NY Islanders – San Jose 3:4 (kon.) | Washington – Vancouver 4:3 (kon.) | Florida – New Jersey 5:3 (kon.)
Detroit – Edmonton 2:1 (1:0 po s.n.) | Chicago – Nashville 2:3 (kon.) | Winnipeg – NY Rangers 2:4 (kon.)
Dallas – Calgary 3:4 (1:2 po s.n.) | Colorado – Anaheim 4:6 (kon.) | Boston – Carolina 5:1 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 4:0 (kon.)
po s.n. (1:2)
Dallas Stars
3:4 (0:0, 3:1, 0:2 - 0:0)
Calgary Flames
Sobota 15.03.2014, 01:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Calgary Flames.
    CORBAN KNIGHT poslal puk pod břevno domácí klece, a rozhodnul tak o tom, že si Flames odvážejí z Dallasu dva body.
     
    Monahan však trefil puk přesně mezi betony Thomase!
     
    Jordie Benn si krásně položil MacDonalda a následně poslal puk do prázdné brány!
     
    56:32
    Střela Butlera je tečována Cammallerim jen těsně vedle pravé tyče Stars.
     
    55:30
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames vyrovnávají utkání! Brodie vystřelil od modré a svou střelou trefil vedle brány stojícího Daleyho, u kterého stál MIKE CAMMALLERI, jenž poslal puk do zcela prázdné brány. Asistence: Brodie.
     
    55:06
    Whitney se ocitnul zcela sám za obranou Flames, ale domácí útočník byl jasně zahákovaný, avšak ani jeden z rozhodčích tento faul neviděl.
     
    52:51
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames využívají přesilovou hru! Z levé strany vystřelil Russell, jehož střelu zpracoval před Thomasem Glencross, který poslal puk před bránu na PAULA BYRONA, a ten už neměl problém v tom, aby poslal puk za Thomasova záda. Asistence: Curtis Glencross, Kris Russell.
     
    51:22
    Až nyní je tu první přesilová hra v utkání, kterou bude hrát Calgary, protože Kevin Connauton (DAL) vyhodil kotouč ze svého obranného pásma do hlediště.
     
    42:24
    Cole přisunul puk před MacDonalda, kde byl zcela volný Morin, jenž následně poslal puk na hostujícího brankáře, který však jeho střelu vykopnul.
     
    41:39
    Tyler Seguin ujel hostující obraně a řítil se sám na MacDonalda, ale nejproduktivnější hráč Stars trefil přesně střed brány.
     
    39:36
    Lindy Ruff si raději bere oddechový čas.
     
    36:29
    Dallas právě vstřelil branku!
    To co se nepovedlo domácímu útočníkovi před chvílí, tak to Cole napravil teď. Domácí hráč poslal puk na modrou Dillonovi, jenž vyslal hned tvrdou střelu na bránu Flames, kde tečoval puk do brány ERIK COLE. Asistence: Brandon Dillon, Travis Morin.
     
    36:17
    Morin nahrával kotouč před bránu Flames, kde byl Cole, který však puk tečoval mimo bránu Flames.
     
    34:16
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to byla kombinace! Seguin nahrál mezi kruhy Nichuskinovi, jenž mu puk ihned vrátil, a tak jej domácí útočník poslal křižnou přihrávkou na Daleyho, a ten nahrál před bránu JAMIEMU BENNOVI, jenž už poslal puk do odkryté brány Flames. Asistence: Trevor Daley, Tyler Seguin.
     
    29:24
    Máme tu první vyloučení v utkání, když je na dvě minuty za podražení vyloučen Mark Giordano (CGY), ale také Ryan Garbutt (DAL) na dvě minuty za nasimulovaný pád.
     
    26:20
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames vyrovnávají utkání, když se Colborne dokázal dostat k puku na levé straně, kde jej následně poslal do levého kruhu na MIKEA CAMMALLERIHO, jenž prostřelil Thomase. Asistence: Joe Colborne, Mark Giordano.
     
    23:20
    Domácí jeli tři na jednoho a Gonchar místo střely zvolil přihrávku na Garbutta, jenž svou pohotovou střelou netrefil bránu Flames.
     
    20:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vstřelili velice rychlou branku! ANTOINE ROUSSEL dostal puk na pravou stranu kluziště, odkud nakonec prostřelil MacDonalda nad jeho rameno. Branku domácích musel ještě potvrdit video, protože puk se velice odrazil ven od zadní tyčky. Asistence: Vernon Fiddler, Jordie Benn.
     
    18:30
    Giordano vystřelil od modré a Thomas jeho střelu vyrazil na pravou stranu, kde byl Cammalleri, ale ten následně netrefil odkrytou bránu Stars,
     
    06:11
    Whitney dostal pěknou přihrávku před MacDonalda, který se však dokázal skvěle přemístit, a zabránit tak domácímu útočníkovu ve skórování.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 21. Roussel (Fiddler, Jo. Benn), 35. Benn (Daley, Seguin), 37. Cole (Dillon, Morin) – 27. Cammalleri (Colborne), 53. Byron (Glencross, Russell), 56. Cammalleri (Brodie), rozh. náj. Knight


    Dallas Stars: Thomas (Nilstorp) – Goligoski, Daley, Jo. Benn, Dillon, Connauton, Gonchar – Ja. Benn, Seguin, Nichuskin – Cole, Morin, Sceviour – Roussel, Fiddler, Chiasson – Whitney, Mueller, Garbutt.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Calgary Flames: MacDonald (Ortio) – Brodie, Giordano, Russell, Butler, Šmíd, Wotherspoon – Cammalleri, Monahan, Colborne – Bouma, Backlund, Byron – Glencross, Galiardi, McGrattan – Westgarth, Knight, Hanowski.
    Trenér: Bob Hartley.

    Rozhodčí: Hebert, Pollock – Racicot, Wheler.

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri