Omsk – Viťaz 8:5 (kon.) | Barys – Vladivostok 4:0 (kon.) | Jekatěrinburg – HC Slovan 1:3 (kon.)
Magnitogorsk – Atlant 4:1 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 3:5 (kon.) | CSKA Moskva – Chanty-Mansijsk 4:3 (kon.)
Čerepovec – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Kazaň – Záhřeb 4:2 (kon.) | Toljatti – Nižněkamsk 4:3 (po pr.)
N.Novgorod – Čeljabinsk 4:5 (1:2 po s.n.) | Jokerit – Soči 3:0 (kon.) | Petrohrad – Minsk 5:2 (kon.)
Riga – Jaroslavl 2:5 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Dynamo Moskva
Pondělí 08.09.2014, 17:00 • Sports-Concerts Hall Almaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    TěREŠČENKO - 2:3
     
    50:26
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Třetí gól Moskvy v utkání a potřetí jde tým z hlavního města Ruska do vedení. Hosté hráli ještě v početní výhodě, když přihrávku přesně na svou hůl do brankoviště dostal ALEXEJ TĚREŠČENKO, jenž už neměl problém prostřelit Jakuba Štěpánka mezi betony. Asistence: Denis Kokarev, Nikolaj Žerděv.
    KAGARLICKIJ - 2:2
     
    37:54
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal z přesilové hry vyrovnává skóre utkání na kostce, opět se tomu děje chvíli před koncem třetiny, teď však jde o periodu druhou. Kombinaci a tlak před brankářem Lazušinem zužitkoval ve prospěch svých barev DMITRIJ KAGARLICKIJ, jenž doklepával pup u pravé tyče do odkryté svatyně. Asistence: Andrej Šefer, Alexandr Šinin.
    DAUGAVINŠ - 1:2
     
    22:25
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Dinamo si bere brzy zpátky své ztracené vedení. Jednoduše vypadající, ale krásnou individuální akci předvedl po průjezdu pravým křídlem KASPARS DAUGAVINŠ, jenž přehodil rameno Jakuba Štěpánka opravdu bravurně. Bez asistence.
    KVAPIL - 1:1
     
    19:58
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hrát až do konce třetiny se opravdu vyplatí. Přesvědčili se sami hráči Severstalu Čerepovec, kteří zásluhou branky těsně před koncem srovnávají. Český hokejista MAREK KVAPIL ze všech nejdůsledněji dorážel na brankovišti Lazušina a vytěžil branku na 1:1. Asistence: Stoljarov, Ullstrom.
    ROBINSON - 0:1
     
    12:55
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Ještě v první třetině sledujeme první branku utkání, už v přesilové hře se usídlilo moskevské Dinamo před svatyní Jakuba Štěpánka. Glazačev vyslal kus černé gumy od modré čáry, na hůl MATA ROBINSONA jej stihl těčovat Těreščenko. Již jmenovaný Robinson pohodlně zasunul do sítě. Asistence: Alexej Těreščenko, Konstantin Glazačev.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 20. Kvapil (Stoljarov, Ulmstrom), 38. Kagarlickij (Šefer, Šinin) – 13. Robinson (Těreščenko, Glazačev), 23. Daugavinš, 51. Těreščenko (Žerděv, Kokarev)


    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Stasenko, Šinin, Šefer, Lukin, Urbom, Koklov, Kalašnikov, Almqvist – Berdnikov, Kagarlickij, Kazakovcev, Ulstrom, Mons, Černov, Nikoncev, Stoljarov, Monachov, Kovyršin, Bučnevič, Kvapil
    Dynamo Moskva: Lazušin (Jerjomenko) – Novák, Derljuk, Robinson, Jalasvaara, Solovjov, Višněvskij, Korjagin – Cvetkov, Babenko, Žerděv, Karsums, Daugavinš, Glazačev, Kokarev, Gorovikov, Těreščenko, Pestuško, Dugin

    Rozhodčí: Vasiljev Alexej, Gusev Sergej – Aljošin Pjotr, Nesterov Alexandr
    bahis siteleri