NY Islanders – San Jose 3:4 (kon.) | Washington – Vancouver 4:3 (kon.) | Florida – New Jersey 5:3 (kon.)
Detroit – Edmonton 2:1 (1:0 po s.n.) | Chicago – Nashville 2:3 (kon.) | Winnipeg – NY Rangers 2:4 (kon.)
Dallas – Calgary 3:4 (1:2 po s.n.) | Colorado – Anaheim 4:6 (kon.) | Boston – Carolina 5:1 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 4:0 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
4:6 (1:0, 3:6, 0:0)
Anaheim Ducks
Sobota 15.03.2014, 02:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    39:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A nadšení v aréně opět ochablo. Vyraženou střelu Silfverberga dorazil za záda bezmocného Giguera MATHIEU PERREAULT – 4:6. Asistence: Jacob Silfverberg a Luca Sbisa.
     
    38:41
    Colorado právě vstřelilo branku!
    To je neskutečná třetina! Domácí jsou zpět v zápase! Po závaru před hostujícím brankovištěm uklidil bekheden kotouč do sítě kapitán Lavin GABRIEL LANDESKOG. Asistence: John Mitchell a Jan Hejda.
     
    38:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovku a snižují na 3:5! Střelu Johnsona od modré Hiller vyrazil, ale JAMIE MCGINN už protlačil kotouč za jeho záda. Asistence: Erik Johnson a Ryan O'Reilly.
     
    31:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Další zásah do sebevědomí Lavin! Od modré vypálil BEN LOVEJOY. Varlamov sice vyrazil, ale jen do bruslí jednoho z obránců, od nichž se puk odrazil do chráničů domácího gólmana a od nich se dokutálel za brankovou čáru. Hodně smolný moment pro Colorado. Asistence: Cam Fowler a Ryan Getzlaf.
     
    29:40
    Anaheim právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné. Uběhla další minuta a Varlamov loví kotouč ze své sítě znovu! Z pravého kruhu vypálil ke vzdálenější tyči COREY PERRY a Varlamov na jeho střelu nedosáhl. Asistence: Teemu Selläne a Cam Fowler.
     
    28:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hostům stačilo 47 sekund na otočení výsledku a opět byl v hlavní roli KYLE PALMIERI. Bonino objel branku a vytvořil šanci pro Lindholma, který ještě Varlamova nepřekonal, ale dorážka Palmieriho už za brankovou čarou skončila. Kačeři vedou 2:3! Asistence: Hampus Lindholm a Nick Bonino.
     
    27:47
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté opět vyrovnávají! Maroon našel přihrávkou od mantinelu před brankou úplně zapomenutého KYLA PALMIERIHO, který udělal Varlamovovi kličku do bekhendu a zasunul kotouč za jeho záda – 2:2. Asistence: Patrick Maroon a Ryan Getzlaf.
     
    25:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra využita! O'Reilly ještě Hillera nepřekonal, ale následně si zajel pro kotouč za branku a našel před brankovištěm zcela volného JAMIEHO MCGINNA, který zblízla zamířil do poloodkryté klece a vrátil svému týmu vedení. Asistence: Ryan O'Reilly a Nick Holden.
     
    23:08
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Do útočného pásma vnikl DANIEL WINNIK, který dojel až na pravý kruh a střelou zápěstím vymetl horní růžek domácí branky. Varlamov máchal lapačkou marně – 1:1. Asistence: Nick Bonino a Bryan Allen.
     
    12:25
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny toho dnes v ofenzivě zatím moc nepředvedly, ale teď dávají gól! JOHN MITCHELL, který měl už krátce předtím zajímavou šanci, se dostal mezi kruhy ke kotouči a zápěstím ho poslal k tyči Hillerovy branky. Hostující gólman toho navíc mnoho neviděl. Asistence: Gabriel Landeskog a Nate Guenin.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 13. Mitchell (Landeskog, Guenin), 26. McGinn (O'Reilly, Holden), 39. McGinn (Johnson, O'Reilly), 39. Landeskog (Mitchell, Hejda) – 24. Winnik (Bonino, Allen), 28. Palmieri (Maroon, Getzlaf), 29. Palmieri (Lindholm, Bonino), 30. Perry (Selläne, Fowler), 32. Lovejoy (Fowler, Getzlaf), 40. Perreault (Silfverberg, Sbisa)


    Colorado Avalanche: Varlamov (od 32. minuty Giguere) – Johnson, Hejda, Benoit, Holden, Guenin, Barrie – McGinn, Duchene, O'Reilly – Mitchell, MacKinnon, Landeskog – Mcleod, Cliche, Talbot – Bordeleau, Carey, Malone. Trenér: Patrick Roy
    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Sbisa, Beauchemin, Fowler, Lovejoy, Lindholm, Allen – Perry, Getzlaf, Selänne – Silfverberg, Perreault, Beleskey – Winnik, Koivu, Cogliano – Maroon, Bonino, Palmieri. Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodčí: Martell, Watson – MacPherson, Murchison

    Diváci: 18030
    bahis siteleri