Barys – Ufa 2:3 (po pr.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Jaroslavl 4:5 (po pr.)
Lev – Doněck 3:4 (po pr.)
po prodl.
Barys Nur-Sultan
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Pátek 21.03.2014, 12:00 • Sport Complex • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Stav série:

    Barys Astana – Salavat Julajev Ufa: 0:1.
     
    61:17
    Ufa právě vstřelila branku!
    Dlouho to prodloužení netrvalo a hosté vítězí. NIKITA FILATOV snad natřikrát dokázal procpat kotouč pod padajícím Jeremejevem, který se sice hodně zlobil, ale puk neměl vůbec pod kontrolou. Filatov ho dobře sledoval a připisuje si tak důležitou branku. Bez asistence.
     
    56:28
    Astana právě vstřelila branku!
    Špatné vyhození hostů se nevyplatilo. Sopel chtěl jen obloučkem poslat puk ze třetiny, ten však zachytil Semjonov a vypálil z první rovnou na Vasilevskiho bránu. Před ní stál NIKOLAJ ANTROPOV a protečoval puk za záda bezmocného brankáře Salavatu. Asistence: Maxim Semjonov.
     
    52:15
    Šance na vyrovnání, které cítí i publikum. Ufa hrála v šesti.
     
    48:05
    Starčenko a Kulda dostávají za vzájemnou šarvátku menší tresty za hrubost.
     
    45:29
    Přesilovka pro Salavat. Savčenko inkasuje 2+10 za tvrdé dohrání Makarova. To byl nebezpečný zákrok u mantinelu, nakonec je z toho jen klasická přesilovka a osobní trest.
     
    42:11
    Ufa právě vstřelila branku!
    Je to tady, hosté se dočkali druhé své branky a otáčí tak průběhem zápasu. Od poloviny zápasu jsou lepším mužstvem a i nástup do poslední periody jim vyšel. Na pravý kruh si najel ALEXEJ KAJGORODOV a jeho rána zapadla přesně pod víko. Byl to podobný gól, co vstřelil jeho kolega Makarov. Také pěkná a umístěná střela. Asistence: Kirill Kolcov, Antti Pihlström.
     
    33:21
    Ufa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno, postaral se o to v přesilové hře DMITRIJ MAKAROV. Hosté si vytvořili v poslední době slušný tlak a ten vygradoval v početní výhodě. Ruský útočník to udělal šikovně, najel si pozvolna na vrcholek pravého kruhu a perfektní ranou vymetl pavučiny v Jeremejevově bráně. Asistence: Kirill Kolcov, Teemu Hartikainen.
     
    31:46
    Bude se vylučovat, další přesilovku mudou mít k dispozici hráči hostů. Ruděnko vyfasoval menší trest za hákování.
     
    23:26
    Ve vlastním oslabení se řítil sám na brankáře zkušený útočník Zinovjev, ale Jeremejeva mezi betony nedokázal prostřelit. To byla největší šance Salavatu v zápase. Paradoxně v oslabení.
     
    22:43
    Bude se však vylučovat, Alexej Vasilevskij vyloučen za sekání.
     
    17:04
    Opět se v pěti dlouho nehrálo, za nedovolené bránění je potrestán domácí Antropov.
     
    14:37
    Útočná akce Salavatu končí, Antti Pihlström je vyloučen za sekání a díky faulu finského reprezentanta se bude hrát 4/4.
     
    13:38
    Dlouho to netrvalo a rozhodčí Bělov ukazuje opět podražení. Tentokrát je za katr slovenský bek Kristián Kudroč.
     
    11:59
    Už jsem chtěl říci, že by oslabení mohlo utnout ten tlak Astany, ale je to přesně naopak. I ve čtyřech si modří vytvořili tutovku, střela Starčenka však končí na Vasilevskiho výstroji.
     
    11:26
    Teď je zde útočný faul Uppera, který jde za podražení na trestnou lavici.
     
    10:48
    Začíná se hrát hokej plný šancí. Tu další měli nejprve Ruděnko, který trefil rameno hostujícího brankáře a poté Starčenko byl volný u levé tyče a chtěl zasunout kotouč podruhé do sítě. Tam se však v hodině dvanácté stihl přesunout Vasilevskij.
     
    02:25
    Astana právě vstřelila branku!
    První varování hostům nestačilo a tentokrát už je to pro Salavat větší pohroma. Domácí první formace kompletně rozebrala soupeře, po krátké sérii přihrávek se do kotouče opřel MIKE LUNDIN, který zamířil přesně do šibenice Vasilevskiho brány. Ten jen máchl lapačkou na prázdno. Asistence: Brandon Bochenski, Andrej Gavrilin.
     
    01:56
    Obrovská šance pro Barys, Kudroč zpětnou přihrávkou našel před bránou úplně volného Romanova, který z jasné pozice trefuje břevno Vasilevskiho brány.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 3. Lundin (Bochenski, Gavrilin), 57. Antropov (Semjonov) – 34. Makarov (Kolcov, Hartikainen), 43. Kajgorodov (Kolcov, Pihlström), 62. Filatov


    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Malgin) – Barker, Lundin, Savčenko, Litviněnko, Kudroč, Semjonov, Grebešnikov – Bochenski, Gavrilin, Boyd – Ruděnko, Starčenko, Antropov – Upper, Panšin, Romanov – Poliščuk, Sagadějev, Rachmanov, Hamill.
    Salavat Julajev Ufa: Vasilevskij (Sochatskij) – Višněvskij, Proškin, Sopel, Kulda, Zubarev, Kolcov, Isangulov, A. Vasilevskij – Chlystov, Zinovjev, Dubrovskij – Makarov, Filatov, Hartikainen – Mirnov, Pihlström, Kajgorodov – Mereskin, Stěpanov, Slepyšev.

    Rozhodčí: Bělov, Cyplakov – Morozov, Sazonov

    Diváci: 4070
    bahis siteleri