Jihlava – Mladá Boleslav 7:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Slavia 3:5 (kon.) | Havířov – Třinec 0:12 (kon.)
Warriors Brno – Olomouc 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Kladno 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 4:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Čtvrtek 13.03.2014, 18:00 • KAJOT ARENA - Brno • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:03
    Teď ale ano. Süssovu střelu z levého křídla vytěsnil Němec na tyč, od které se puk odrazil za branku.
     
    52:57
    Teď se Kometa už ale usadila v útočném pásmu a Škvrně dostal nabito zpoza branky. Svým volejem ji ale následně těsně minul.
     
    48:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    A hned vzápětí se domácí radují i počtvrté. A hostující trenér na to reaguje oddechovým časem. Po Dostálově rozehrávce se vřítil do útočného pásma Zábranský a z levé strany prudce vypálil. Jeho střelu sice ještě Němec vyrazil, k dorážce se ale dostal TOMÁŠ HAVRÁNEK a podruhé v zápase se raduje ze vstřelené branky. Asistence: Libor Zábranský, Marek Škvrně.
     
    48:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už se ale domácí radují a o výsledku je pravděpodobně rozhodnuto. Poslední zadák Budějovic opět zaváhal při rozehrávce, o puk ho obral FILIP KLENEC, udělal několik rychlých kroků a poslal puk přesně pod břevno. Ani u jedné z domácích branek dnes nejsou asistenti, těmi jsou totiž vždy hosté. Bez asistence.
     
    47:29
    Zničehonic se ocitl sám před Němcem Havlát, byl ale hodně blízko a jen vyprášil betony brankáře Budějovic.
     
    44:46
    Nyní je tu ale komplikace pro Budějovice, které budou znovu hrát ve čtyřech,. Tentokrát po Kašperově krosčeku.
     
    39:59
    V oslabení se ještě hnal do samostatného úniku Pospíšil, stačil se k němu ale vrátit Gajarský a v klíčový moment mu uzmul touš.
     
    39:41
    Závěr druhé třetiny odehrají hosté ve čtyřech. Za faul loktem je totiž vyloučen jejich obránce Daniel Dudáček.
     
    37:12
    Největší šance hostí v zápase. Kondelík zpoza branky našel Bláhu, proti jehož voleji se ale Dostál bleskově přemístil a drží čisté konto.
     
    36:57
    Docela se přitvrzuje. Jako nedovolený viděl sudí Boháček zákrok domácího beka Petrly, který je vyloučený na dvě minuty za faul kolenem.
     
    31:10
    Havránek našel kolmici před brankou úplně volného Škvrněte, který ale zblízka nedokázal najít žádnou skulinku v Němcově výstroji.
     
    30:46
    A Kometa si hned vytvořila další velký závar před Němcem, který řeší jen za cenu vyloučení za hákování Vochozka.
     
    30:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už se ale domácí z druhé trefy zápasu mohou radovat. České Budějovice zazmatkovaly v rozehrávce a k puku se dostal TOMÁŠ HAVRÁNEK, který provedl rychlou forhendovou kličku a po ledě poslal puk za brankovou čáru. I druhý gól tak domácí vstřelili po budějovickém zaváhání. Bez asistence.
     
    24:35
    Na druhé straně ujížděl do brejku Kašper. Škvrně ho musel zastavit nedovoleně a je vyloučen za držení.
     
    21:39
    Kometa jela opět ve dvou na jednoho. Hasoň nahrál Zábranskému, který mu ještě chtěl puk vrátit ale Hasoň už prudký pas před prázdnou branku nezpracoval.
     
    21:07
    Čejka s Havlátem jeli dva na jednoho. Prvně jmenovaný ale tomu druhému neposlal přesný pas a Havlát pálil z voleje hodně na divoko nad branku.
     
    18:21
    Škvrně vyslal Gajarského do brejku. Po jeho kličce ale předvedl akrobatický zákrok betonem Němec. Oba jmenovaní hráči Komety se ještě snažili dorážet, puk ale do branky neprotlačili.
     
    15:20
    Sudí Boháček poprvé vylučuje. Za hákování je trestán hostující Vochozka.
     
    12:58
    Havlát s Havránkem jeli dva na jednoho, ke střele se odhodlal druhý jmenovaný. Puk mu ale trochu sjel z čepele a nakonec trefil jen boční síť.
     
    10:31
    Němec jenom vyrazil Furchovo nahození a k dorážce se dostal Škvrně. Němec ale nebezpečná místa vykryl a Škvrněti dovolil zakončit jenom do boční konstrukce branky.
     
    02:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po chybě českobudějovického brankáře jdou domácí do vedení. Kotrla se snažil rozehrát puk, vůbec ho ale netrefil, a tak se ke kotouči dostal PETR KREJČÍ, který poslal puk do prázdné branky. Hostující trenér hned stahuje Kotrlu ze hry a v brance jej nahradí David Němec. Bez asistence.
     
    02:08
    Süss si počkal za budějovickou obranou a dostal přesný pas. Uháněl sám na Kotrlu a zvolil zakončení na vyrážečku. Budějovický brankář ji měl na svém místě.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 3. Krejčí, 31. Havránek, 49. Klenec, 49. Havránek (Zábranský, Škvrně)


    HC Kometa Brno: Dostál (Šindelka) – Petrla, Jeřábek, Trnka, Zábranský, Kučera, Zukal (C), Furch, Mikyska – Süss, Klenec, Král, Gajarský, Škvrně, Čejka, Matula, Šmída, Havránek, Krejčí, Hasoň, Havlát.
    Trenér: Marek Moskal.

    Banes Motor České Budějovice: Kotrla od 3. Němec – Švagr, Klusáček, Brabec, Dvořák, Kubeš (C), Dudáček, Jurka, Hromada – Stauber, Pánek, Matys, Remiáš, Bláha, Vochozka, Pospíšil, Kaisler, Škrdleta, Kondelík, Kašper.
    Trenér: Ladislav Kolda.

    Rozhodčí: Boháček – Brůžička, Otáhal
    bahis siteleri