Havlíčkův Brod – Beroun 0:0 (zruš.)
zrušeno
BK Havlíčkův Brod
0:0 (-:-, -:-, -:-)
Medvědi Beroun 1933
Neděle 16.03.2014, 10:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Utkání je nakonec zrušeno. Junioři Berouna do Havlíčkova Brodu nepřijeli. Rebelové si tak zahrají mezi sebou jen modelový zápas. (09:27:55)
     
    OHLASY TRENÉRŮ PO VČEREJŠÍM UTKÁNÍ:

    Milan Chalupa (HC Rebel Havlíčkův Brod): Po včerejším perfektním výkonu jsem dnes spokojený s vítězstvím, ale určitě ne s předvedenou hrou. V některých fázích, hlavně ve druhé třetině, to byla taková vesnická úroveň. Museli jsme potom zvýšit hlas a myslím si, že třetí třetinu jsme odehráli i po taktické stránce dobře. Kluci plnili to, co jsme chtěli. A to jak v útoku, tak i v obraně. Bohužel, mohli jsme dát podstatně více gólů. Bylo to ať už naší chybou, tak i zásluhou výborného gólmana. Někdy to vypadalo, že už to bude do prázdné brány, ale on tam nějak začaroval a chytil to. Druhá třetina byla velmi špatná, ale v závěru už jsme hráli velice dobře.

    Karel Manhart (Medvědi Beroun 1933): Včera jsme hráli v Třebíči a já jsem za týmem přijel dnes, potom jedeme s áčkem do Šumperka. Bylo nás málo, takže pro kluky to bylo těžké. Dnes jsme se snažili hrát střední pásmo a myslím si, že se nám to docela dařilo. Dostali jsme tři góly ze samostatného úniku hráče, což bylo dané spíše tím, že byli individuálně lepší. Výsledek pro nás není úplně strašný. Sezona se nakonec odehrála, což je dobré, protože jsme moc hráčů neměli. Už se připravujeme na příští rok, kdy bychom měli mít v kádru dvacet hráčů. Samozřejmě uděláme dobrou letní přípravu, protože ta tady loni nebyla a podle toho to také vypadalo. Jsem rád, že jsme dohráli soutěž a zůstáváme v ní. Všechnu energii teď už budeme věnovat další sezoně.
     
    HAVLÍČKŮV BROD – BEROUN 6:1

    Branky a nahrávky: 1. Málek (Chlubna, Semrád), 12. Polák, 32. Pecen (Krajhanzl, Žemlička), 38. Jelínek, 44. Ludvík (Žemlička), 53. Chlubna (Křesťan, Jelínek) – 38. Bureš. Rozhodčí: Lukáš Klouda – Tomáš Kukeně, Pavel Lainka. Vyloučení: 3:2. Bez využití. V oslabení: 0:0. Diváci: 30. Třetiny: 2:0, 2:1, 2:0. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 6:1.

    Havlíčkův Brod: Novák (od 31. Adam) – Semrád, Pecen, Křesťan, Mendl, Krajcigr – Jelínek (C), Žemlička, Málek, Krajhanzl, Ludvík, Chlubna, Skotar, Kittler, Motl, Polák.

    Beroun: Sovák – Finstr, Slavev, Míka, Vlach, Mareček – Kučera, Kohout, Čelikovský, Vrba, Bureš, M. Míka, Vokál, Steiner, Tverďák.
     
    Oba soupeři se v odloženém vzájemném duelu 15. kola střetli na ledě Kotliny už včera a úspěšnější byli mladí Rebelové, kteří vyhráli přesvědčivě 6:1.
     
    Hezké nedělní odpoledne, je mou milou povinností přivítat vás ze zimního stadionu v Kotlině u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod – Medvědi Beroun 1933, který se odehraje v rámci 20. kola skupiny O udržení 1. ligy juniorů. Utkání začíná v 10:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky:


    BK Havlíčkův Brod:
    Medvědi Beroun 1933:
    bahis siteleri