Sparta B – Čáslav 2:1 (kon.) | Meteor – Štěchovice 1:1 (kon.) | Převýšov – Admira Praha 4:2 (kon.)
Kolín – Roudnice 0:0 (kon.) | Zápy – Jirny 1:1 (kon.)
konec
SK Převýšov
4:2 (0:0)
FK Admira Praha
Neděle 16.03.2014, 10:15Česká fotbalová liga
     
    89
    Admira právě vstřelila branku!
    A to se také hostům daří! Volný přímý kop skončil na tyči domácí branky, hostujícím hráčům se nakonec podařilo dotlačit míč za brankovou čáru! Ze vstřeleného gólu se raduje PAVEL VYHNAL – 4:2!
     
    78
    Převýšov právě vstřelil branku!
    Na čtvrtou branku nenechali domácí fotbalisté příliš dlouho čekat! Převýšov v deseti hráčích hned třikrát udeřil a definitivně rozhoduje o svém vítězství! Autorem čtvrté trefy je MARTIN KOPÁČ – 4:1!
     
    73
    Převýšov právě vstřelil branku!
    A rázem je během tří minut o vítězi s největší pravděpodobností rozhodnuto! Domácí vstřelili velmi kuriózní branku, JAKUB URBANEC svou rozehrávku rohového kopu poslal bez teče přímo do sítě a rozjásal tím domácí fanoušky – 3:1!
     
    70
    Převýšov právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí skóre ve svůj prospěch a dvacet minut před koncem duelu se dostávají do vedení! Míč si na penaltový puntík postavil JAKUB JARKOVSKÝ a nekompromisní střelou k tyči nedal brankáři šanci. Víšek sice stranu vystihl, zasáhnout ale nedokázal – 2:1!
     
    48
    Převýšov právě vstřelil branku!
    A rázem je na druhé straně vyrovnáno, Admira se z vedení radovala pouze několik sekund! JAKUB JARKOVSKÝ zůstal nepokrytý na hranici malého vápna a bleskovou střelou po zemi umazal těsný náskok pražského týmu – 1:1!
     
    47
    Admira právě vstřelila branku!
    Tak to byl skvělý vstup hostujícího týmu do druhé půle, v šestnáctce se nejlépe zorientoval TOMÁŠ MAJER, který poslal balon do sítě domácího brankáře – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 48. Jarkovský, 70. Jarkovský (pen.), 73. Urbanec, 78. Kopáč – 47. Majer, 89. Vyhnal

    Karty:   82. Špidlen (PRV), 90. Petr (PRV) – 69. Brůžek (ADM)   59. Zavřel (PRV)


    SK Převýšov: Zavřel – Černý, Jarkovský, Kopáč, Ptáček (61. Urbanec), Doležal (88. Kouřil), Veselka, Sedláček, Bodlák (57. Špidlen), Dvořák Jan, Zorvan (60. Petr)
    Náhradníci: Dvořák Josef, Novák, Kučera

    FK Admira Praha: Víšek – Herc, Mošna, Vosický, Majer (82. Čmejda), Vyhnal, Tusjak, Brůžek (75. Petr), Zahálka, Šimeček (81. Snop), Vošahlík
    Náhradníci: Jungr, Mamurov, Paťha, Kurek

    Diváci: 150
    bahis siteleri