Havlíčkův Brod – Beroun 6:1 (kon.) | Havířov – SHK Hodonín 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:1 (2:0, 2:1, 2:0)
Medvědi Beroun 1933
Sobota 15.03.2014, 10:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Utkání je u konce. Havlíčkův Brod splnil povinnost a ošemetnou roli papírového favorita, když svého soupeře z Berouna zdolal s přehledem 6:1. Sluší se podotknout, že Medvědi bojovali a nemusejí se za svůj výkon vůbec stydět. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám dobrý oběd. Zároveň si vás dovoluji pozvat na zítřejší zápas, kdy se oba soupeři od 10:00 v Kotlině střetnou znovu. Na shledanou. (11:45:04)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Rebelové vyhodili a brankář Sovák musel vyjet ze svého brankoviště poměrně daleko, aby vypomohl svým spoluhráčům s rychlou rozehrávkou.
     
    59:18
    Máme tu ještě jedno oslabení. Rebelové pykají za příliš mnoho hráčů na ledě, dvouminutový trest odsedí Patrik Málek (HBR).
     
    58:56
    Domácí soubor se ještě pokouší prověřit gólmana Sováka, ale nedaří se mu přes dobrý obranný blok Medvědů přejít do ofenzivního postavení.
     
    58:24
    Beroun se snaží už neinkasovat další gól a udržet ještě relativně přijatelný výsledek. Ve srovnání s předešlými duely, kdy Rebelové nastříleli dvojciferný počet branek, je to dnes určitě úspěch.
     
    58:00
    Dominik Kittler tvrdě vypálil z mírného úhlu na pravé straně, ale vyprášil jen betony gólmana Sováka. Rebelové pokračovali v útoku, ale ze závaru před brankou nevytěžili nic.
     
    57:49
    Medvědi vyhnali svého soupeře z Vysočiny i s pukem až do jeho pásma.
     
    57:27
    Rebelové se v závěru přesilovky dostali ke dvěma střelám, od modré čáry pálil Vít Křesťan, ale na betony připraveného brankáře Sováka si nepřišel.
     
    57:00
    Parta z Kotliny už operuje s pukem a drží se na dostřel gólmana Sováka.
     
    56:46
    Rebelové jsou kompletní a začala jim zkrácená přesilovka. Kotouč poslali hosté přes všechny čáry.
     
    56:22
    Na ledě zůstal po havlíčkobrodském útoku ležet jeden z hostů, snad bude v pořádku.
     
    55:55
    Havlíčkův Brod okamžitě rozjel kolem gólmana Sováka svůj přesilovkový kolotoč, puk si vyměňuje rychlými nahrávkami.
     
    55:24
    Zkušený trenér Karel Manhart teď určitě nepochválí svého svěřence Lukáše Vrbu (BER), který svůj tým připravil o přesilovku držením protihráče.
     
    55:17
    Beroun se zatím v početní převaze hodně trápí, vůbec se mu nedaří zaujmout útočné postavení.
     
    55:00
    Chvíli se jim povedlo i zdržet hru v útočném pásmu a ušetřit cenné sekundy z Málkova trestu.
     
    54:40
    Rebelové rychle vyhodili.
     
    54:29
    Daniel Finstr nabral na levém křídle rychlost a byl zastaven za hranicí pravidel. Dvouminutový trest za podražení obdržel Patrik Málek (HBR).
     
    54:00
    Havlíčkův Brod už se ujal puku a opět s ním uhání k soupeřově bráně.
     
    53:45
    Lukáš vrba se rozjel, ale kotouč mu utekl z hole. I když ještě zkusil gólmana Adama zaskočit rychlou otočkou a bekhendovým zakončením, trefil jen jeho betony!
     
    53:45
    Václav Pecen fauloval unikajícího Lukáše Vrbu, který pojede trestné střílení!
     
    53:15
    A znovu v akci útočník Berouna, tentokrát to zkoušel z mezikruží, ale jeho rána skončila na připraveném betonu pozorného brankáře Adama!
     
    52:37
    Hezkou individuální akci předvedl Milan Míka, který si obhodil obránce a ocitl se sám před bránou. Zblízka ale nastřelil jen dobře postaveného gólmana Adama!
     
    52:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už ale obranná hráz Medvědů povolila, Rebelové udeřili už pošesté! Kotouč objel při rychlém a přesném útoku destinace Martin Jelínek – Vít Křesťan – TOMÁŠ CHLUBNA, přičemž posledně jmenovaný se chopil puku v útočném pásmu, sjel si k brance a chladnokrevně skóroval! Asistence: Vít Křesťan, Martin Jelínek.
     
    51:30
    Beroun zatím dobře brání svou modrou čáru a nepouští Rebely do Sovákovy blízkosti.
     
    51:00
    Rebelové drží puk za svou bránou a ženou se vpřed.
     
    50:30
    Na ledě zůstal ležet jeden z hráčů, který byl po tvrdém souboji otřesený. Na led musela i blonďatá zdravotnice Markéta Buráňová, ale vypadá to, že mladý hokejista by měl být v pořádku.
     
    49:32
    Mladí Rebelové ukořistili puk do své moci a ženou se vpřed.
     
    49:13
    Tak i gólman Adam si nakonec musel po delší době připsat úspěšný zákrok, přízemní projektil Lukáše Vrby vyrazil betonem, když na něj puk vyletěl z mezikruží.
     
    48:46
    Medvědi se nastěhovali do útočného pásma, kde se jim daří kombinovat.
     
    48:11
    Až teď rozhodčí zadul do píšťalky a nařídil vhazování v pásmu Berouna.
     
    47:34
    Berounu určitě neprospívá ani to, že se hraje plynule a přerušuje se jen málo. Síly rázem ubývají mnohem rychleji a tlak Rebelů jen nabírá na své intenzitě.
     
    47:15
    Gólman Sovák má i nadále spoustu práce, i když mu obránci pomáhají, co mohou. Kvalita je jednoznačně na straně Rebelů, kteří chtějí svůj vysoký náskok ještě navýšit.
     
    46:59
    Berounský gólman Sovák se teď měl ve svém brankovišti co ohánět, brodští střelci jej zasypali vydatnou sprškou střel a vehementně se tlačili k dorážkám. Vše končí posunutou bránou.
     
    46:17
    Domácí už jsou znovu zabydleni v Sovákově blízkosti.
     
    45:22
    Středočeši nehodlají hrát jen druhé housle, nyní jasně ukázali, že i oni dokáží být nebezpeční. Havlíčkobrodská obrana ale dokázala jejich ofenzivnímu řádění učinit v Adamově blízkosti přítrž.
     
    44:45
    Tlak mladých Rebelů teď trochu opadl, ke kotouči se mnohem častěji probíjejí i Medvědi, kteří nyní drží hru alespoň v blízkosti středového kruhu.
     
    44:24
    Znovu se hraje dlouho bez přerušení, ale rozložení sil na ledě se moc nemění. Havlíčkův Brod stále diktuje tempo hry.
     
    43:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Chalupův soubor předvedl další hezkou akci a může slavit už popáté! Od Lukáše Žemličky, který svůj návrat do havlíčkobrodského dresu oslavil dnes už druhou asistencí, kotouč putoval k TOMÁŠOVI LUDVÍKOVI, jenž zblízka přišpendlil puk přesně pod horní tyčku! Asistence: Lukáš Žemlička.
     
    43:00
    Domácí soubor už si znovu vyměňuje puk kolem berounské brány a hledá si cestu k zakončení.
     
    42:24
    Milan Míka se znovu opřel do puku, tentokrát v prostoru mezi kruhy. Gólman Adam sice měl s jeho střelou menší problémy, ale puk nakonec dokázal zkrotit.
     
    42:00
    Se svou troškou do mlýna přispěl i útočník Martin Polák, který juniorce vypomáhá ze staršího dorostu a zatím hraje velmi dobře. Bekhendem zblízka nechal jen vyniknout Sovákovy betony.
     
    41:24
    Vít Křesťan se nakonec vydal na útočný výlet a moc mu nechybělo k tomu, aby skóroval. Brankář Sovák se ale roztáhl ve svém brankovišti a a uhasil počínající požár.
     
    41:00
    Rebelové už zamkli svého soupeře u jeho brány, zatím přesně nevystřelili.
     
    40:36
    Oba týmy podnikly rychlé útočné výpady, ale ty s sebou moc nebezpečí nepřinesly. Obránci i tentokrát splnili své defenzivní úkoly na jedničku podtrženou.
     
    40:13
    Václav Pecen posunul po vhazování puk na Tomáše Ludvíka, který odrazem o pravý mantinel poslal puk do útočného pásma, kam se Rebelové vydávají.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hráči už se chystají na třetí třetinu.
     
    Také v prostřední části byli úspěšnější Rebelové, kteří měli znovu na své straně značnou územní převahu. Už na tříbrankový rozdíl zvýšil Václav Pecen, ale o snížení se postaral Jakub Bureš, když si gólman Adam vybral slabší chvilku. Poslední slovo ale patřilo Havlíčkovu Brodu, když se zblízka nemýlil kapitán Martin Jelínek. Třetí dějství začne zhruba v 11:18, domácí družina vede nad Berounem 4:1:
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Hosté získali puk a drží jej na svých holích za gólmanem Sovákem.
     
    39:18
    Rebelům se útok nepovedl, nahrávka do předbrankového prostoru svého adresáta nenašla. Hnát se tak mohou do rychlého protiútoku Medvědi.
     
    38:59
    Havlíčkův Brod už má na své straně znovu značnou územní převahu a Beroun se znovu brání.
     
    38:30
    Kotouč se v těchto chvílích zdržuje hlavně ve středním pásmu.
     
    37:55
    Skvělý obranný zákrok teď předvedl Jan Vlach, který se rychle vrátil s protihráčem ke své bráně a na poslední chvíli mu před gólmanem Sovákem rybičkou vypíchl puk z hole!
     
    37:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, Rebelové si bleskově berou zpět třígólové vedení! Až před branku si sjel MARTIN JELÍNEK a hezkou bekhendovou střelou z mírného úhlu na pravé straně přehodil ke vzdálenější tyčce Sovákův beton! Bez asistence.
     
    37:06
    Beroun právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně nepříjemná chvíle pro brankáře Adama, který místo prvního zákroku inkasuje! Mezi kruhy napřáhl JAKUB BUREŠ, a i když Jiří Adam jeho střelu chytil, z lapačky mu puk vypadl za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    36:35
    Nyní útočí i hosté, obrana Rebelů se musí rychle zformovat proti rychlému brejku.
     
    35:19
    Tak ani Tomášovi Chlubnovi, který má bohaté zkušenosti s prvoligovým hokejem dospělých, to nevyšlo, když jej zblízka gólman Sovák skvěle vychytal betonem! Kotouč vyrazil od své pravé tyčky na poslední chvíli!
     
    34:40
    Havlíčkův Brod se teď marně snaží probít do zakončení, hosté velmi dobře hlídají předbrankový prostor, ze kterého jim hrozí největší nebezpečí.
     
    34:15
    Medvědi jsou teď hodně pasivní a nevědí, kam dřív skočit. Rebelové skvěle bruslí a neustále se tlačí do zakončení, berounská obrana neví, kam dřív skočit.
     
    33:50
    Fantastickou sérii zákroků předvedl gólman Sovák! Nejdříve si poradil se střelou Lukáše Žemličky z bezprostřední blízkosti svým levým betonem a vzápětí nedovolil skórovat ani Tomášovi Ludvíkovi, který se krásně prokličkoval až před jeho bránu. Měl už však hodně snížený úhel na střelu a minul pravou tyčku!
     
    33:10
    Obrázek hry se nám v Kotlině nemění. Havlíčkův Brod i nadále soupeře mačká v jeho pásmu.
     
    32:40
    Domácím teď chybí trošku větší přesnost v kombinaci a klid při zakončení. Sice mají vytrvalou územní převahu, ale zatím z ní nevytěžili nic nebezpečného.
     
    32:00
    Havlíčkův Brod nemá stále dost a vytrvale ostřeluje bránu Radka Sováka, který se v dnešním utkání rozhodně nenudí, protože má stále hodně práce.
     
    31:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bojovníci z Kotliny nakonec přeci jen dokázali vyjádřit svou velkou převahu gólově a vedou už o tři branky! Lukáš Žemlička z otočky nedokázal trefit bránu, vzápětí zkusil štěstí i David Krajhanzl, od kterého nakonec putoval puk před branku k VÁCLAVU PECNOVI, kterého zasáhl do brusle a skončil za Sovákovými zády! Asistence: David Krajhanzl, Lukáš Žemlička.
     
    30:55
    Rebelové už znovu soupeře tlačí u jeho brány.
     
    30:16
    Brankář Čeněk Novák se na závěr svého pobytu v brankovišti ještě pořádně zapotil, když berounští střelci před ním vytvořili několik nebezpečných závěrů. Maskovaná opora Rebelů si však i v pozici ležmo poradila se střelou Filipa Kučery. Do brankoviště jede jeho kolega Jiří Adam, který dochytá zbytek duelu.
     
    29:33
    Kupředu se ženou mladíci od řeky Berounky, Rebelové si musejí dávat pozor, aby při útočení nezapomněli na hlídání svých zadních vrátek.
     
    29:01
    Medvědi se i nadále velmi zodpovědně brání, gólman Sovák tak má výrazně ulehčenou situaci.
     
    28:40
    Rebelové drží Středočechy před vytrvalým tlakem, jejich střelám však chybí větší přesnost.
     
    28:12
    Tomáš Chlubna zatáhl puk po levém křídle až do rohu pásma a z úhlu hledal před brankou své najíždějící spoluhráče, kteří ale na rychlý kotouč nedosáhli.
     
    27:55
    Havlíčkův Brod stále diktuje tempo hry, Medvědi hlídají ale prostor kolem gólmana Sováka dobře.
     
    27:29
    Hra má rychlý spád, rozhodčí do ní zasahují jen minimálně.
     
    27:07
    Štiplavou ránu vyslal z vrcholu kruhů Václav Pecen, který se z mohutného nápřahu opřel do kotouče, který zaduněl jen na Sovákovy připravené betony.
     
    26:35
    Nyní už znovu útočí mladí Rebelové.
     
    26:11
    Hosté pokračují v útočné aktivitě, brankář Novák musel několikrát zasahovat betony proti střelám z kruhů.
     
    25:55
    Beroun se začíná pomalu osmělovat, havlíčkobrodská obrana má s jeho aktivním pohybem a přesnou kombinací rázem potíže, brankář Novák je zatím klidný.
     
    25:26
    Jan Krajcigr nic složitého nevymýšlel. S pukem na holi přejel útočnou modrou čáru a z úhlu pálil ke vzdálenější tyčce, jíž však o kousek minul.
     
    25:00
    Domácí už se řítí zpět do útočného území.
     
    24:36
    Tak i hosté z Berouna se přeci jen dostali ke slovu, když vyvezli puk až k brankáři Novákovi, kde chvíli zdrželi hru a alespoň na chvíli nechali vydechnout své zadní řady.
     
    24:17
    Manhartova družina se stále ne a ne vymanit z pevného objetí mladých Rebelů. Ti i nadále ze všech možných pozic ostřelují brankáře Sováka.
     
    23:46
    Znovu byl v akci Patrik Málek, jenže zblízka nechal svou přízemní střelou k pravé tyčce vyniknout mrštný Sovákův beton, opora Medvědů znovu podržela svůj tým.
     
    23:18
    Havlíčkův Brod má stále velký tlak, soupeře drží přitlačeného u jeho brány.
     
    22:50
    A zahanbit se nechtěl nechat ani Dominik Kittler, jenž si vybruslil ze křídla mezi kruhy a okamžitě to zápěstím zkusil. Brankář Sovák byl i tentokrát pozorný.
     
    22:24
    Tentýž hráč se ocitl v další střelecké příležitosti, z prostoru pravého kruhu hned po vhazování mířil ke vzdálenější tyčce, ale brankář Sovák zasáhl lapačkou.
     
    21:55
    Václav Motl pálil hned nadvakrát z bezprostřední blízkosti, ale gólman Sovák dokázal puk ztlumit svými betony a následně jej přikrýt až do hvizdu sudího.
     
    21:40
    Patrik Málek se probil ke střele zblízka, jenže brankář Sovák včas sklapl mezírku mezi svými betony, i když se nejistě ohlížel, jestli mu puk náhodou neprojel za záda.
     
    21:06
    Havlíčkův Brod už je zabydlen v útočném pásmu a i nadále buší do obranného bloku Medvědů, kteří bojují statečně.
     
    20:39
    David Krajhanzl hledal na vrcholu kruhů napřaženého Tomáše Ludvíka, jenže ten si svou střelu nenačasoval dobře a kotouč vůbec nezasáhl.
     
    20:20
    Medvědi hned první útok svého soupeře odrazili, když kotouč odpálili do bezpečí už na své modré čáře. Domácí si musejí hledat jinou cestu.
     
    20:04
    Domácí byli úspěšnější na úvodním vhazování ve středovém kruhu a mohou rozjet další útočnou akci.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V úvodní dvacetiminutovce jsme viděli jednoznačnou převahu havlíčkobrodských Rebelů, kteří se zaslouženě ujali dvoubrankového vedení. U obou akcí byli posily ze staršího dorostu, když se nejdříve trefil Patrik Málek a zanedlouho předvedl povedené sólo Martin Polák. Před prostřední částí, jež začne přibližně v 10:39, vede Havlíčkův Brod nad Berounem 2:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:18
    Nakonec musel hned dvakrát zasahovat, ale proti střelám z pravého křídla a z mezikruží velmi dobře zasáhl svými nastavenými betony. Pokračuje se ve hře.
     
    18:56
    Beroun i nadále velmi svědomitě stráží prostor kolem svého gólmana Sováka, který moc práce v těchto chvílích nemá.
     
    18:15
    Medvědi se stále brání, Rebelové jsou o poznání aktivnější. Je znát, že jsou posíleni i o hráče ze staršího dorostu, kteří jsou zatím pro tým značným přínosem.
     
    17:53
    Gólman Sovák si připsal na konto další úspěšný zákrok, když si dokázal poradit se střelou Martina Poláka, jenž z kruhu vypálil do jeho náruče.
     
    17:12
    Puk se teď zdržuje především ve středním pásmu, Středočeši velmi zodpovědně brání prostor kolem své modré čáry.
     
    16:34
    Před brankářem Sovákem bylo hodně rušno, Rebelové se velmi důrazně tlačili do zakončení, jenže na maskovanou oporu Medvědů si nepřišli.
     
    16:18
    Parta z Kotliny už se znovu žene vpřed.
     
    15:50
    Berounu se daří pravidelně získávat puky a vyvážet je do bezpečí.
     
    15:19
    Domácí soubor i nadále buší do obrany svého soupeře od řeky Berounky, ten si zatím počíná svědomitě a moc toho mladým Rebelům nedovoluje.
     
    14:53
    Domácí mají na své straně stále značnou územní převahu, Beroun se musí ustavičně bránit.
     
    14:18
    Brankář Sovák se musí mít neustále na pozoru, protože havlíčkobrodští střelci jsou v jeho blízkosti u kotouče.
     
    13:55
    Havlíčkův Brod už drží puk ve své moci a hledá si s ním cestu do útočného pásma. Zatím se marně pokouší projít přes střední pásmo, jež je zahuštěné.
     
    13:06
    Do zakončení se nakonec probili i hosté z Berouna, z mezikruží to polovysokou ranou zápěstím zkusil Milan Míka, který ale našel jen Novákovu lapačku.
     
    12:37
    Hra je v těchto chvílích značně neurovnaná, kotouč se rychle stěhuje po ledové ploše z jedné strany na druhou, přičemž první housle zatím hrají obě pozorné obrany.
     
    12:15
    Hokejisté od řeky Berounky dokázali přejít do útočného pásma, i když zde jim soubor z Kotliny zakončení nedovolil.
     
    11:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byla hokejová paráda, po níž se bojovníci z Kotliny ujímají dvoubrankového vedení! Kotouče se chopil MARTIN POLÁK, neohroženě si to namířil mezi přesilu protihráčů mezi kruhy, kudy se skvěle prokličkoval až před brankáře Sováka, kterého z mírného úhlu na pravé straně bekhendovou střelou překonal! Bez asistence.
     
    10:12
    Beroun získal puk a dokázal jej vyvézt do bezpečí. Nyní už hraje v plném počtu.
     
    09:55
    Rebelové zasypali berounskou bránu sprškou nepříjemných střel. Zblízka pálil volný David Krajhanzl, jenže nastřelil jen dobře postaveného brankáře Sováka.
     
    09:33
    Havlíčkův Brod stále drží soupeře pod enormním tlakem.
     
    09:15
    Opora Středočechů nakonec musela zasahovat, když Rebelové dlouhou kombinaci v útočném pásmu zakončili tvrdou ranou od modré čáry.
     
    08:55
    Domácím už začala zkrácená přesilovka, nyní si vyměňují puk kolem gólmana Sováka.
     
    08:42
    Medvědi se snažili rychle nahrnout do útočného pásma, jenže neobešlo se to bez postavení mimo hru.
     
    08:26
    Kotouč se zdržuje hlavně v blízkosti středového kruhu, obě obrany si zatím počínají hodně zodpovědně a vůbec nepouštějí soupeře do koncovky.
     
    08:05
    Na trestnou lavici je vykázán Lukáš Vrba (BER) za podražení.
     
    07:36
    Zakončení na obou stranách. Rozjetý berounský hráč Daniel Finstr trefil z kruhu jen u bližší tyčky Novákovy betony, na druhé straně mířil do stejné části výstroje z mezikruží Martin Jelínek.
     
    07:17
    Beroun se zatím v početní převaze hodně trápí, vůbec se mu nedaří zaujmout postavení v útočném pásmu.
     
    07:00
    Nyní ušetřili cenné vteřinky ze svého trestu, když hru dlouho zdrželi za brankou gólmana Sováka.
     
    06:35
    Rebelům se podařilo okamžitě získat puk a vyhodit.
     
    06:27
    Tomáš Ludvík (HBR) – 2 minuty – vysoká hůl.
     
    05:30
    Rebelové mají stále více ze hry a nepouštějí soupeře ven z jeho pásma.
     
    04:22
    Dominik Kittler se ocitl v hodně dobré palebné pozici, ale zblízka nadvakrát vypálil jen do betonů pozorného gólmana Sováka, který uchránil svůj tým od druhé pohromy!
     
    03:55
    Kotouč je stále v pásmu Medvědů, kteří jsou pod velkým tlakem.
     
    03:20
    Hraje se už hodně dlouho bez přerušení, obrázek hry se nemění. Rebelové diktují tempo hry a hosté se musejí bránit.
     
    02:45
    Ani tentokrát však nedokázali Rebelové dlouho pobýt v blízkosti brankáře Sováka, opět se jejich snaha rozbila o pevnou defenzivu soupeře.
     
    02:15
    Až teď vyvezli kotouč k brance gólmana Nováka, odkud Havlíčkův Brod začíná nový útok.
     
    01:55
    Hostům se stále nedaří dostat puk pryč ze svého pásma.
     
    01:25
    Havlíčkův Brod stále nemá dost a pokračuje v útočné aktivitě.
     
    00:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byla rychlost, Rebelové jdou do rychlého vedení! Brankář Sovák musel čelit několika nepříjemným střelám, po nichž se kotouč odrazil k PATRIKU MÁLKOVI, který byl v předbrankovém prostoru úplně sám a pohodlně poslal puk mimo dosah gólmana Medvědů! Asistence: Tomáš Chlubna, Michal Semrád.
     
    00:05
    Beroun se ujal puku a pokusil se rozjet útočnou akci zpoza své brány, jenže o kotouč brzy přišel. Ze stejné části hřiště mohou rozvinout kombinaci i Rebelové.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vše je připraveno na začátek zápasu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Adam) – Semrád, Pecen, Křesťan, Mendl, Krajcigr – Jelínek (C), Žemlička, Málek, Krajhanzl, Ludvík, Chlubna, Skotar, Kittler, Motl, Polák.

    Medvědi Beroun 1933: Sovák – Finstr, Slavev, Míka, Vlach, Mareček – Kučera, Kohout, Čelikovský, Vrba, Bureš, M. Míka, Vokál, Steiner, Tverďák.

    Rozhodčí: Lukáš Klouda – Tomáš Kukeně, Pavel Lainka.
     
    Vzájemné zápasy:

    Beroun – Havlíčkův Brod 3:4
    Havlíčkův Brod – Beroun 10:2
    Havlíčkův Brod – Beroun 12:2
    Beroun – Havlíčkův Brod 2:12
     
    Beroun už se sice nemůže z předposlední pozice tabulky nikam posunout, ale díky odhlášení Strakonic ze soutěže už má záchranu v první lize dávno jistou a hraje už jen o čest. Po minulém kole si ale určitě bude chtít spravit chuť, včera v nedaleké Třebíči padl vysoko 0:11.
     
    Havlíčkův Brod je stále ještě ve hře o druhé místo tabulky, na kterém se bude snažit vystřídat Kolín. Právě s Kozly se střetl na ledě Kotliny v pátek a rozstřílel je suverénně 8:2. Hrdinou zápasu se stal kapitán Rebelů Martin Hynek, který hned čtyřikrát mířil přesně do černého a přidal i dvě gólové asistence.
     
    Dobrý den, srdečně vás vítám ze zimního stadionu v Kotlině u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod – Medvědi Beroun 1933, které proběhne v rámci 15. kola skupiny O udržení ligy juniorů. Utkání začíná v 10:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Málek (Chlubna, Semrád), 12. Polák, 32. Pecen (Krajhanzl, Žemlička), 38. Jelínek, 44. Ludvík (Žemlička), 53. Chlubna (Křesťan, Jelínek) – 38. Bureš


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (od 31. Adam) – Semrád, Pecen, Křesťan, Mendl, Krajcigr – Jelínek (C), Žemlička, Málek, Krajhanzl, Ludvík, Chlubna, Skotar, Kittler, Motl, Polák.
    Medvědi Beroun 1933: Sovák – Finstr, Slavev, Míka, Vlach, Mareček – Kučera, Kohout, Čelikovský, Vrba, Bureš, M. Míka, Vokál, Steiner, Tverďák.

    Rozhodčí: Lukáš Klouda – Tomáš Kukeně, Pavel Lainka.

    Diváci: 30
    bahis siteleri