Chanty-Mansijsk – Omsk 2:4 (kon.) | Nižněkamsk – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Minsk – Atlant 5:0 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
2:4 (1:3, 1:0, 0:1)
Avangard Omsk
Sobota 15.03.2014, 12:00 • Arena Jugra • KHL - Pohár naděje
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Avangard právě vstřelil branku!
    A střelou do prázdné branky zvyšuje na 4:2 pro hosty SERGEJ ŠIROKOV. Bez asistence.
     
    58:21
    Domácí bez brankáře!
     
    56:14
    Šilin teď vychytal gólovku. Hráč domácích střílel do odkryté klece, ale na poslední chvíli vložil do střely beton gólman Omsku.
     
    55:49
    Kirill Ljamin naprosto zbytečně za brankou trefil jednoho z hráčů Jugry. Dvouminutový trest za nedovolené bránění je na místě.
     
    43:28
    Až teď pošle rozhodčí hráče na trestnou lavici. Dvě minuty za držení dostane Ivan Baranka.
     
    36:38
    To co teď předvedl Šilinin za chybu se jen tak nevidí. Asi je hodně sebevědomí. Gólman hostů držel puk na hokejce a chtěl udělat kličku domácímu útočníkovi, jenže ten mu kotouč vzal a přihrál svému spoluhráči. Ten ovšem netrefil prázdnou bránu, kde stál pouze hráč, nýbrž střelil do mantinelu za bránou.
     
    34:06
    Po velice dlouhé hře v šesti je nakonec vyloučen Bulanskij, který dostává dvě minuty za podražení.
     
    26:40
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Lesnuchin zůstal na ledě, když všichni jeho spoluhráči už střídali. Hráč se sedmadvacítkou zavezl puk do pásma a vystřelil na Šilina. Od toho se puk odrazil na STEPHENA DIXONA, který rychlou střelou nedal šanci gólmanovi hostů. Stav je tedy 2:3! Asistence: Sergej Lesnuchin.
     
    22:02
    Neuvěřitelná šance domácího týmu a fantastický Šilinin! Před brankou skákal puk a všichni se snažili z domácích hráčů dorážet. Šilinin si vyloženě lehl na zem a zabránil tomu, aby puk přejel za brankovou čáru. Následně se kotouč odrazil k Starostovi, který tvrdou střelou vystřelil až do ochranné sítě. Tak teď být trenérem hostů, tak si zkontroluji kalhoty, protože tohle bylo velké štěstí.
     
    19:23
    Avangard právě vstřelil branku!
    Kazakov poslal velice vydařený pas na ŠTEFANA RŮŽIČKU, který usměrnil puk přesně za záda domácího gólmana. Asistence: Maxim Kazakov.
     
    16:00
    A další velká šance! Tentokrát ale nedokázal usměrnit puk za záda Šilina Kručinin!
     
    10:04
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku dokázali využít. Kapitán IGOR MAGOGIN dostal krásný pas od Vitalije Sitnikova a přesnou střelou k tyči snížil stav. Asistence: Vitalij Sitnikov, Ilari Melart.
     
    08:14
    Dvě minuty za sekání dostal Denis Kazionov. Domácí si tak zahrají přesilovku.
     
    00:50
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro fanoušky i hráče Jugry! Blaťák našel volného SERGEJE KALININA a ten krásnou střelou překonal brankáře Kuzněcova. Domácí celek reaguje oddechovým časem. Asistence: Miroslav Blaťák, Ivan Baranka.
     
    00:17
    Avangard právě vstřelil branku!
    No a to byla rychlá branka! ALEXANDER PĚREŽOGIN krásnou střelou pod víko nedal brankáři Kuzněcovi šanci. Asistence: Alexander Popov, Sergej Kosticyn.

    Dominik Mihailescu

    Branky a nahrávky: 11. Magogin (Sitnikov, Melart), 27. Dixon (Lesnuchin) – 1. Pěrežogin (Popov, Kosticyn), 1. Kalinin (Blaťák, Baranka), 20. Růžička (Kazakov), 60. Širokov


    Jugra Chanty-Mansijsk: Kuzněcov (Kukin) – Starosta, Melart, Putilov, Chvostov, Šviděnko, Sokolov, Tjuljapkin – Savinainen, Kručinin, Dixon – Gusev, Jakubov, Buljanskij – Knjazev, Smoleňák, Magogin – Jacenko, Lesnuchin, Sitnikov
    Avangard Omsk: Šilin (Mezin)– Kuljaš, Pivcakin, Baranka, Blaťák, Ljamin, Nurislamov, Poleščuk, Kuzmenko – Popov, Pěrežogin, Kosticyn – Růžička, Kalinin, Kazakov – Kurjanov, Širokov, Ivanov – Rasskazov, Berdnikov, Kazionov

    Rozhodčí: Naumov, Safijullov – Menšik, Nazarov