Sparta B – Převýšov 1:1 (kon.) | Meteor – Kolín 1:3 (kon.) | Karlovy Vary – Chomutov 2:3 (kon.)
Roudnice – Čáslav 1:2 (kon.) | Štěchovice – Jirny 1:2 (kon.) | H. Měcholupy – Zápy 1:2 (kon.)
konec
SK Roudnice nad Labem
1:2 (1:1)
FK Čáslav
Neděle 25.05.2014, 17:00 • F. A. Pod Lipou • Česká fotbalová liga
     
    90
    Čáslav právě vstřelila branku!
    V posledních možných minutách rozvlňuje po krásné kombinaci a nahrávce Ojiniho síť střídající PETR VÁŇA, který tak svému týmu připisuje další 3 body do tabulky. Tohle už asi opravdu Roudnice nestihne dotáhnout. Asistence: Steve Ndubuisi Ojini
     
    89
    Dnešní utkání sleduje 150 diváků.
     
    87
    Obě mužstva znovu střídají. Ze hřiště je za Čáslav odvolán Martin Biholong Abena, kterého nahrazuje Petr Váňa. Jako druhý jde ze hřiště Daniel Kocourek, který přepouští místo Dominikovi Mandulovi.

    Roudnice stahuje ze hry Miroslava Mareše, kterého nahrazuje na posledních pár minut Marek Hanuš.
     
    79
    Šraga obstřelil šikovně zeď a míč už směřoval do brány, jenže svého brankáře nahradil jeden z obránců a vyhlavičkoval jasnou branku.
     
    78
    Vlastimil Karal obdržel za svůj faul žlutou kartu.
     
    78
    Roudnice střídá. Dnes již dohrál Jiří Kabele, kterého nahrazuje Pavel Verbíř.
     
    77
    Brauneis vyběhl proti centrovanému míči, ten mu ale jen vypadl z rukou a nechtěně ho vyboxoval, proto vyběhl proti míči a ten nedoběhl. Poté hosté zkoušeli přehodit míč za obranu a tím pádem i do brány, ale neúspěšně.
     
    70
    Oba týmy střídali. Za Roudnici byl stažen ze hřiště střelec Roudnické branky Martin Kučera, na jehož místo se postavil Abid Mujagič.

    Čáslav stáhla ze hry také svého dnešního střelce Aleše Melechovského, kterého nahradil zcela čerstvý Steve Ndubuisi Ojini.
     
    67
    Roudnice v dnešním utkání poprvé střídá. Ze hřiště odchází Jan Svátek, kterého nahrazuje Jan Kalaš.
     
    65
    V další obrovské šanci Melechovský, který z malého vápna netrefuje zcela odkrytou bránu.
     
    56
    Dolejš již překonal Brauneise pozemní střelou k levé tyči, ale toho na brankové čáře nahradil Petrášek, který míč vykopává na polovinu hřiště, do bezpečí.
     
    54
    Milan Ujec hned zkraje vidí žlutou kartu za evidentní držení soupeře za dres.
     
    51
    První střídání v dnešním zápase. Ze hry byl odvolán hostující kapitán Vladimír Pokorný, kterého na hřišti nahrazuje Milan Ujec.
     
    36
    Roudnice právě vstřelila branku!
    Po levé straně se prodral až před vápno soupeře Mareš, který při centru obdržel ještě jednu ránu od cesty, ale nacentroval na vzdálenější tyč, přesně na hlavu MARTINA KUČERY, který střelou o zem překonává hostujícího brankáře. Asistence: Miroslav Mareš
     
    33
    Čáslav právě vstřelila branku!
    Hosté zahrávali volný kop, který letěl do vápna domácích. Tam se míč odrazil od zad Pokorného přesně na nohu ALEŠE MELECHOVSKÉHO a Brauneis byl tak dezorientovaný, že nevěděl, kde je míč a Melechovský tak zakončoval do prázdné brány. Asistence: Vladimír Pokorný
     
    29
    Abena dostal na penaltu nabídku od Dolejše. Brauneis už byl ze hry pryč a tak přispěchal na pomoc Petrášek, který skluzem dokázal dostat míč mimo bránu, těsně před brankovou čarou se povedlo to samé ještě Brauneisovi, který předvedl mohutný skok po míči. Teď mohou domácí děkovat fotbalovému bohu.
     
    26
    K zahrání volného kopu se postavil Kratochvíl, ten kroutil míč velmi dobře do levého horního rohu. Jeho pokus byl ale naneštěstí pro domácí kopnut o něco výš, než bylo potřeba. Následuje odkop od brány Čáslavi.
     
    21
    Kocourek se dostal ke střele na levé straně velkého vápna, tečovaná střela vypadala velmi nebezpečně, ale šla vedle Roudnické brány. Hosté budou zahrávat roh.
     
    8
    Šimkovský se prosmýkl po levé straně až před vápno, odkud odcentroval směr penalta, první hráč domácích proběhl, ale domácí kapitán Jan Svátek už byl ve stoprocentní příležitosti. Jeho střela šla ale jen těsně vedle brány. Antošík se po střele pouze podíval.
     
    2
    Z rohu míč zatočil na hlavy svých spoluhráčů Šraga, ale jeho spoluhráči dokázali hlavami dostat míč pouze do vzduchu, který Antošík pouze vyboxoval na velké vápno, přesně na nohu Kučery, jehož následná střela konči vysoko nad bránou.

    Josef Cestr


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Čáslav. Více informací zde.

    Branky: 36. Kučera – 33. Melechovský, 90. Váňa

    Karty:   54. Ujec (CAS), 78. Karal (CAS)


    SK Roudnice nad Labem: Brauneis – Petrášek, Šimkovský, Kratochvíl, Šraga – Kabele (78. Verbíř), Holub, Křeček, Mareš (87. Hanuš), Kučera (70. Mujagič) – Svátek (C(67. Kalaš))
    Trenér: Karel Zuna

    Náhradníci: Pechatý – Veselý, Verbíř, Mujagič, Hanuš, Kalaš, Čelustka

    FK Čáslav: Antošík – Karal (náhr. C), Rendla, Šandera, Kunášek – Abena (87. Váňa), Dolejš, Pokorný (C(51. Ujec)), Hoffmann, Kocourek (87. Mandula) – Melechovský (70. Ojini)
    Trenér: Jan Kmoch

    Náhradníci: Váňa, Ujec, Mandula, Ojini

    Rozhodčí: Slavíček – Novák, Lavrenčíková
    Delegát: Chára

    Diváci: 150
    bahis siteleri