Poprad – Žilina 5:0 (kon.) | Nitra – Skalica 4:3 (po pr.) | Martin – Piešťany 1:2 (0:1 po s.n.)
Banská Bystrica – Trenčín 5:3 (kon.) | Košice – Zvolen 2:0 (kon.)
po s.n. (0:1)
HK VITAR Martin
1:2 (0:0,0:1,1:0,0:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 31.01.2014, 17:00 • Martinské hokejové centrum • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím ŠHK 37 Piešťany.
    Rozhodujúci gól strelil TIBOR MELICHÁREK.
     
    61:00
    Zrejme spravodlivé vylúčenie – 2. min. pre Themára za prifilmovanie faulu, ktorý vyprodukoval 2. min. Richard Filip, keď hokejkou príliš "obťažoval" Themára.
     
    54:25
    Martinčania sa musia prebrať z eufórie, ak chcú v tomto stretnutí bodovať, pretože už v nasledujúcom brejku mohli prísť o priaznivý výsledok – pravdepodobne Melichárek ušiel a zoči-voči Čechovi neuspel, ktorý ho v dobrom rozkľaku jednoducho vychytal.
     
    50:51
    Hosťujúci Samir Saliji sa snažil atakovať Michala Važana, no pri danom ataku to prehnal, keď mal hokejku príliš vysoko 2. min. nedovolená hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    49:11
    Martin dal gól!
    Skvelá práca jednotlivých hráčov MHC Mountfield spôsobila to, že hostia zostali dezorientovaní a dostávali sa pod tlak. Čoho vyústením bol vyrovnávajúci gól Martina, IVAN ĎATELINKA našiel spôsob ako prekonať Šúreka a delovkou ho prestrelil. Asistencia: Dominik Fujerík.
     
    49:07
    Skvelý pohyb prvého martinského útoku. Važan vybojoval pásmo, Galamboš potom získal puk a našiel úplne voľného Markoviča, ktorý bekhendom neprelstil Šúreka.
     
    47:29
    A je vyrovnané! No... našťastie pre hostí iba na žŕdky a nanešťastie predomácich Ďatelinka v dobrom pokuse o únik obišiel pri modrej čiare obrancu Piešťan a v priestore medzi kruhmi nastrelil brvno.
     
    40:27
    Skvelý prechod Jakuba Suju do útočného pásma. Pomenené formácie pridávajú výraznejšiu aktivitu do martinských hokejok. Suja takmer skóroval Nastrelil žŕdku.
     
    38:20
    Matúš Rais 2. min. podrazenie. Presilovka MHC.
     
    33:07
    Tlak Martina fakticky stupňuje – Ďatelinka mohol po signalizovanom vylúčení vyrovnať, dlho mali domáci možnosť z dobrej pozície streliť dôležitý zásah, no potom prišlo hlúpe vylúčenie Jakuba Suju, ktorého hlavný rozhodca poslal na 2. min. hákovanie – za hostí Václav Stupka 2: min. držanie. Hráme 4:4.
     
    32:22
    Tlak Martina. Važan mal ideálnu šancu na vyrovnanie – v dobrej pozícii nenamieril presne po druhýkrát. Pieštany teraz horia v obrane. Ďalej Suja sa rútil sám na Šúreka, síce tesne pred koncovkou stratil rýchlosť a len bekhendom zakončil bez väčšieho dôrazu, no aj tak spôsobil hosťom a hlavne Šúrekovi problémy.
     
    27:30
    Samir Saliji 2. min. podrazenie – možnosť vyrovnať pre MHC.
     
    23:46
    Piešťany dali gól!
    Hostia si teda pripisujú prvý gól, ktorý padol trošku náhodne, no predsa len videorozhodca uznal, že regulérne. JÁN ROMÁNEK sa ocitol v dôležitej chvíli na dôležitom mieste a po nahadzovaní od Hrušku dorazil za Čecha.. Asistencie: Antonín Hruška, Michal Peško.
     
    23:46
    Bude uznaný gól? Piešťanský hokejový útočník nahadzoval pred martinskú bránku a tam číhal jeho spoluhráč, ten však dorazil za martinskú bránku korčuľou, ide len o to či tam bol väčší "úmysel alebo menší".
     
    14:55
    Adam Drgoň predviedol skvelý blafák potom, čo dostal ideálnu prihrávku od svojho spoluhráča – Drgoň si zbehol a bekhendom nastrelil druhú žŕdku Piešťan.
     
    13:52
    Tomáš Pokrivčák 2. min. príliš veľa hrášov na ľade. Druhá presilovka hostí.
     
    08:52
    Tomáš Rusina 2. min. nechal si hokejku medzi nohami piešťanského hráča a tak sa Martinčania bránia – podrazenie.
     
    07:58
    Václav Stupka mal najväčšiu príležitosť v zápase, z priestoru medzi kruhmi nastrelil žŕdku.
     
    01:56
    Iba päť sekúnd trvala početná výhoda Piešťan. Samir Saliji 2: min. hákovanie.
     
    01:51
    Jakub Cíger 2. min. za hákovanie – príležitosť pre hostí z Piešťan.

    Jozef Čelestiak

    Branky a nahrávky: 50. Ďatelinka (Fujerík) – 24. Románek (Hruška, Peško), rozh. náj. Melichárek


    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Ďatelinka, Matejka – Markovič, Galamboš, Važan – Novotný, Perniš – Themár, Fujerík, Kolena – Popela, Rusina – Suja, Pokrivčák, Cíger, – Tupý, Brcko – Šugár, Dírer, Rožník
    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek (Tomek) – Brňák, Rais – Stupka, Holovič, Lušňák – Filip, Drgoň – Nemec, Mišura, Melichárek – Cuník, Bučka – Chylo, Hamrák, Saliji – Hruška, Škadra – Románek, Peško, Haring

    Rozhodčí: B. Jura – Korba, Rovenský (V. Kontšek)

    Diváci: 1550
    bahis siteleri