NY Islanders – San Jose 3:4 (kon.) | Washington – Vancouver 4:3 (kon.) | Florida – New Jersey 5:3 (kon.)
Detroit – Edmonton 2:1 (1:0 po s.n.) | Chicago – Nashville 2:3 (kon.) | Winnipeg – NY Rangers 2:4 (kon.)
Dallas – Calgary 3:4 (1:2 po s.n.) | Colorado – Anaheim 4:6 (kon.) | Boston – Carolina 5:1 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 4:0 (kon.)
konec
New York Islanders
3:4 (0:2, 2:2, 1:0)
San Jose Sharks
Sobota 15.03.2014, 00:05 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    Jiskřička naděje je na světě. Kyle Okposo si to namířil za branku, ještě před první tyčí našel mezi kruhy volného FRANSE NIELSENA, který bekhedem snižuje. Asistence: Kyle Okposo, Anders Lee.
     
    38:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A připomínají se hned tím nejlepším způsobem. Sheppard předal na Martina Havláta, který od levého kruhu trefil přesně protilehlý horní roh Nabokovovy branky. Asistence: James Sheppard.
     
    37:02
    Islanders právě vstřelili branku!
    Donovan na modré nejprve naznačil střelu, pak jen puk poslal na Niemiho, před brankovištěm jej lehce tečoval mimo dosah hostujícího brankáře BROCK NELSON. Asistence: Matt Donovan, Josh Bailey.
     
    29:32
    San Jose právě vstřelilo branku!
    JOE THORNTON zvyšuje vedení San Jose na dvoubrankové. Od hrazení vystřelil Burns, Nabokov jeho pokus vyrazil před branku, kde si k němu sjel právě Thornton a trefil odkrytou část branky. Nabokov neměl šanci. Asistence: Brent Burns.
     
    20:40
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí přeci jen snižují. k odraženému kotouči se dostal ANDERS LEE, který poslal bekhendovou střelu na Niemoho. Tomu puk propadl skrze výstroj a šoural se za brankovou čáru. Obránce San Jose přišel pozdě, aby jej stihl zastavit. Asistence: Frans Nielsen, Kyle Okposo.
     
    14:46
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Krásná akce hostů. U mantinelu se uvolnil Havlát, který poprvé vystřelil, puk se k němu odrazil, pak tak jej poslal napravo, kde si najel JASON DEMERS, který ač z úhlu, tak trefil přesně volné místo v brance Nabokova. Asistence: Martin Havlát, James Sheppard.
     
    13:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    MATTHEW NIETO zůstal na chvíli volný mezi kruhy. Dostal přesný pas, který propadl Nabokovovi skrze výstroj do branky. Asistence. Logan Couture, Patrick Marleau .

    David Sochor

    Branky a nahrávky: 21. Lee (Nielsen, Okposo), 38. Nelson (Donovan, Bailey), 60. Nielsen (Okposo, Lee) – 14. Nieto (Couture, Marleau), 15. Demers (Havlát, Sheppard), 30. Thornton (Burns), 39. Havlát


    New York Islanders: Nabokov (Nilsson) – Hamonic, de Haan, Višňovský, Hickey, Donovan, Strait – Okposo, Nielsen, Lee – Clutterbuck, Nelson, Bailey – McDonald, Strome, Martin – Sundstrom, Cizikas, Halmo.
    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Demers, Vlasic, Braun, Hannan, Boyle, Irwin – Burns, Thornton, Pavelski – Nieto, Couture, Marleau – Wingels, Sheppard, Havlát – Kennedy, Desjardins, Burish.

    Rozhodčí: Charron, Joannette – McElman, Nowak

    Diváci: 13 128
    bahis siteleri