Piešťany – Mountfield HK 1:5 (kon.) | Martin – Mladá Boleslav 4:5 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
1:5 (1:1, 0:1, 0:3)
Mountfield HK
sk Pátek 15.08.2014, 16:00 • Martinské hokejové centrum • Mountfield Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:17
    Mountfield HK dáva gól!Obrovská chyba brankára Piešťan, Martina Šúreka, ktorý v snahe odohrať prichádzajúci puk si zle nastavil lapačku, puk mu odskočil priamo ku TOMÁŠOVI MERTLOVI, ktorý pohodlne zvýšil na rozdiel štyroch gólov. Asistencia: Peter Fruhauf.
     
    49:07
    A hráme o štyroch – Martin Škadra 2. min. nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    48:20
    Dve minúty pre Tomáša Mertla – faul lakťom.
     
    47:53
    Mountfield HK dáva gól!Obrovské chyby v obrane pochovávajú zrejme teoretické nádeje Piešťan. Zmätok v obrane využila dvojica Kukumberg, VALCOURT COLLIN, ktorý prekonal ležiaceho Šúreka. Asistencia: Roman Kukumberg.
     
    45:03
    Mountfield HK dáva gól!Veľmi pekná výmena puku medzi kapitánom Šimánkom a TOMÁŠOM SLOVÁKOM, ktorý po šikovnej prihrávke od hradeckého kapitána tvrdo vystrelil a strelou pod brvno prekonal Šúreka. Asistencia: Jiří Šimánek
     
    44:03
    Vzájomné vylúčenie – 2. min. pre Bohumila Janka údery. Hráč Piešťan Klempa Tomáš – údery taktiež.
     
    33:36
    Mountfield HK dáva gól!Rýchla súhra Hradec Králové, ešte sa mierne diskutuje zo strany domáceho tímu v tomto zápase, kedže nebolo až tak puk vidieť za čiarou najprv, no už sa hrá a je správne uznaný gól – po odrazenom puku dorazil za Šúreka – TOMÁŠ POSPÍŠIL, asistencia: Rastislav Dej.
     
    32:32
    Piešťany sa budú brániť – 2. min. Matej Cuník, nedovolné bránenie v hre.
     
    25:15
    Početná výhoda aj pre piešťanských havranov – 2. min. pre Hradec Králové – príliš veľa hráčov na ľade.
     
    22:15
    Presilovka českého tímu – Valjent 2. min. držanie.
     
    19:26
    Piešťany dali gól!
    Využitá presilová hra Piešťan v jej závere. Keď sa už zdalo, že do šatní budú odchádzať hráči súpera s vedením, Románek zabojoval ešte o puk a cez Valjenta sa prihrávka dostala na pravú stranu k Mišurovi, ktorý puk ešte nasmeroval do nekrytého priestoru bránky.
     
    17:33
    Druhé vylúčenie na strane Hradca Králové. Troliga inkasuje dve minúty za sekanie.
     
    12:12
    Vylúčenie na strane Hradca Králové. Rousek dostáva dve minúty za zovretie puku rukou.
     
    00:20
    Mountfield HK dáva gól! Prvá strela na bránku končí gólom. Mertl ešte dokázal pri mantineli zabojovať o puk, ideálna prihrávka na nepokrytého Slováka, ktorý bez problémov otvára skóre duelu.

    Jozef Čelestiak

    Branky a nahrávky: 20. MIŠURA (VALJENT, ROMÁNEK) – 1. SLOVÁK (MERTL), 34. Pospíšil (Dej), 46. Slovák (Šimánek), 48. Valcourt (Kukumberg), 58. Mertl (Fruhauf)


    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek (Rybár) – Brňák, Bučka – Šedivý, Škadra – Cuník, Valjent – Hruška, Srnec – Kutálek, Holovič, Klempa – Románek, Mišura, Lichanec – Toman, Hamrák, Haring – Blaško, Nemček, Brzobohatý
    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Frühauf, Slovák – Mikuš, Pláněk – Vašíček, Jank – Piegl, Dietz – Šimánek, Mertl, Kudrna – Pospíšil, Tvrdík, Dej – Valcourt, Kukumberk, Rousek – Nedvídek, Troliga, Kopta

    Rozhodčí: Jakubec – Kováčik, Hanko

    Diváci: 550
    bahis siteleri