Havlíčkův Brod – Beroun 6:1 (kon.) | Havířov – SHK Hodonín 3:4 (kon.)
konec
AZ Havířov
3:4 (3:3, 0:1, 0:0)
SHK Drtiči Hodonín
Sobota 15.03.2014, 12:00 • K&K PNEU Aréna Havířov • Liga juniorů
Partner:
     
    22:53
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín se opět dostává do vedení. Chyba Havířovských byla osudná. Ihned po buly se puk dostal k MATĚJI CHARVÁTOVI, který nebyl nikým hlídaný a trefil se parádně do horní části branky.
    Asistence: David Polesný.
     
    19:32
    Havířov právě vstřelil branku!
    A brankové hody první třetiny nekončí. Havířov dokázal využít stejně jako Hodonín přesilovou hru. K brance vedla poměrně zajímavá cesta, po střele od modré se puk odrážel před brankou až nakonec Weisser našel hůl JANA DIVIŠE a ten se trefil mezi betony Lunera, puk se došoural až za brankovou čáru.
    Asistence: Adam Weisser.
     
    15:02
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín dokázal svou nabídnutou přesilovku využít poměrně rychle. Usadil se v pásmu, několikrát si hráči vyměnili puk a na konci celé akce byla tvrdá střela KLAUDIUSE KUKLIŠE, která prošla až za Gablera.
    Asistence: David Polesný, Matěj Charvát.
     
    09:43
    Drtiči právě vstřelili branku!
    O této brance se muselo dlouho rozhodovat. Puk nebyl ideálně pod brankářem Gablerem vidět, ale zřejmě tam byl. ONDŘEJ LING vystřelil puk na beton Gablera, ten puk horkotěžko udržel před čarou, ale následná dorážka už puk dotlačila za brankovou čáru.
    Asistence: Matěj Charvát.
     
    03:48
    Havířov právě vstřelil branku!
    A brankové hody na začátku utkání pokračují i nadále! Havířov se dostal poprvé do vedení. Adam Weisser vystřelil puk pouze do betonu Lunera, který ho vyrazil před branku, kde si najel nikým nehlídaný JAN DIVIŠ a tvrdou střelou překonal už nedobře postaveného brankáře hostů.
    Asistence: Adam Weisser.
     
    02:46
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov odpovídá velmi rychle a srovnává. Z ničeho nic se dostal před brankou k odraženému puku KAMIL LENOMAR a trefil se parádně pod horní tyčku! To byla opravdu přesnost, jak má být. Luner neměl ani vteřinu na to, aby mohl reagovat.
    Asistence: Dominik Synek.
     
    02:02
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Naopak na druhé straně už branka padla. Hodonín využil své první střely a vede. ALEŠ DUFEK dostal dlouhý puk od Černohouse, najel si na lavý kruh a střelou švihem se trefil nad rameno Gablera.
    Asistence: Vít Černohous.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 3. Lenomar (Synek), 4. Diviš (Weisser), 20. Diviš (Weisser) – 3. Dufek (Černohous), 10. Ling (Charvát), 16. Kukliš (Polesný, Charvát), 23. Charvát (Polesný)


    AZ Havířov: Gabler – Cháňa, Gawlas, Weisser, J. Potočný, V. Potočný, Křibík, Vyčesaný, Suchý, Lenomar, Caruk, Diviš, Matějek, Synek, Šmíd, Staš
    SHK Drtiči Hodonín: Luner – Kukliš, Charvát, Ling, Maršálek, Polesný, Frolek, Prčík, Helísek, Rauš, Buřič, Janota, Černohous, Dufek, Výmola
    bahis siteleri