Havlíčkův Brod – Tábor 12:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
12:2 (7:1, 4:0, 1:1)
HC Tábor
Sobota 13.09.2014, 11:05 • ZS Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:48
    Tábor právě vstřelil branku!
    Kohouti se dočkali i své druhé trefy a alespoň částečně zmírňují svou obrovskou porážku! Z ostrého úhlu na pravé straně nahodil kotouč před branku JONÁŠ ADAMEC a vypadalo to, že kotouč se odrazil za záda brankáře Francucha, který smutně rozhodil rukama, od jeho vlastního spoluhráče! Bez asistence.
     
    52:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A mladí Rebelové se střelecky prosazují i v závěrečné třetině, na tabuli svítí stav 12:1! Tábor nedokázal vyhodit puk od své branky a pyká za to tím nejkrutějším možným trestem, když se zblízka po pasu od Radima Pejchala prosadil MICHAL TEPLÝ! Asistence: Radim Pejchal.
     
    38:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové si stále dělají se svým soupeřem, co chtějí! Hosté nabrali už propastné desetigólové manko, když od Tomáše Lachman dojel kus černé gumy na hůl VOJTĚCHA VEVERKY, který pokračuje ve svém střeleckém galapředstavení, když z úhlu procedil puk za Lekešova záda! Asistence: Tomáš Lachman.
     
    35:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je to tady, při hře 4 na 4 se domácí mladíci dočkali! Michal Teplý posunul kotouč na JAKUBA RUBNERA, který vypálil z vrcholu levého kruhu a kotouč prošel gólmanovi Lekešovi k překvapení všech mezi betony až do sítě, po čemž táborský muž s maskou smutně zpytuje svědomí! Asistence: Michal Teplý, Radim Pejchal.
     
    29:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak jako kdybych to přivolal, mladí bojovníci z Kotliny udeřili už podeváté! Do dalšího samostatného úniku ujel RADIM PEJCHAL, jenž převzal kotouč od Michala Teplého, z levého křídla dosprintoval až před branku, kde si hezkým blafákem položil na led gólmana Lekeše a užil si bekhendovou tečku do odkryté brány! Asistence: Michal Teplý.
     
    26:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Táborské trápení nebere konců, Rebelové vstřelili už svou osmou branku! Matěj Krejčí vykouzlil povedený pas na VOJTĚCHA VEVERKU, který si znovu udělal z táborské defenzivy dobrý den, když se dostal až před brankoviště a uklidil kotouč do odkrytého koutu u levé Lekešovy tyčky! Asistence: Matěj Krejčí.
     
    18:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže mladí bojovníci z Kotliny se nehodlali smířit s inkasovanou brankou a vzali si zpět šestigólový náskok! Vojtěch Holenda našel svou nahrávkou rozjetého VOJTĚCHA VEVERKU, který si najel mezi kruhy a zblízka nekompromisně zasunul kotouč za brankáře Bílého! Asistence: Vojtěch Holenda.
     
    17:27
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se dočkali i mladí Kohouti a alespoň kosmeticky upravují ze své strany hodně nepříznivý stav! Tábor se usadil v útočném pásmu, od Teodora Pištěka putoval kotouč k ALEŠI ŘEZÁČOVI, jenž z mírného úhlu na pravé straně propálil gólmana Arbelovského, který tak přišel o čisté konto! Asistence: Teodor Pištěk.
     
    16:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je opravdu neskutečný debakl, hráči Tábora by se už nejraději viděli v kabině! V samostatném úniku nejdříve neuspěl VOJTĚCH HOLENDA, jenže havlíčkobrodský útok pokračoval, tentýž hráč vypálil z prostoru mezi kruhy a gólman Bílý se jen smutně ohlédl! Bez asistence.
     
    13:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové nemají se svým soupeřem z jihu Čech vůbec žádné slitování a vedou už 5:0! Havlíčkův Brod využil svou zkrácenou přesilovku, když se ke kotouči probil VOJTĚCH VEVERKA, dostal se až do předbrankového prostoru a povedenou střelou ukázal své skvělé schopnosti! Bez asistence.
     
    11:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí hráči jsou neskutečně produktivní a vedou už o čtyři branky! Vojtěch Veverka adresoval přesný pas na hůl RADIMA PEJCHALA, jenž se ocitl v samostatném úniku, vybruslil si až před brankoviště a zblízka přehodil bekhendem beton gólmana Lekeše! Asistence: Vojtěch Veverka.
     
    08:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Místo toho, aby byl stav 2:1, tak po nastřeleném břevnu brodské brány platí v Kotlině stav 3:0! Havlíčkobrodští mladíci se bleskově nahrnuli do útočného pásma, kotouč putoval po ose Vojtěch Holenda – Jan Petržílek – VOJTĚCH VEVERKA, přičemž posledně jmenovaný už si věděl z bezprostřední blízkosti rady a chladnokrevně skóroval! Asistence: Jan Petržílek, Vojtěch Holenda.
     
    04:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí bojovníci z Kotliny na ledě zatím jasně dominují a po zásluze navýšili svůj náskok! Radim Pejchal v rohu pásma předložil kotouč na hůl MICHALA TEPLÉHO, který využil toho, že měl v levém kruhu dostatek času a prostoru a nechytatelnou dělovkou skóroval nad rameno gólmana Lekeše! Asistence: Radim Pejchal.
     
    02:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové předvedli povedenou akci a ujímají se vedení! Marek Tecl při rychlém protiútoku našel hůl JIŘÍHO PŘIBYLA, který si sjel až mezi kruhy, srovnal si puk na hůl a krásnou střelou zápěstím k tyči nedal brankáři Lekešovi žádnou šanci! Asistence: Marek Tecl.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Přibyl (Tecl), 5. Teplý (Pejchal), 9. Veverka (Petržílek, Holenda), 12. Pejchal (Veverka), 14. Veverka, 17. Holenda, 19. Veverka (Holenda), 27. Veverka (Krejčí), 30. Pejchal (Teplý), 36. Rubner (Teplý, Pejchal), 39. Veverka (Lachman), 53. Teplý (Pejchal) – 18. Řezáč (Pištěk), 58. Adamec


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Arbelovský (od 53. Francuch) – Lachman, Jak. Adam, Zvěřina, Rubner, Krejčí, Hart, Škareda – Petržílek, Holenda, Veverka, Pejchal, Cachnín, Teplý, Pokorný, J. Přibyl, Tecl, Kohout.
    HC Tábor: Lekeš (12. – 19., od 41. Bílý) – Adamec, Bouška, Drhovský, Harazin, Himpan, Kratochvíl, Malý, Pištěk, Prášek, Řezáč, Škoda, Zavadil, Vacula.

    Rozhodčí: Jan Kubát – Jaroslav Žák, Jaroslav Přibyl.
    bahis siteleri