Trnava B – Pohronie 1:2 (kon.) | Prešov – L. Mikuláš 1:1 (kon.) | Senec – Dubnica 0:1 (kon.)
Bardejov – Šaľa 1:2 (kon.) | Michalovce – Šamorín 3:0 (kon.)
konec
Partizán Bardejov
1:2 (0:1)
FK Slovan Duslo Šaľa
sk Neděle 25.05.2014, 17:00 • Futbalový štadión, Bardejov • MONACObet liga
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní ďalšieho pokračovania našej druhej futbalovej súťaže. Pred nami je zápas predposledného 32. kola, v ktorom sa proti sebe postaví Partizán Bardejov a mužstvo zo Šale.

    V Bardejove môže vládnuť spokojnosť s touto sezónou, no ale náročným Bardejovským divákom sa môže aj máliť, keďže Bardejov nebyť zbytočných strát na súperových ihriskách mohol poriadne ponaháňať už Corgoň ligovú Podbrezovú. Cieľ Bardejovčanov bol, aby skončili lepšie ako v minulom ročníku a to sa im už na 50% podarilo, keďže sú na 4.mieste a minulý rok skončili presne tak isto. No tentokrát ešte majú šancu sa posunúť maximálne na druhé miesto, keď na druhý Prešov strácajú bod a v porovnaní s tretími Michalovcami majú horšie skóre.
    Pre Bardejov je to posledný zápas na domácom ihrisku, kde držia dlhú šnúru neporaziteľnosti, keď naposledy ich zdolala Rimavská Sobota ešte 20.04.2013. Bardejov je jediným celkom v lige, ktorí ešte neprehral doma. Bardejov takisto ťahá šnúru piatich zápasov bez prehry.

    Šaľa do tejto sezóny vstupovala s cieľom vyhnúť sa baráži a zaručiť si aj do budúcej sezóny druholigovú príslušnosť. Narozdiel od Bardejova, ktorý svoj cieľ zatiaľ naplnil, Šaľa ma problémy so svojimi cieľmi. Šala sa nachádza na poslednom mieste pelotónu s jednobodovým mankom na Liptovský Mikuláš a dvojbodovým na FK Pohronie a Šamorín. Takže pred Šaľou je náročná úloha, keďže dnes nastúpia proti silnému Bardejovu a o týždeň v poslednom kole privítajú mužstvo rovnakého kalibru a to Michalovce. Takže asi ak sa nestane nejaký zázrak, tak Šaľa bude musieť bojovať o druhú ligu v baráži s niektorým treťoligistom.

    Ako sa v posledných piatich ligových zápasoch darilo obom celkom?

    Partizán Bardejov:
    31. kolo Šamorín – Bardejov 0:2
    30. kolo Bardejov – Michalovce 2:1
    29. kolo Bardejov – Trnava "B" 1:1
    28. kolo Senec – Bardejov 0:1
    27. kolo Bardejov – Podbrezová 0:0

    FK Slovan Duslo Šaľa:
    31. kolo Šaľa – Senec 0:1
    30. kolo Podbrezová – Šaľa 3:0
    29. kolo Šaľa – Prešov 2:0
    28. kolo FK Pohronie – Šaľa 1:0
    27. kolo Šaľa – Liptovský Mikuláš 0:0

    Vzájomne zápasy v tejto sezóne:
    10. kolo Partizán Bardejov – Duslo Šaľa 1:0 (Dzúrik)
    21. kolo Duslo Šaľa – Partizán Bardejov 0:0

    Diváci sa majú v tomto zápase isto načo tešiť, keďže hráči Bardejova konečne obuli strelecké kopačky a po nepresvedčivom začiatku jari našli stratenú formu z jesene. Čo sa nedá povedať o Šali, ktorá veľa gólov nedáva a v posledných zápasoch, keď jej ide o krk ani toľko.

    Favoritom tohto duelu sú domáci futbalisti. Na triumf Bardejova vypísali stávkové kancelárie kurz približne 1,35, zatiaľ čo na víťazstvo hosťujúceho celku až 7,53. Ak si myslíte, že zápas sa po deväťdesiatich minútach skončí nerozhodne, využiť to môžete s kurzom 4,00.
     
    Bardejov počas víkendu dosiahol historicky úspech v ženskom futbale. Bardejove ženy si remízou v Spišskej Novej Vsi dve kola pred koncom súťaže zaručili víťazstvo v II.lige východ a nastúpia v baráži o I.ligu. My im gratulujeme a držíme prsty v baráži !!!
     
    Úvodné zostavy:

    Partizán Bardejov: Molčan – Grohoľ, Staš, Palša, Kica – L. Zapotoka (K), Kuhajdík – Pavúk, Andrić, Gruca – Pyda.
    Náhradníci: Gmitter – Kliment, Badalyan, J. Zapotoka, Guľa, Andraščík, Berecký.

    FK Slovan Duslo Šaľa: D. Kolmokov – Ďatko, Fehervári, Tomiš, Konopásek, M. Kolmokov, Čirik (K), Rehák, Mujkoš, Gešnábel, Košút.
    Náhradníci: Valenský – Kochan, Holeva, Čurgali, Kiss.

    Rozhodca: Straka – Bobko, Dobrovský.
     
    Rozhodcovská trojica Straka – Bobko, Dobrovský privádza na ihrisko hráčov Partizána Bardejov a FK Slovan Duslo Šaľa.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Bardejov mal rozohrávku a krátko po rozohrávke skúšal Palša vysunúť Kicu po ľavej strane, ale ta prihrávka bola dlhá na neho.
     
    3
    Kuhajdíkovu strelu zablokoval Čirik a Kolmokov si po loptu dobehol pred Pydom.
     
    5
    Pekná akcia domácich, keď Grohoľ loptu potiahol na centrálnu časť ihriska, kde si naviazal na seba pravého obrancu a loptu posunul do strany na Pavúka, ktorý si loptu prebral a poslal prudký center pred Kolmokova, ale Pyda na loptu nedosiahol a hosťujúca obrana loptu odkopla ďaleko od brány.
     
    6
    Na tribúnu práve vyšiel Matúš Putnocký, ktorý túto sezónu sezónu vypadol s Nitrov a dá sa povedať, že so Slovanom vyhral majstrovský titul v Corgoň lige, Matúš je odchovancom bardejovského futbalu.
     
    7
    Na ihrisku momentálne sledujeme boj o stred ihriska, keď domáci sa snažia preraziť obranný val Šale.
     
    8
    Kuhajdík poslal center do šestnástky presne na hlavu Grucu, ale ten hlavičkoval mimo.
     
    9
    Kica výborne napadal Konopáseka pri rohovej zastávke a hneď ako získal loptu a uvoľnil sa, poslal loptu do päťky kde bol voľný Pyda a ten loptu len pohladil a neumiestnil ju na bránu. Následne lopta od Grucu išla za bránkovú čiaru.
     
    11
    Kicova strela z vyše tridsiatich metrov končí až pri Molčanovi, keďže proti Kicovi vystúpil Rehák a lopta zablokoval svojim telom.
     
    13
    Gruca loptu nestihol na ihrisku a bude nasledovať odkop od brány Kolmokova.
     
    15
    Kuhajdíkov volej končí na hráčovi Šale a bude nasledovať roh.
     
    17
    Predtým než Kuhajdík rozohral svoj roh, tak rozhodca ešte dohováral hráčom v šestnástke. No Kuhajdíkov center bol pretiahnutý, ale lopta sa vrátila naspäť k nemu a jeho ďalší center skončil v tvári Ďatka. Lopta išla na ďalší roh a Kuhajdíkov center bol znova pretiahnutý a hostia dostávajú loptu zadarmo na svoje kopačky.
     
    19
    Domáci to teraz skúsili dvakrát nakopnutou loptou, ale hosťujúci stopéri si svoje miesto zastali.
     
    22
    Domáci si nerozumeli a prihrali presne do jazdy Košútovi, ktorý loptu potiahol až do šestnástky a v nej hľadal Feherváriho, ktorý v behu loptu trafil a ta len tesne lizla ľavú žrď.
     
    24
    Gešnábel loptu potiahol po pravej strane, ale trošku sa zabudol a s loptou skončil za bránkovou čiarou.
     
    25
    Pavúk si loptu spracoval a asi počul pokyn z tribúnu, že "vyskúšaj" a naozaj vyskúšal, jeho strela pred Kolmokovom spadla a narobila mu problémy, ale Kolmokov ju stihol skryť do náručia pred Grucom, ktorý už išiel si po dorážku.
     
    27
    Pyda zachytil rozohrávku hostí, skúsil to medzi troch obrancov a ty ho faulovali a bude nasledovať priamy kop z osemnástich metrov.
     
    27
    K lopte sa postavil so svojou ľavačkou Kuhajdík, loptu zatočil po zemi okolo múra a Kolmokov mal čo robiť, aby loptu vyrazil aspoň na tyč a od tyče lopta ide na roh, ktorý zahral Pavúk, ale Kolmokov kraľoval vo vzduchu a loptu skryl do svojho náručia.
     
    29
    Domáci si nerozumeli znova a ponúkli šancu Šali na protiútok, Tomiš loptu potiahal až pred šestnástku, kde si zasekol Staša a ten ho zastavil nedovolené a bude nasledovať priamy kop z cca. 20 metrov.
     
    30
    Šaľa dala gól!
    K lopte sa postavil MILOŠ FEHERVÁRI a jeho technická paráda skončila na brvne a odtiaľ lopta putovala za bránkovú čiaru.
     
    32
    Gruca sa potočil okolo obrancu na ľavej strane a poslal center na Andrića, ale ten veľmi slabo zakončil a Kolmokov loptu chytá.
     
    34
    Žltú kartu dostává Juraj Kuhajdík (Partizán Bardejov).
     
    36
    Žltú kartu dostává Miloš Fehervári (FK Slovan Duslo Šaľa).
     
    37
    Kuhajdík poslal prudký center do šestnástky, na ktorý si nabehoval Gruca, ale nestihol ho hlavou pohladkať, aby zmenil smer dráhy lopty.
     
    38
    Mujkoš loptu potiahol a posunul ju do pravej strany na Gešnábela a ten strelou z prvej vyprášil rukavice Molčana.
     
    40
    Hostia vybojovali roh.
     
    42
    L.Zapotoka presunul hru na ľavú stranu, kde bol Kica a ten vyskúšal strelu spoza šestnástky a Kolmokov mal čo robiť, aby ju vyboxoval. A bude nasledovať roh.
     
    43
    Pavúk rozohral roh, ktorý Mujkoš odhlavičkoval, ale k lopte sa dostal Kica, ktorý sa rozbehol s loptu ku rohovej zástavke a poslal znova center do šestnástky, ktorý znova obrana hostí odhlavičkovala mimo šestnástky, čo už Pyda nevydržal a vyskúšal strelu, ale jeho strela sa odrazila od hráča pre Grucu, ktorý už bol sám pred Kolmokovom, ale ten nevystrelil a mäkučkým centrom našiel voľného Palšu v päťke, ktorý hlavičkoval do prázdnej brány, ale Fehervári loptu vyhlavičkoval z bránkovej čiary, ale presne znova na Grucu, ktorý znova poslal loptu na Palšu, ale ten nestihol hlavičkovať, keďže Mujkoš ho trafil hlavou a bude asi potrebné striedanie.
     
    45
    Začalo sa znova hrať a hlavný rozhodca nastavuje ešte jednu minútu.
     
    45+1
    Grohoľ sa otočil v šestnástke okolo Čirika, ale jeho strela len pozdravila Kolmokova.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Rozohrávku mali hostia, ale ty dlho loptu nemali pod svojou kontrolou a už je tu akcia domácich.
     
    47
    Kica na ľavej strane vybojoval faul a Kuhajdík zahrá štandardku.
     
    47
    Presne na opačnej strane štandardku vybojoval Pyda a situácia sa zopakuje.
     
    47
    Kuhajdíkov center veľa vody nenamútil v šestnástke hostí.
     
    49
    Domáci si posúvajú loptu okolo šestnástky a hostia ich ku ničomu nepúšťajú.
     
    50
    Kuhajdík vyskúšal strelu spoza šestnástky, Kolmokov ju vyboxoval len pod seba a Pyda stal v ofsajde, takže loptu dorážať nemohol.
     
    52
    Grohoľ nedobehol Palšovu prihrávku.
     
    53
    Lopta išla za bránkovú čiaru od Gešnábela a ten je nespokojný s rozhodnutím čiarového rozhodcu.
     
    55
    Hostia postavili pred bránu autobus a domáci hľadajú kľúč, aby ho mohli isť odparkovať inde.
     
    58
    Gešnábel vyskúšal strelu spoza šestnástky, ale iba do náručia Molčana.
     
    59
    Tomiš vyskúšal strelu spoza šestnástky a Molčan mal čo robiť, aby ju vyrazil na roh.
     
    60
    Šaľa dala gól!
    Tomiš zahral roh na zadnú tyč, kde Pyda nepokryl RICHARDA KONOPÁSEKA a ten hlavou ku bližšej žrdi zvyšuje na 0:2.
     
    62
    Gruca skúsil isť sám, ale hostia ho odzbrojili.
     
    63
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Vladimír Pyda, prichádza Michal Berecký.
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Dragan Andrić, prichádza Vladimír Andraščík.
     
    65
    Žltú kartu dostává Vladimír Staš (Partizán Bardejov).
     
    66
    Nový muž na ihrisku Berecký vyskúšal strelu spoza šestnástky, ale lopta letela mimo priestor troch žrdí.
     
    68
    Žltú kartu dostává Milan Mujkoš (FK Slovan Duslo Šaľa).
     
    69
    Kuhajdíkov center Palša hlavičkoval vedľa pravej žrde.
     
    70
    Roh pre hostí, skončí aj tento roh gólom?
     
    71
    Niekto loptu hlavou zasiahol a ta končí za bránkovou čiarou.
     
    75
    Na zemi ostal ležať Pavúk, domáci loptu zakopli a hostiu ju následne vrátili domácim.
     
    75
    Dnešné stretnutie sleduje 485 divákov.
     
    76
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Jakub Pavúk, prichádza Ján Zapotoka.
     
    78
    Kolmokov vybehol z brány a loptu nezasiahol, ale rýchlo stihol napraviť svoju chybu a loptu odkopol do autu.
     
    80
    Na ihrisku sa už toho veľa nedeje.
     
    81
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Marek Košút, prichádza Ondrej Čurgali.
     
    82
    Žltú kartu dostává Róbert Gešnábel (FK Slovan Duslo Šaľa).
     
    83
    Bardejov dal gól! Žolík so striedačky MICHAL BERECKÝ si loptu spracoval v šestnástke a strelou do stredu brány prekonáva Kolmokova, ktorý sa hodil k pravej tyčke.
     
    85
    Berecký mohol byť hviezdou, keď ho Gruca vysunul do nájazdu, ale Kolmokov výborne zasiahol proti strele Bereckého.
     
    86
    Na zemi ostali dvaja hráči Šale, ktorí vyzerá, že už nevládzu a v kŕčoch ležia na ihrisku.
     
    86
    Po Gešnábela museli prísť nosítka.
     
    88
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Róbert Gešnábel, prichádza Dávid Kiss.
     
    89
    J. Zapotoka si prešiel cez štyroch hráčov až do šestnástke, kde ho hráči Šale na zem, ale penalta sa pískať nebude.
     
    89
    Kuhajdík vyskúšal strelu spoza šestnástky a Kolmokov strelu vyráža.
     
    90
    PO skončení riadneho hracieho času sa budú hrať ešte tri minúty.
     
    90+1
    Kuhajdík vybojoval faul v blízkosti šestnástky.
     
    90+2
    Kuhajdík vyskúšal strelu a jeho pokus letí nad.
     
    90+3
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Marek Tomiš, prichádza Matúš Kochan.
     
    Koniec zápasu.
     
    Bardejov prehráva doma prvýkrát v tejto sezóne a Šaľa urobila veľký krok, aby sa zachránila v tejto súťaži. Ja s vami lúčim a uvidíme sa v budúcej sezóne. (18:49:30)

    Jakub Šoth

    Branky: 83. Berecký – 30. Fehervári, 60. Konopásek

    Karty:   34. Kuhajdík (BAR), 65. Staš (BAR) – 36. Fehervári (SAL), 68. Mujkoš (SAL), 82. Gešnábel (SAL)


    Partizán Bardejov: Molčan – Grohoľ, Staš, Palša, Kica – L. Zapotoka (K), Kuhajdík – Pavúk, Andrić, Gruca – Pyda.
    Náhradníci: Gmitter – Kliment, Badalyan, J. Zapotoka, Guľa, Andraščík, Berecký.

    FK Slovan Duslo Šaľa: D. Kolmokov – Ďatko, Fehervári, Tomiš, Konopásek, M. Kolmokov, Čirik (K), Rehák, Mujkoš, Gešnábel, Košút.
    Náhradníci: Valenský – Kochan, Holeva, Čurgali, Kiss.

    Rozhodčí: Straka – Bobko, Dobrovský
    bahis siteleri