NY Islanders – San Jose 3:4 (kon.) | Washington – Vancouver 4:3 (kon.) | Florida – New Jersey 5:3 (kon.)
Detroit – Edmonton 2:1 (1:0 po s.n.) | Chicago – Nashville 2:3 (kon.) | Winnipeg – NY Rangers 2:4 (kon.)
Dallas – Calgary 3:4 (1:2 po s.n.) | Colorado – Anaheim 4:6 (kon.) | Boston – Carolina 5:1 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 4:0 (kon.)
konec
Florida Panthers
5:3 (1:1, 1:2, 3:0)
New Jersey Devils
Sobota 15.03.2014, 00:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Po pravém křídle prchl všem hostům domácí VINCENT TROCHECK a střelou do prázdné brány pečetí v oslabení výhru svého týmu. Asistence: Brian Campbell.
     
    59:10
    A hned z ní zase prchá, hosté hrají v pěti proti čtyřem, akorát bez brankáře!
     
    59:04
    Eliáš (NJD) je vyloučen na 10 minut OT za nesportovní chování a 2 minuty za hrubost.
    Kulikov (FLA) je vyloučen za hrubost.

    Vhazování ve středním pásmu, Schneider se vrací do brány.
     
    58:41
    Není na co čekat, hosté odvolávají brankáře a zkusí to v šesti proti pěti. Schneider je již na střídačce.
     
    56:13
    Za vysokou hůl je vyloučen Marek Židlický (NJD). To je určitě velká komplikace pro hostující celek, který by potřeboval útočit.
     
    50:00
    Florida právě vstřelila branku!
    Studená sprcha pro Devils, domácí přidávají další branku a obrací skóre utkání. Na pravém křídle se k puku dostal SCOTTIE UPSHALL, který propálil hostujícího brankáře Schneidera. Ten na puk dobře viděl a klidně ho mohl chytnout, částečně tahle branka jde i na jeh vrub. Asistence: Brad Boyes.
     
    44:24
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí z první velké šance ve třetí třetině srovnávají skóre utkání. Po obrovské chybě v rozehrávce hostí se sám před brankářem Schneiderem ocitl BRAD BOYES a hostujícímu muži s maskou nedal nejmenší šanci. Bez asistence.
     
    40:43
    Jako za mlada! Jaromír Jágr nabral ve středním pásmu ohromnou rychlost, přebruslil domácí obránce a ocitl se sám před Luongem. Tomu se pokusil zamést puk do protipohybu, poslal ho však těsně mimo domácí bránu.
     
    38:17
    Za hákování je vyloučen Jágr (NJD).
     
    34:30
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí vzápětí přesto ale snižují na rozdíl jedné branky! Po střele Gomeze z pravého kruhu se k puku dostal znovu domácí útočník. Tentokrát ale nestřílel, místo toho našel mezi kruhy volného QUINTONA HOWDENA, kterému stačilo trefit puk ideálně a propálit hostujícího Schneidera. Asistence: Scott Gomez, Jonathan Huberdeau.
     
    33:49
    Mohlo to být zase jen o jednu branku! Upshall napřáhl na levém křídle, jeho dělovka se otřela o vzdálenější tyč hostující brány!
     
    33:13
    Devils právě vstřelili branku!
    Hostující celek přidává třetí branku a odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou tref. PATRIK ELIÁŠ napřáhl u levého mantinelu a propálil vše, co mu stálo v cestě. Domácí brankář měl lehce zakrytý výhled, před ním se postrkovali dva hráči, které však český útočník dokázal propálit. Asistence: Damien Brunner, Andy Greene.
     
    22:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté načali druhou třetinu daleko lépe, po většinu doby měli puk na svých holích, až se dočkali vedoucí branky. Na modré čáře napřáhl BRYCE SALVADOR a puk nakonec po několika odrazech doplul do domácí brány. Devils tak na začátku druhé třetiny otáčí skóre utkání. Asistence: Patrik Eliáš, Ryane Clowe.
     
    18:45
    Devils právě vstřelili branku!
    1000! Hosté využívají přesilovou hru a srovnávají krok v utkání na 1:1! Po ráně Židlického od modré se k vyraženému puku dostal JAROMÍR JÁGR a pohotově ho dorazil za záda rozhozeného Luonga. Jedná se tak o vytoužený tisící gól z profesionálního zápasu v kariéře českého veterána. Jágr tak pokořil další rekord ve své bohaté kariéře! Asistence: Damien Brunner, Travis Zajac.
     
    18:12
    Závěr první třetiny ve znamení přesilové hry Devils. Za podražení je vyloučen český útočník Tomáš Fleischmann (FLA).
     
    11:11
    Znovu Campbell! Jeho další ránu z mezikruží už dokázal hostující brankář vyškrábnout mimo.
     
    09:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení a využívají tak svoji herní převahu v úvodních deseti minutách. Po střele Hayese ze středu útočného pásma do skrumáže hráčů před Schneiderem se k odraženému puku dostal BRIAN CAMPBELL a pohotově ho dorazil do hostující brány. Brankář Devils byl bez šance. Asistence: Jonathan Huberdeau, Jimmy Hayes.
     
    04:07
    Přesně tak, puk brankovou čáru nepřekonal a rozhodčí rozpažují.
     
    04:07
    Ještě se prohlíží video, jestli celá situace kolem Campbellovy šance neskončila náhodou brankou. Mělo by se ale jednat spíše jen o formalitku.
     
    03:50
    Velká šance domácího Campbella! Ten byl sám před hostujícím brankářem, stačilo mu jen poslat puk do volné části brány. Brankář Devils se však po puku vrhl a dokázal ho na poslední chvíli vyškrábnout mimo.
     
    01:57
    Z kraje zápasu hned přesilová hra pro Panthers. Za držení je vyloučen Zubrus.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 10. Campbell (Huberdeau, Hayes), 35. Howden (Gomez, Huberdeau), 45. Boyes, 50. Upshall (Boyes), 60. Trocheck (Campbell) – 19. Jágr (Brunner, Zajac), 23. Salvador (Eliáš, Clowe), 34. Eliáš (Brunner, Greene)


    Florida Panthers: Luongo – Campbell, Gilbert, Kulikov, Robak, Petrovič, Olsen – Upshall, Bjugstad, Boyes – Flesichmann, Trocheck, Huberdeau – Howden, Pirri, Hayes – Barch, Gomez, Crabb.
    New Jersey Devils: Schneider – Greene, Fayne, Merrill, Židlický, Volčenkov, Salvador – Ruutu, Zajac, Jágr – Clowe, Henrique, Ryder – Brunner, Zubrus, Eliáš – Carter, Gionta, Bernier.

    Rozhodčí: Leggo, Walsh – Kovachik, Devorski
    bahis siteleri