Malaga – Granada 4:1 (kon.) | Elche – Getafe 1:0 (kon.) | Sevilla – Espanyol 4:1 (kon.)
Valladolid – Valencia 0:0 (kon.)
konec
Real Valladolid
0:0 (0:0)
Valencia CF
Neděle 06.04.2014, 21:00 • Estadio Municipal José Zorrilla, Valladolid • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Je konec. Ve druhé půli pokračovala aktivní hra, i když měla o něco slabší parametry. Branka ale k vidění nebyla. Real Valladolid vyšel z duelu s Valencií CF smírně 0:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 5:7 (22:50:47)
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Valencia má ještě možnost v podobě rohového kopu. Poslední šance utkání.
     
    90+2
    Jeffrén sice zeď překonal, zamířil ale velmi nepřesně. Balon se objevil mezi diváky. Hosté budou vykopávat.
     
    90+2
    Valencia ale ještě vystřídá, místo Cartabii naskočí do hry Romeu.
     
    90+1
    Cartabia (VAL) dostává za skluz žlutou kartu. Hosté navíc budou zahrávat přímý kop z vynikající pozice.
     
    90
    K základní hrací době utkání budou nastaveny pouhé dvě minuty.
     
    90
    Utkání se chýlí ke svému závěru, veškeré dění probíhá v okolí středového kruhu.
     
    88
    Míchel pelášil po pravé straně k brance, připravil si pozici k centru, který se mu ale nepovedl. Jiménez přečetl hru a balon schoval do své moci.
     
    87
    Bernatův centr z levé strany se k nikomu ze spoluhráčů nedostal, pouze prolétl velkým vápnem a zamířil do zámezí. Vykopávat budou domácí.
     
    86
    Nyní ale González nesprávně přihrál. Valencia se postará o odkop. Guaita nikam nespěchá, dobře ví, že mužstvo bylo pod velkým tlakem a potřebuje uklidnění.
     
    84
    Jeffrén zahrával rohový kop, který ale hostující brankář vytěsnil. Domácí celek je v závěru utkání velice aktivní, Valencia má potíže.
     
    83
    Valladolid ale pokračoval v nastoleném tempu, po přistrčení Rukaviny pálil opět Pérez. Tentokráte si "kulatý nesmysl" ukořistil Guaita.
     
    82
    Domácí hrozí, Pérez dostal na hranici brankoviště nabito, ale na poslední chvíli zasáhla obrana Valencie.
     
    80
    Výměnu sil přichystala také hostující Valencia. Hrací plochu opouští Vargas, nahradí jej Míchel.
     
    79
    Bergdich se dostal do zajímavé příležitosti, kterou ale prováhal, když v rozhodující chvíli upadl. Volného míče se poté chopil Guaita.
     
    78
    Paco sprintoval za volným balonem, který ale nakonec nedostihl. Včas jej totiž lapil Jiménez. Ten následně vyhodil balon mezi své spoluhráče.
     
    77
    Útok Valencie končí v zámezí. Domácí chystají střídání. Místo Rubia naskočí do hry Rossi.
     
    76
    Pereira byl při přechodu do útočného pásma velmi ostře sražen, ale hlavní sudí nedovolený zákrok neshledal. Real se tak může osvobodit a poslat balon do klidných vod.
     
    74
    Cartabia natáhl ke tvrdé ráně, kterou Jiménez vytěsnil pouze před sebe. Doskakující Vargas ale skákající míč netrefil optimálně, domácí brnakář jej poté raději uschoval do náručí.
     
    73
    Pereira přistrčil Parejovi, který z pravé strany odcentroval nepřesně. Valencia ale nadále pokračovala v akci. Piatti poté nedokázal zkrotit balon, který zamířil do zámezí.
     
    71
    Vargas pokračuje ve svém snažení. Rána z dálky se ale tentokráte nedostala ani přes obránce domácích. Záložníkovi v oranžovém dnes zkrátka není vůbec přáno.
     
    70
    Žlutit se bude také na straně Valencie. Za podražení protihráče je "odměněn" Javi Fuego (VAL).
     
    69
    Na druhé straně přiklepl Keita Piattimu. Záložník Valencie poté z levé strany z voleje přestřelil, čehož evidentně dosti lituje. Jednalo se o vynikající střeleckou pozici.
     
    68
    Po rychlé kombinaci, která měla počátek opět u Begdicha se zjevil ve velké šanci Rubio. Ani on ale nedokázal otevřít skóre dramatického duelu.
     
    67
    Bergdich odcentroval do vápna prudký pas, který ale hostující obrana odvrátila na rohový kop. Ten Valladolid zahrával hned dvakrát. Ani jednou ale nevedl k úspěšnému konci.
     
    65
    Spíše propagační pokus skončil u Jiméneze, který nepřipustil žádné komplikace. Následně rozehrál a poslal své spoluhráče do útoku.
     
    63
    Valladolid je v právě probíhajících minutách vlemi aktivně, na pravé straně operuje Jeffrén. Ani on se ale nakonec nesetkal s úspěchem.
     
    62
    Střídání má připravené také hostující ekipa. Hrací plochu opouští Feghouli, místo kterého naskočí Piatti.
     
    62
    Valladolid se hnal do rychlého protiútoku, který ale končí neslavně. Dobře postaveného Guerru odzbrojila hostující defenziva.
     
    60
    Rukavina poslal do vápna ostrý centr, který ale hostující brankář vyboxoval. Balonu se poté chopila Valencia. Je za náma hodina hry, na branku však nadále čekáme.
     
    59
    Domácí střídají. Místo Manucha naskočí do hry Bergdich.
     
    57
    A znovu rohový kop pro Valladolid. Guerra se sice dostal k hlavičce, nasměroval ji ale pouze do rukou připraveného Guaity. Hostující brankář poté rozehrál.
     
    56
    Skutečně strhující momenty utkání. Nyní se již hráči nechali unést a bude se trestat. První žlutou kartu v utkání dostává za ostý skluz Álvaro Rubio (RVL).
     
    55
    Guerra se již třásl na přihrávku z levé strany, ale na poslední chvíli se vrátil Keita, který výtečným skluzem zabránil nejhoršímu. Rohový kop poté domácí nezužitkovali.
     
    54
    Vargas je v dnešním duelu skutečně vrchním paličem šancí. Tentokráte se ocitl zcela sám před Jiménezem, ale nedokázal přehodit padajícího brankáře Valladolidu. Ten zasáhl pomocí pravé nohy.
     
    53
    Jeffrén prosprintoval až na úroveň velkého vápna, odkud se snažil překonat vyběhlého Guaitu. Míč ale zamířil těsně nad. Odkop pro hosty.
     
    51
    Pro změnu se hosté pokošeli vést útok po levé straně. Bernata ale v počínání zastavila defenziva domácích. Po vhazování se ale do balonu opřel Vargas. Taktéž neuspěl.
     
    50
    Po nedovoleném zákroku Rubia zahrávali hostí volný kop. Míč ale zamířil pouze do rukavic připraveného brankáře domácích. Ten následě ihned rozehrál.
     
    48
    Velmi dobrá akce v podání Valladolidu. Na hlavu Guerry se snesl balon, který poté domácí forvard umístil k pravé tyči Guaita jej ale odvrátil na rohový kop. Z něj žádné nebezpečí nepřišlo.
     
    46
    Feghouliho táhlý pokus zamířil mimo tři tyče, vykopávat bude domácí brankář, který proti ráně nemusel zasahovat.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi úvodní půle, která přinesla velmi atraktivní podívanou. Zvláště v úvodu utkání se obě musžtva prezentovala aktivní hrou. V závěru poločasu se dvakrát ocitl v gólové pozici Vargas. Když neuspěl v nastaveném čase ani Alcácer, odcházelo se do kabin za bezbrankového stavu. Jak se bude duel vyvíjet nadále? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 2:4
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Parejo se prohnal až do velkého vápna, kde přenechal balon za sebou nabíhajícímu Pacu Alcácerovi, který ale z vynikající pozice přestřelil. Hostující forvard je sám na sebe naštvaný.
     
    45
    K základní hrací době první půle bude nastavena rovná minuta.
     
    45
    Valencia zahrávala volný kop z pravé strany, Feghouli nakonec odcentroval do vápna, kde se ale balon neujal. Domácí budou vykopávat.
     
    43
    Bernat se rozběhl a chtěl založit útok, ale nakonec si tento počin rozmyslel a přihrál zpět kolegům v defenzivě.
     
    42
    První půle se dohrává v dobrém tempu, oba celky se přetahují o balon. K zakončení se nakonec dostali domácí, kteří zkoušeli překvapit lobem. Vše ale končí výkopem hostujícího brankáře.
     
    40
    Cartabia si seběhl z pravé strany a tvrdou přízemní ranou donutil domácího muže s rukavicemi k akci. Jiménez ale zasáhl velmi dobře. V právě probíhajících minutách má skutečně vleké množství práce.
     
    38
    A znovu Vargas! Nyní obdržel pas z pravé strane a zcela sám před brankou domácích umístil balon pouze do náručí brankáře Valladolidu. Velká škoda pro hostující družinu!
     
    37
    Vargas se opřel do balonu! Zhruba nenápadná rána ze zhruba pětatřiceti metrů nakonec těsně proskákala kolem levé tyče. Sám Jiménez nakonec byl nejspíše rád, že nepadla branka, neboť střelu lehce podcenil.
     
    36
    Rubio zahrál v okolí středového kruhu rukou. Hlavní sudí toto postřehl a přerušil hru. O uvedení balonu do hry se postará hostující Valencia CF.
     
    35
    Jeffrén se málem ocitl v dobré příležitosti, na hranici velkého vápna k němu ale včas přistoupili obránci Valencie a odzbrojili jej. Do konce úvodní půle zbývá zhruba deset minut.
     
    33
    Cartabia prudký pas nezkrotil, tím byla ukončena útočný akce hostujícího celku. Na vlastní polovině tak bude rozehrávat Real. Ve vyrovnaném duelu stále čekáme na branku.
     
    32
    Již třetí roh pro Valladolid. Ani tentokráte se ale domácí nedostali k zakončení, brankář Valencie letící balon briskně uschoval do náručí.
     
    31
    Dlouhý nákop domácích stáhl Guaita do rukavic, lehký balon mu žádné vrásky na čele nepřidělal.
     
    30
    Guerra se velice aktivně prodíral po levé straně do velkého vápna, kde byl ale odzbrojen. Následná protiofenziva fotbalistů v oranžovém končí postavením mimo hru.
     
    28
    González zamýšlel vyslat dalekonosnou střelu, což se mu sice podařilo, nikoliv však s úspěchem. Dělovka totiž vyděsila pouze v nejvyšších řadách stadionu sedící fanoušky. Výkop pro Valencii.
     
    27
    Valladolid zahrával z levé strany rohový kop, který ale příliš nezahrozil. Po divokém úvodu duelu sledujeme poklidnější minuty. Ty však na kvalitě klání nic neubírají.
     
    25
    Na druhé straně hrací plochy hrozil prudkým pasem Pereira. Ani defenziva Valladolidu se ale nenechala obalamutit a žádnou nebezpečnou situaci nepřipustila.
     
    24
    Rukavina centroval do předbrankového prostoru, kde se ale nejlépe zorientovali obránci Valencie. Ti balon odvrátili do bezpečí.
     
    23
    Domácí celek střídá. Ve hře již nemůže pokračovat Larsson, nahradí jej Jeffrén. Jak si povede?
     
    22
    Feghouli vedl rychlý protiútok, na jehož konci bylo přenesení hry na Paca. Útočník hostí nedokázal kontrolovat balon. kterého se ujal pohotový Jiménez.
     
    21
    Rukavina je dnes velmi aktivní, tentokráte vedl útok domácích po pravé straně. Balon ale skončil mimo hrací plochu. Po následném vhazování ale Valladolid pokračuje na útočné polovině.
     
    19
    Valencia je v právě probíhajících minutách lepším celkem, soupeře svírá. Do větší příležitosti se ale zatím nemůže dostat.
     
    17
    Sledujeme poměrně pohledé utkání. Hraje se nahoru dolů, akce střídá akci. Další dalekonosný pokus skončil ale nad. Autorem byl hostující středopolař Feghouli.
     
    16
    Guerra dostal dobrý balon za obranu hostí, načež provedl zasekávačku a přízemní ranou potrápil Guaitiu. Brankář Valencie sbalil balon do náručí.
     
    14
    Valencia je ale opět v útoku, Vargas si již rovnal balon ke střeleckému pokusu, když včas zasáhl Rueda. Hosté ale pokračují v ofenzivě.
     
    13
    Centr Rukaviny doputoval až do předbrankového prostoru, kde se nejlépe zorientoval Larsson. Rána ale zamířila pouze do obránce hostí, od něhož se míč odrazil do zámezí. Následný rohový kop se Valladolidu nevydařil. Velká šance domácích.
     
    11
    Dalekonosný nákop v podání Larssona. Záložník Valladolidu ale nasměroval míč pouze do rukavic připraveného Guaitia. Brankář Valencie poté ihned rozehrál.
     
    10
    Do vápna Valencie se snášel vysoký balon Fuego měl plné ruce práce s Guerrou, který se za ním dral velmi horlivě. Nakonec se to obránci hostí ale podařilo.
     
    8
    Obrovská šance, ve které se ocitl Paco! Zaběhl si za obranu Realu a na hranici velkého vápna vypálil. Jiménez ale pohotově zasáhl a podržel svůj tým.
     
    5
    Poprvé se kupředu podívala také Valencia, která po zblokovaném centru Feghouliho vybojovala rohový kop. Nadvakrát jej zahrával Parejo. Po druhé standardní situaci se o nůžky pokusil Keita. Úspěch ale neslavil.
     
    4
    Nyní to ale Real s ofenzivním snažením příliš přehnal, Guerra si pomohl nedovoleně, když doslova sestřelil Keitu. Karta se ale udělovat nebude, Valencia má možnost rozehrávky.
     
    2
    Valladolid zahájil klání velmi aktivně, hru nakonec musel uklidnit Guaitia, která podržel míč a v poklidu rozehrál.
     
    1
    Domácí se vydali ihned po úvodním výkopu kupředu, ale Larsson nepřihrál přesně. Valencia má k dispozici vhazování.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Obě mužstva již míří na hrací plochu, utkání bude za malou chvíli zahájeno.
     
    Úvodní sestavy:

    Real Valladolid: Jaime Jiménez – Rukavina, Valiente, Rueda, Peña – Ó. González, Rubio (C), Pérez, D. Larsson – Guerra, Manucho.
    Náhradníci: Mariño – Mitrović, Bergdich, Rossi, Omar, Osorio, Jeffrén.

    Valencia CF: Guaita (C) – Vezo, João Pereira, Bernat, Fuego – S. Keita, Feghouli, Parejo, Cartabia, Vargas – Alcácer.
    Náhradníci: Domenech – Barragán, Piatti, Romeu, Míchel, A. Vinícius.

    Rozhodčí: Muñiz – Fernández, Álvarez.
     
    Vážení sportovní diváci, vítejte u dalšího pokračování španělské Primera Division. K dalšímu utkání se schyluje na hřišti týmu Real Valladolid, kde svede souboj Valencia CF. Utkání by mělo přinést velmi pohledný fotbal, a tak se nechme překvapit, jaký bude výsledek po devadesáti minutách.

    Utkání začíná ve 21:00.
     
    Vzájemné zápasy

    Vzájemné zápasy těchto dvou celků patří k těsným duelům, avšak lepší bilanci má Valencia. Z posledních pěti utkání má na kontě celkem tři výhry právě hostující celek. V ostatních dvou případech se celky rozešly po spravedlivé remíze.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Libor Kucza

    Branky:

    Karty:   56. Rubio (RVL) – 70. Fuego (VAL), 90+1. Cartabia (VAL)


    Real Valladolid: Jaime Jiménez – Rukavina, Valiente, Rueda, Peña – Ó. González, Rubio (C) (77. Rossi), Pérez, D. Larsson (23. Jeffrén) – Guerra, Manucho (59. Bergdich).
    Náhradníci: Mariño – Mitrović, Bergdich, Rossi, Omar, Osorio, Jeffrén.

    Valencia CF: Guaita (C) – Vezo, João Pereira, Fuego, Bernat – S. Keita, Feghouli (62. Piatti), Parejo, Cartabia (90+2. Romeu), Vargas (80. Míchel) – Alcácer.
    Náhradníci: Domenech – Barragán, Piatti, Romeu, Míchel, A. Vinícius.

    Rozhodčí: Muñiz – Fernández, Álvarez

    Diváci: 16 009
    bahis siteleri