Chabarovsk – Omsk 0:4 (kon.) | Vladivostok – Barys 3:2 (kon.) | Novokuzněck – Ufa 3:2 (kon.)
Čeljabinsk – Riga 2:1 (2:1 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Petrohrad 3:4 (kon.) | Jaroslavl – Jekatěrinburg 2:0 (kon.)
Nižněkamsk – Jokerit 5:7 (kon.) | Soči – Kazaň 0:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Magnitogorsk 0:1 (0:2 po s.n.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
3:4 (0:4, 2:0, 1:0)
SKA Petrohrad
Středa 17.09.2014, 15:30 • Arena Jugra • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:10
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Dvojnásobnou početní výhodu Chanty – MAnsijsk využívá. Nutno ale dodat, že se štěstím. Rána ze strany byla ztečována, což Ivannikov nečekal. Puk dokázal s vypětím všech sil vyrazit, jenže pouze vedle sebe, kde číhal VITALY SITNIKOV. Ten na nic nečekal, kotouč zvedl a poslal jej nad beton ležícího gólmana. Asistence: Alexej Pepeljajev, Andrej Sergejev.
    RAJALA - 2:4
     
    31:55
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Chanty – Mansijsk přesilovou hru velmi rychle využívá. Po rychlém přechodu do útočné třetiny našel Maxwelll na protější straně najíždějícího, TONIHO RAJALU, který s velkým přehledem usměrnil kus černé pryže pod horní konstrukci. Asistence: Ben Maxwell, Lukáš Kašpar.
    JACENKO - 1:4
     
    24:40
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Přečíslení domácích končí gólem. IVAN JACENKO ujel společně s Knjazevem do brejku. Prvně zmiňovaný to zkusil sám a přesnou ranou trefil kotouč nad vyrážečku Ivannikova. Asistence: Sergej Lesnuchin.
    KOVALČUK - 0:4
     
    12:04
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak tohle už začíná zavánět debaklem. Eriksson vyhrál vhazování a zadovkou naše našel ILJA KOVALČUKA, který se s ničím neparál, tvrdě vypálil a kotouč tažnou ranou poslal do tyče od které se poté odrazil za brankovou čáru. Asistence: Jimmie Eriksson.
    MARTENSSON - 0:3
     
    07:26
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Obrana domácích hoří jako papír! Naprosto dezorientovaná defenzíva Jugry nechala Martenssona před svým brankovištěm, jenž prověřil beton Birjukova. Ten vyrazil puk pouze PATRICKA THORESENA a ten se v dobré pozici nemýlil a bekhendem usměrnil kotouč za záda bezmocného gólmana. Asistence: Tony Martensson.
    PANARIN - 0:2
     
    06:55
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    K samostatnému nájezdu se postavil ARTĚMIJ PANARIN, který dlouho otálel, ale nakonec tvrdou střelou poslal puk přesně mezi betony domácího brankaře.
    KOVALČUK - 0:1
     
    03:04
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    ILJA KOVALČUK ukořistil kotouč na středu kluziště a následně se dostal do brejku. Ten zkušený hráč zužitkoval tím nejlepším způsobem a tvrdou ranou poslal kotouč mezi betony Birjukova.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 25. Jacenko (Lesnuchin), 32. Rajala (Maxwell, Kašpar), 47. Sitnikov (Pepeljajev, Sergejev) – 4. Kovalčuk, 7. Panarin (TS), 8. Martensson, 13. Kovalčuk (Eriksson)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (8. Gorjačevskich)– Sergejev, Pepeljajev, Larsen, Putilov, Sokolov, Želdakov – Magogin, Buljanskij, Sitnikov – Rajala, Maxwell, Filatov – Gorbunov, Bortnikov, Knjazev – Jacenko, Nikoljajev, Lesnuchin
    SKA Petrohrad: Salák (20. Ivannikov)– Kalinin, Judin, Alexandrov, Kutějkin, Chudinov, Bělov, Semenov, Jermakov – Tichonov, Kovalčuk, Eriksson – Dadonov, Panarin, Šipačjov – Martenson, Thoresen. Červenka – Ponikarovskij, Kablukov, Ketov

    Rozhodčí: Kiseljov, Bondar – Goljak, Dedyjlja.
    bahis siteleri