Tisková konference LFA před jarní částí Gambrinus (kon.) | Tisková konference FC Zbrojovka Brno (kon.)
Tisková konference Bohemians Praha 1905 (kon.)
konec
Tisková konference Bohemians Praha 1905

Čtvrtek 20.02.2014, 14:00 • Ďolíček • Tiskové konference
     
    Tisková konference je nyní u konce. Děkuji Vám za pozornost. (14:24:04)
     
    Jozef Weber: "Jsme přesvědčeni, že na jaře bude mít tým větší útočnou sílu, než na podzim. Uvědomujeme si, že v některých zápasech jako třeba doma proti Jihlavě se ukázalo, že jsme měli problémy v útočné fázi a proto jsme udělali maximum pro to, abychom tento aspekt hry do jarní části vylepšili."
     
    Dariusz Jakubowicz: "Dříve jsme byli zvyklí si napsat na seznam dvacet jmen a čekali jsme, kdo ze seznamu na nás zbude, zatímco nyní jsme si vytyčili jmen podstatně jméně, ale zato se nám skutečně podařilo být první a nečekat pouze na to, které hráče si přeberou ostatní týmy."
     
    Tomáš Požár: "Podařilo se nám do týmu přivést mnoho kýžených posil, ale samozřejmě byly i případy, kdy jednání nedopadla dobře. Konkrétní jména však samozřejmě zveřejňovat nebudu."
     
    Ladislav Valášek: "Chtěl bych ještě zdůraznit, že boj o záchranu hodláme pojmout v rámci fair play a poprosit i veřejnost a novináře, aby vyvíjela tlak na to, aby tomu tak bylo u všech týmů. Doufáme, že vše proběhne ve férovém duchu."
     
    Erich Brabec: "Je dobré, že jsem přišel na začátku zimní přípravy a bylo tedy hodně času na aklimatizaci. Z celé přípravy a atmosféry v kabině mám hodně dobrý pocit."
     
    Jozef Weber: "Rozhodli jsme se vypustit kondiční soustředění a namísto toho jsme se zaměřili spíše na zápasovou přípravu, jako je Tipsport liga, které se pravidelně zúčastníme. Poté jsme se odebrali na již zmíněné soustředění v Turecku, které mohu jen pochválit. Utkali jsme se s kvalitními soupeři, jako je Krasnodar, kde jsme dali příležitost mladším hráčům a utkání mělo svou kvalitu. Doufám, že celé soustředění bylo motivací pro všechny hráče, aby udělali vše pro záchranu klubu v Gambrinus lize. Cítil jsem z týmu sílu a odhodlání a doufám, že to nebyl mylný dojem a projeví se to i v jarní sezoně."
     
    Nyní hodnotí hlavní trenér Jozef Weber sportovní stránku zimní přípravy.
     
    Jako první se ujal slova ředitel klubu Ladislav Valášek, který pochválil průběh zimní přípravu a připomněl, že Boheminas po mnoha letech vyjeli v rámci zimní přípravy na zahraniční soustředění. Dále pak ředitel klubu vytyčil jednoznačný cíl, kterým je záchrana.
     
    Tiskové konference se z hráčů zúčastní kapitán Josef Jindříšek a nová posila Klokanů Erich Brabec. Dalšími aktéry budou předseda představenstva klubu Dariusz Jakubowicz, sportovní ředitel Tomáš Požár, ředitel klubu Ladislav Valášek a hlavní trenér Bohemky Jozef Weber.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 14:00.

    Martin Švejkar

    bahis siteleri