Jihlava – Mladá Boleslav 7:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Slavia 3:5 (kon.) | Havířov – Třinec 0:12 (kon.)
Warriors Brno – Olomouc 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Kladno 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 4:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Čtvrtek 13.03.2014, 18:00 • KAJOT ARENA - Brno • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    48:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    A hned vzápětí se domácí radují i počtvrté. A hostující trenér na to reaguje oddechovým časem. Po Dostálově rozehrávce se vřítil do útočného pásma Zábranský a z levé strany prudce vypálil. Jeho střelu sice ještě Němec vyrazil, k dorážce se ale dostal TOMÁŠ HAVRÁNEK a podruhé v zápase se raduje ze vstřelené branky. Asistence: Libor Zábranský, Marek Škvrně.
     
    48:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už se ale domácí radují a o výsledku je pravděpodobně rozhodnuto. Poslední zadák Budějovic opět zaváhal při rozehrávce, o puk ho obral FILIP KLENEC, udělal několik rychlých kroků a poslal puk přesně pod břevno. Ani u jedné z domácích branek dnes nejsou asistenti, těmi jsou totiž vždy hosté. Bez asistence.
     
    30:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už se ale domácí z druhé trefy zápasu mohou radovat. České Budějovice zazmatkovaly v rozehrávce a k puku se dostal TOMÁŠ HAVRÁNEK, který provedl rychlou forhendovou kličku a po ledě poslal puk za brankovou čáru. I druhý gól tak domácí vstřelili po budějovickém zaváhání. Bez asistence.
     
    02:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po chybě českobudějovického brankáře jdou domácí do vedení. Kotrla se snažil rozehrát puk, vůbec ho ale netrefil, a tak se ke kotouči dostal PETR KREJČÍ, který poslal puk do prázdné branky. Hostující trenér hned stahuje Kotrlu ze hry a v brance jej nahradí David Němec. Bez asistence.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 3. Krejčí, 31. Havránek, 49. Klenec, 49. Havránek (Zábranský, Škvrně)


    HC Kometa Brno: Dostál (Šindelka) – Petrla, Jeřábek, Trnka, Zábranský, Kučera, Zukal (C), Furch, Mikyska – Süss, Klenec, Král, Gajarský, Škvrně, Čejka, Matula, Šmída, Havránek, Krejčí, Hasoň, Havlát.
    Trenér: Marek Moskal.

    Banes Motor České Budějovice: Kotrla od 3. Němec – Švagr, Klusáček, Brabec, Dvořák, Kubeš (C), Dudáček, Jurka, Hromada – Stauber, Pánek, Matys, Remiáš, Bláha, Vochozka, Pospíšil, Kaisler, Škrdleta, Kondelík, Kašper.
    Trenér: Ladislav Kolda.

    Rozhodčí: Boháček – Brůžička, Otáhal
    bahis siteleri