Horní Bříza „B“ – Litvínov 0:4 (kon.) | Písek – Ďábelské Fretky 0:1 (kon.) | Slavia Praha – Svítkov 4:0 (kon.)
Horní Bříza "A" – Písek 2:0 (kon.) | Litvínov – Svítkov 3:2 (1:0 po s.s.) | Horní Bříza „B“ – Slavia Praha 0:8 (kon.)
Horní Bříza "A" – Ďábelské Fretky 3:0 (kon.) | Slavia Praha – Litvínov 3:0 (kon.) | Horní Bříza „B“ – Svítkov 0:7 (kon.)
konec
TJ ZKZ Horní Bříza „B“
0:4 (0:1, 0:3)
Litvínov
Sobota 07.06.2014, 10:30Finálový turnaj Ligy žen
     
    28:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hokejbalistky ze severu Čech pokračují v demolici svého soupeře a radují se ze čtvrté přesné trefy! Veronika Budilová přiťukla míček zpoza branky mezi kruhy na NOEMI NEUBAUEROVOU, která krásnou ranou z voleje skórovala přesně pod horní tyčku a slaví svůj druhý gól v zápasu! Asistence: Veronika Budilová.
     
    21:11
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Horní Bříza B je pod permanentním tlakem a inkasuje potřetí! Litvínov se usadil v útočném pásmu, při kombinaci jeho hráček se dostal míček do prostoru kruhu k Veronice Bezoldové, která našla před brankou volnou DOMINIKU LÁSKOVOU, jež nedala ranou bez přípravy brankářce Kulhánkové nejmenší šanci! Asistence: Veronika Bezoldová.
     
    16:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Papírový favorit utkání pokračuje ve své dominanci a slaví druhý gól! Míček putoval po ose Dominika Lásková – Kristýna Pátková – NOEMI NEUBAUEROVÁ, přičemž posledně jmenovaná měla v pravém kruhu dostatek času a prostoru na to, aby povedenou střelou propálila brankářku Zapadlovou! Asistence: Kristýna Pátková, Dominika Lásková.
     
    07:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Severočešky získaly míček ve svém pásmu a založily rychlý protiútok podél hrazení, při němž se po několika přihrávkách dostala ke střele od modré čáry DENISA AJCHLEROVÁ a brankářka Kulhánková se za její pumelicí, která skončila v síti, jen bezmocně ohlédla! Asistence: Kristýna Bártová.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 8. Ajchlerová, 17. Neubauerová (Pátková, Lásková), 22. Lásková (Bezoldová), 29. Neubauerová (Budilová)


    TJ ZKZ Horní Bříza „B“: Kulhánková (16. – 17. Zapadlová) – Janoušková, Kondratová, Chodetová, Radová, Rozhoňová, Svobodová, Štrofová, Kuželová, Suchanová, Uherková, Havlová, Hrůšová.
    Litvínov: Tydlitátová – Lásková, Zechovská, Bezoldová, Ajchlerová, Brotánková, Jurčová, Bublová, Budilová, Cornová, Kunstová, Neubauerová, Bartošová, Pátková.

    Rozhodčí: Vais, Hofmeister.
    bahis siteleri