Horní Bříza „B“ – Litvínov 0:4 (kon.) | Písek – Ďábelské Fretky 0:1 (kon.) | Slavia Praha – Svítkov 4:0 (kon.)
Horní Bříza "A" – Písek 2:0 (kon.) | Litvínov – Svítkov 3:2 (1:0 po s.s.) | Horní Bříza „B“ – Slavia Praha 0:8 (kon.)
Horní Bříza "A" – Ďábelské Fretky 3:0 (kon.) | Slavia Praha – Litvínov 3:0 (kon.) | Horní Bříza „B“ – Svítkov 0:7 (kon.)
konec
TJ ZKZ Horní Bříza "A"
2:0 (1:0, 1:0)
HC ŠD Písek
Sobota 07.06.2014, 13:30Finálový turnaj Ligy žen
     
    29:28
    Poměr sil na ledě se varovná. Na lavici hanby zamířila za napadení Lucie Merglová (PIS).
     
    27:42
    Písek má k dispozici další přesilovku, s důrazem to u hrazení přehnala Barbora Martinková (HBR) a obdržela 2 minuty za napadení.
     
    24:56
    Horní Bříza právě vstřelila branku!
    Domácí hráčky byly sice v početní nevýhodě, ale ani to jim nezabránilo ve vstřelení druhé branky! Míčku se zmocnila NIKOLA MORAVJAKOVÁ, která si naběhla až před píseckou bránu a povedenou střelou procedila míček za záda gólmanky Berendové! Bez asistence.
     
    23:58
    Andrea Nárožná (HBR) – 2 minuty – vražení na hrazení.
     
    10:26
    Horní Bříza právě vstřelila branku!
    Tak to byla hokejbalová paráda, díky níž se domácí radují ze zaslouženého vedení! Kateřina Zikmundová dostala do volného prostoru na levém křídle nahrávku od MARTINY VONKOVÉ, které ještě míček vrátila před branku a útočnice Horní Břízy už měla snadnou úlohu zamést míček do úplně prázdné branky! Asistence: Kateřina Zikmundová, Lucie Rejlová.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. Vonková (Zikmundová, Rejlová), 25. Moravjaková


    TJ ZKZ Horní Bříza "A": Jandová – Krauzová, Cerbičová, Moravjaková, Štípková, Ciňková, Bartůňková, Zikmundová, Nárožná, Šmajdová, Bucifalová, Vonková, Martinková, Rejlová, Vojtková, Dvoráková, Volková.
    HC ŠD Písek: Berendová – Kocourková, Kvíčalová, Merglová, Blažková, Holečková, Novotná, Samková, Pletková, Butulová, Heindlová, Slámová, Běličková.
    bahis siteleri