Olomouc – Havířov 0:1 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:4 (kon.) | Kladno – K. Vary 3:0 (kon.)
Jihlava – Mladá Boleslav 8:2 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 3:0 (kon.) | Č. Budějovice – Písek 9:1 (kon.)
Sparta – Liberec 4:1 (kon.) | Vítkovice – Poruba 2011 14:2 (kon.) | Havířov – Vsetín 5:1 (kon.)
Letňany – HC Plzeň 2:4 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 3:7 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:4 (1:1, 0:1, 2:2)
Berani Zlín
Sobota 13.09.2014, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Domácí se usadili ve svém útočném pásmu, kde nakonec od modré vystřelil Štefka a jeho ránu vyrazil Odložilík přesně k MATICU JEKLICOVI, jenž jej učebnicově přehodil a zkompletoval tak svůj hattrick v dnešním utkání. Asistence: Jan Štefka, Dominik Hajšman.
     
    52:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci opět odskakují na rozdíl dvou branek! Hosté se usadili ve svém útočném pásmu, kde se nakonec k odraženému kotouči dostal DANIEL GAZDA, který poslal puk přesně do pravého rohu olomoucké brány. Asistence: Jan Václavek, Filip Chytil.
     
    48:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se po delší době dostali do svého útočného pásma a ihned je z toho branka! Od modré čáry se totiž ke střele odhodlal Spurný, jehož ránu ještě před Odložilíkem tečoval MATIC JEKLIČ, jenž tak vstřeluje svou druhou branku v utkání. Asistence: Lukáš Spurný, Dominik Hajšman.
     
    43:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Kotouč se po kombinaci Zlína dostal až mezi kruhy na Schmieda, jenž chtěl v prvním okamžiku vystřelit příklepem, ale nakonec se rozmyslel a přihrál na pravou stranou VOJTĚCHU KREJČIŘÍKOVI, který už pouze musel trefit odkrytou bránu Olomouce. Asistence: Dominik Schmied.
     
    36:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se udrželi ve svém útočném pásmu, kde nakonec z pravé strany poslal Miko zadovku na VIKTORA BAINARA, kterému se následně podařilo procpat puk svou střelou do olomoucké brány. Asistence: Petr Miko.
     
    19:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    A tak jsem to zřejmě zakřikl, protože se v poslední minutě první třetiny podařilo hostům vyrovnat. MICHAL GAGO dostal velmi přesnou přihrávku do levého kruhu, odkud ihned v pádu vystřelil a jeho střela přesně zapadla do protějšího rohu olomoucké brány. Asistence: David Peška, Jiří Karafiát.
     
    07:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec dokázali vydolovat puk a pustili se do rychlého protiútoku, kde se ke střele z pravé strany dostal Hajšman, jehož střelu vyrazil Odložilík pouze nad sebe a k puku se poté dostal MATIC JEKLIČ, jenž jej už pouze poslal do prázdné brány. Asistence: Dominik Hajšman, Jan Štefka.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 8. Jeklič (Hajšman, Štefka), 48. Jeklič (Spurný, Hajšman), 57. Jeklič (Štefka, Hajšman) – 20. Gago (Peška, Karafiát), 37. Bainar (Miko), 44. Krejčiřík (Schmied), 53. Gazda (Václavek, Chytil)


    HC Olomouc: Pospíšil (Šoustal) – Kališ, Kolovratník, Štreit, Galvas, Beutl, Škoda, Spurný – Štefka, Jeklič M., Hajšman – Marek, Husták, Zabloudil Z. – Podlaha, Kuba (C), Zabloudil M. – Machálek, Horák, Beier.
    Berani Zlín: Odložilík (Šimonů) – Padrnos, Schmied (C), Kosorin, Fridrich, Budil, Gazda – Gabo, Karafiát, Peška – Rezek, Werbik, Krejčiřík – Kolařík, Chytil, Václavek – Miko, Bainar, Strmisko – Sirota.

    Rozhodčí: Cik – Matěj, Vožda
    bahis siteleri