NY Islanders – Minnesota 0:6 (kon.) | Columbus – Carolina 1:3 (kon.) | New Jersey – Boston 2:4 (kon.)
Pittsburgh – Dallas 5:1 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 4:8 (kon.) | Montreal – Colorado 6:3 (kon.)
Detroit – Toronto 3:2 (kon.) | Philadelphia – Chicago 3:2 (po pr.) | Calgary – Buffalo 3:1 (kon.)
Edmonton – Nashville 5:1 (kon.) | Anaheim – Washington 2:3 (kon.) | San Jose – Florida 2:3 (kon.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
3:2 (2:2, 0:0, 0:0 - 1:0)
Chicago Blackhawks
Středa 19.03.2014, 00:40 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:55
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Obrovská radost nyní vybuchla ve Philadelphii! CLAUDE GIROUX jako správný kapitán vzal odpovědnost na sebe a rozhodl dnešní zápas! Útočník Flyers se ujal kotouč ve středním pásmu, přejel modrou čáru a nekompromisní ranou do vzdálenějšího horního růžku připsal druhý bod na konto Philadelphie – 3:2! Asistence: Mark Streit.
     
    63:55
    Na druhé straně se však z ničeho nic zjevil před brankářem Matt Read, Antti Rääntä však dalším vynikajícím zákrokem podržel Blackhawks!
     
    59:51
    Kouč Philadelphie si také bere time-out!
     
    55:27
    Trenér Chicaga cítí, že jeho hráči jsou v problémech a z toho důvodu si vybírá oddechový čas!
     
    53:52
    Na ledě nám to začíná houstnout, pěstní souboj nyní svedli Simmonds s Bickellem, úspěšnější byl útočník Chicaga Blackhawks! Fanoušci jsou ve varu, závěr zápasu bude opravdu napínavý.
     
    53:48
    Videorozhodčí je utvrdil v jejich rozhodnutí, Lecavalier tečoval střelu od modré čáry vysokou holí a z toho důvodu nemůže být branka Philadelphie uznána!
     
    53:48
    A je to tak, rozhodčí si pro jistotu berou na poradu videorozhodčího!
     
    53:48
    Philadelphia se raduje ze vstřelené branky, rozhodčí ji ale nehodlá pro hru vysokou holí uznat! Zřejmě se ale bude telefonovat!
     
    52:38
    Vincent Lecavalier postupoval sám na brankáře, volil přímou střelu nad pravý beton, jenže Rääntä vynikajícím zákrokem znovu zabránil nejhoršímu!
     
    51:56
    Antti Rääntä nyní podržel Chicago! Schenn se dostal ke kotouči na pravé kruhu, první ránu mu finský brankář vrátil na hokejku, následnou dorážku si jistota Chicaga znovu pohlídala a udržela remízový stav!
     
    47:20
    Přesilovou hru si vyzkouší také hráči Chicaga Blackhawks, Andrew MacDonald (PHI) si za hru vysokou holí proti Patricku Kanovi vysloužil dvouminutové posezení na trestné lavici.
     
    45:22
    Všichni svatí nyní stojí u Chicaga, Jakub Voráček opět napálil tyč!
     
    44:31
    Claude Giroux střelou krátce po vhazování trefuje pravou tyč hostující klece! Flyers trefili brankovou konstrukci v dnešním duelu již třikrát!
     
    44:16
    Girouxova klička na červené čáře přinesla potřebné ovoce, za podražení kapitána Flyers míří za katr střelec úvodní branky dnešního zápasu Andrew Shaw (CHI). Bude další početní výhoda Philadelphie úspěšnější?
     
    40:53
    Tlak Flyers se ještě umocní, hosté totiž budou pykat za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Bryan Bickell (CHI).
     
    40:38
    Domácí měli hned v úvodu další kvalitní příležitost, aktivní Couturier se snažil strhnout vedení na stranu Philadelphie. Ani přes velký závar na brankovišti Blackhawks puk brankovou čáru nepřešel!
     
    36:42
    Oba celky si nyní roli prohodí, bránit se budou pro změnu Flyers. Za katr míří se skloněnou hlavou Nicklas Grossman (PHI) za držení unikajícího Kana.
     
    35:28
    Vzápětí si oba aktéři pozice vyměnili, Girouxovu přihrávku dostal Jakub Voráček, který prudkou ranou vystrašil hosty! Na brankovišti se ještě snažil dorážet Hartnell, Rääntä nyní podržel Chicago!
     
    34:08
    Značný podíl na tom, že se Flyers před malou chvílí neradovali ze vstřelené branky, má Marián Hossa (CHI), který na brankovišti přidržel jednoho z dorážejících hráčů. Philadelphia si díky tomu zahraje v početní výhodě.
     
    34:03
    Couturier hodně drze obkroužil branku Chicaga a pokusil se zasunout kotouč k přední tyči! Kotouč se potácel v okolí brankové čáry, do sítě Blackhawks se ale nedostal!
     
    33:07
    Patrick Kane dokázal přesprintovat obránce a dojet již téměř ztracený puk. Poté velmi šikovně obkroužil obrannou třetinu a naservíroval ho na Seabrooka! Obránce Chicaga měl před sebou volný prostor, jeho prudkou střelu z mezikruží však Emery fantasticky zastavil!
     
    28:30
    Patrick Kane zakončil rychlý protiútok tři na dva střelou z prostoru kruhů jen centimetry od pravé tyče! Emery se za kotoučem pouze ohlédl!
     
    24:27
    Naopak mohlo udeřit na straně druhé! Bryan Bickell si bleskově vzal puk za brankou a nečekaně se vytočil až do brankoviště! Zakončoval na zadní tyč, tam však byl připraven beton Raye Emeryho!
     
    23:10
    Na rozvíření emocí a atmosféry tu máme bitku! U hostující střídačky se do sebe bez respektu pustili Zac Rinaldo (PHI) a Sheldon Brookbank (CHI). Vyrovnaný souboj nakonec vítěze nepoznal, oba hráči si navíc odnesli po pěti minutách trestu.
     
    18:18
    Zakončení Braydona Schenna bylo na poslední chvíli sraženo Leddyho holí mimo tři tyče! Flyers si výrazně říkají o vedoucí gól!
     
    16:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A rázem začínáme znovu od nuly! Flyers si vytvořili velmi silný tlak v útočné třetině, velkou pochvalu si zaslouží Claude Giroux, který se skvěle vymotal zpoza branky, na kruzích našel najetého SCOTTA HARTNELLA, který nekompromisní dělovkou příklepem překonal bezmocného Rääntu – 2:2! Asistence: Claude Giroux a Matt Read.
     
    13:23
    Přesilová hra Flyers bude pokračovat, třináct vteřin před návratem vyloučeného hráče dostává dvě minuty za držení hole také Marcus Kruger (CHI).
     
    13:20
    Neuvěřitelné! Jakub Voráček a vzápětí také Braydon Schenn trefili tyčku branky Chicaga!
     
    11:33
    Vzápětí však došlo na nedovolený zákrok, trestná lavice se zaplní po faulu Brandona Bolliga (CHI), který se provinil podražením MacDonalda. Šanci skórovat v početní výhodě dostanou také hokejisté Philadelphie.
     
    07:38
    Vzápětí zkoušel Patrick Sharp štěstí naprosto z druhé strany, do jeho střely ještě vložil hůl jeho jmenovec Patrick Kane, který nepříjemnou tečí zavařil Emerymu! Nechybělo mnoho a Chicago znovu mohlo vést o dva góly!
     
    07:08
    Rázem také uvidíme první přesilovou hru, bránit se budou domácí. Za naprosto zbytečné seknutí v útočné třetině dostává menší trest Michael Raffl (PHI). Před Chicagem je tedy úvodní početní výhoda dnešního mače.
     
    05:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Bláznivý začátek dnešního duelu pokračuje, na konci šesté minuty jsme byli svědky již tří branek! Gól Flyers byl však velmi šťastný! SCOTT HARTNELL zpoza branky trefil na brankovišti stojícího Krugera, od jehož brusle skončil kotouč nečekaně v síti Blackhawks – 1:2! Asistence: Braydon Coburn.
     
    03:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A rázem je situace pro Philadelphii ještě složitější! Převaha Blackhawks vrcholí druhou vstřelenou brankou. Puk se dostal na prostor kruhů k nikým nehlídanému DUNCANU KEITHOVI, který tvrdou ranou příklepem propálil vyjetého Emeryho – 0:2! Asistence: Jonathan Toews a Marián Hossa.
     
    02:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    První přerušení ihned znamená úvodní branku v síti Philadelphie! Zmatků v domácí obraně dokonale využil ANDREW SHAW, který se dostal k dorážce z bezprostřední blízkosti a neomylně doklepl puk do odkryté poloviny branky Flyers – 0:1! Asistence: Michal Handzuš a Patrick Sharp.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 6. Hartnell (Coburn), 17. Hartnell (Giroux, Read), 65. Giroux (Streit) – 3. Shaw (Handzuš, Sharp), 4. Keith (Toews, Hossa)


    Philadelphia Flyers: Emery (Mason) – Timonen, Coburn, Grossman, Streit, Schenn L., MacDonald – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, Schenn B., Lecavalier – Downie, Couturier, Read – Raffl, Hall, Rinaldo
    Chicago Blackhawks: Rääntä (Crawford) – Seabrook, Keith, Hjalmarsson, Oduya, Brookbank, Leddy – Hossa, Toews, Versteeg – Kane, Handzuš, Bickell – Regin, Shaw, Sharp – Smith, Kruger, Bollig

    Rozhodčí: O´Rourke, Rooney – Gibbs, MacPerson
    bahis siteleri