hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    51:30
    Martin však ako obvykle nedokázal v prvej minúte početnej výhody vymyslieť nič a z presilovky zatiaľ nevyťažil nič.
     
    51:50
    Strelec vyrovnávajúceho gólu, Ivan Ďatelinka, hrá s chuťou a predviedol to aj v tejto časti, keď si našiel čas na streľbu a Šúrek to len s námahou vytlačil mimo bránku.
     
    52:09
    Po dlhom čase hrajú domáci presilovú hru so všetkým, čo k tomu treba. A to s dôrazou, rýchlosťou a hlavne s presnosťou prihrávok. Themár dostal krížnu prihrávku od Suju, no z prvej netrafil bránku, inak by Martin išiel zrejme do vedenia.
     
    53:03
    Hostia v plnom počte.
     
    53:05
    Zakázané uvoľnenie Piešťan. Domáci sú teraz na koni a tlačia ich aj diváci.
     
    53:44
    Themár svojou bojovnosťou spôsobil problémy Šúrekovi, ktorý sa musel obracať a číhať na prípadnú dorážku, ktorá však na šťastie pre neho neprišla.
     
    54:25
    Martinčania sa musia prebrať z eufórie, ak chcú v tomto stretnutí bodovať, pretože už v nasledujúcom brejku mohli prísť o priaznivý výsledok – pravdepodobne Melichárek ušiel a zoči-voči Čechovi neuspel, ktorý ho v dobrom rozkľaku jednoducho vychytal.
     
    54:57
    Martinskí súperi prehrávajú, tak ako aj Žilina, tak aj Trenčín, aj keď druhý menovaný má ešte dostatok šancu na zrovnanie. To iste posilňuje aj divákov, ktorí sa snažia podporiť svoj tím v boji o play off, ktoré je základným cieľom všetkých zainteresovaných v Martine.
     
    55:17
    V tretej časti vidíme od začiatku prevahu Martina a väčší ťah na bránku , čo sa týka útočenia. Iste je to spôsobené aj počiatočným skóre na začiatku tretej časti, kedy Piešťany mali náskok, no teraz si uvedomujú nerozhodný stav aj oni a útočia. Konkrétne Saliji a Hamrák sa snažili niečo vymyslieť, no napokon ich úsilie skončilo bez ohrozenia martinskej bránky.
     
    56:49
    Markovič ihneď z buly strieľal na Šúreka, no ojeho zblokovaná strela nenarobila väčšie starosti bývalému gómanovi MHC, hostia z následného protiútoku nevyťažili nič.
     
    57:47
    Václav Stupka sa rútil spolu so svojim kolegom k priamemu ohrozeniu Čecha, napokon však ani jeden hráč na dvakrát neprekonal martinského brankára, ktorému výdatne pomáhali obrancovia.
     
    58:48
    Martinčania sa snažia ešte v posledných momentoch základnej časti zaútočiť, Piešťanskí obrancovia stáli skvele postavení a domácich nepúšťajú do kľúčových pozícií, ktoré by ich mohli pripraviť o prípadne minimálne bod.
     
    59:39
    Hostia uvedomujúc si dôležitosť i bodu držali Martinčanov skúsene ďaleko od svojej bránky a nasleduje ďalšie predĺženie na martinskom štadióne.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Hostia napriek zvýšenej martinskej aktivite držali martinský tlak pod kontrolou a pár krát mohli aj sami udrieť. Domáci môžu byť spokojní s vyrovnávajúcim gólom, no tiež mali množstvo šancí na to, aby strelili dôležité góly znamenajúce víťazstvo. Tie nestrelili a tak začalo predĺženie.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:33
    Predĺženie sa hrá 4:4, čo by mohlo vyhovovať viac hosťom, ktorí majú skúsenosti a veľa šikovných hráčov na tieto situácie.
     
    61:00
    Zrejme spravodlivé vylúčenie – 2. min. pre Themára za prifilmovanie faulu, ktorý vyprodukoval 2. min. Richard Filip, keď hokejkou príliš "obťažoval" Themára.
     
    61:35
    Zatiaľ si brankári na obidvoch stranách vydýchli – Šúrek ani Čech zatiaľ nezasahovali.
     
    62:33
    Martinčania mierne ubrali zo svojho tempa, predsa len bod majú istý a nechcú prísť vďaka hlúpej chybe, ktorá môže prísť v predĺžení ľahko aj o ten jeden dôležitý bod, ktorý by im v konečnom zúčtovaní mohol chýbať. Galamboš sa snažil preštrikovať až ku Šúrekovi, čo sa mu podarilo, no skvelý obranný zákrok obrancu Piešťan spôsobil to, že si jeho brankár mohol oddýchnuť a nezasahovať v prípadnom náročnejšom zákroku.
     
    63:45
    Samir Saliji nabral rýchlosť a z môjho uhlu pohľadu bolo vidieť ako sa jeho puk obtrel o žŕdku, teraz mali Martinčania obrovské šťastie.
     
    64:45
    Markovič bol v dobrom útočnom snažení podľa martinských divákov mierne pridržaný, keď si chcel obhodiť beka Piešťan a vystreliť, to sa mu však aj vďaka zákroku hosťujúceho obrancu nepodarilo.
     
    64:57
    Strela od Ivana Ďatelinku – ten vystrelil svoju typickú delovku, no Šúrek všetko videl a v pohode chytil.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    Po krátkej úprave ľadovej plochy nasledujú samostatné nájazdy, ktoré majú základnú trojsériu, po ktorých bude nasledovať ak sa samozrejme nerozhodne individuálne nájazdy, ktoré už môžu rozhodnúť – každý jeden.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    Začína Važan za Martin.
     
    Važan vyskúšal blafák do forhendu a nebol úspešný.
     
    Za hostí Holovič.
     
    Ten pre zmenu skúsil strelu zápästím a pred Čechom nepochodil, ten zavrel betóny a chytil.
     
    Markovič versus Šúrek.
     
    Markovič nenašiel škulinku medzi betónami Šúreka a brankári sú úspešnejší.
     
    Melichárek prekonáva Čecha za pomoci veľkého oblúka, po ktorom vystrelil švihom popod lapačku. Martin musí dať.
     
    65:00
    Suja nedal cez pravý betón Šúreka a Piešťany získavajú dôležité dva body!
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím ŠHK 37 Piešťany.
    Rozhodujúci gól strelil TIBOR MELICHÁREK.
     
    Koniec zápasu. (19:25:43)

    Jozef Čelestiak

    Branky a nahrávky: 50. Ďatelinka (Fujerík) – 24. Románek (Hruška, Peško), rozh. náj. Melichárek


    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Ďatelinka, Matejka – Markovič, Galamboš, Važan – Novotný, Perniš – Themár, Fujerík, Kolena – Popela, Rusina – Suja, Pokrivčák, Cíger, – Tupý, Brcko – Šugár, Dírer, Rožník
    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek (Tomek) – Brňák, Rais – Stupka, Holovič, Lušňák – Filip, Drgoň – Nemec, Mišura, Melichárek – Cuník, Bučka – Chylo, Hamrák, Saliji – Hruška, Škadra – Románek, Peško, Haring

    Rozhodčí: B. Jura – Korba, Rovenský (V. Kontšek)

    Diváci: 1550
    bahis siteleri