Chabarovsk – Omsk 0:4 (kon.) | Vladivostok – Barys 3:2 (kon.) | Novokuzněck – Ufa 3:2 (kon.)
Čeljabinsk – Riga 2:1 (2:1 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Petrohrad 3:4 (kon.) | Jaroslavl – Jekatěrinburg 2:0 (kon.)
Nižněkamsk – Jokerit 5:7 (kon.) | Soči – Kazaň 0:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Magnitogorsk 0:1 (0:2 po s.n.)
konec
HK Soči
0:5 (0:4, 0:0, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Středa 17.09.2014, 17:30 • Ledový palác Bolšoj (kapacita 12000 míst) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Shaun HESHKA - 0:5
     
    59:19
    Kazaň vstřelila branku!
    Naopak se v závěru ještě prosazují hosté. Nejlepší hráč dnešního zápasu Sergej Kostitsyn táhl akci, z pravé strany stáhl hru s pukem na hokejce na střed, v mezikruží pak zpětnou přihrávkou vybídl SHAUNA HESHKU, který se trefil přesně k tyči! Asistence: Sergej Kostitsyn a Igor Mirnov.
    Konstantin KORNĚJEV - 0:4
     
    14:45
    Kazaň vstřelila branku!
    Stejně to ale hostům nestačí, přidávají již čtvrtý gól v zápase, z toho třetí v přesilové hry. Kornějev přenechal puk i místo na modré čáře Mirnovovi a spěchal rychle před branku, kde ho přihrávkou zpoza branky našel opět Kostitsyn a pro obránce Kazaně už nebyl problém zasunout kotouč do branky! Asistence: Sergej Kostitsyn a Igor Mirnov.
    Justin AZEVEDO - 0:3
     
    11:55
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté opět využívají přesilovou hru! Po několika přihrávkách se puk přes Děnisova dostal ke Kostitsynovi, který čekal na vhodnou příležitost na přihrávku. Běloruský reprezentant pak naservíroval puk přesně na hokejku JUSTINA AZEVEDA, který ač atakován Jarvinenem dokáazl lehce tečovat puk do branky! Asistence: Sergej Kostitsyn a Vladimir Děnisov.
    Ilja NIKULIN - 0:2
     
    06:59
    Kazaň vstřelila branku!
    Už se zdálo, že hostující přesilovka zůstane bez využití, nakonec se ale Kazaň prosadila. Sergej Kostitsyn přihrál zpoza branky na sjíždějícího ILJU NIKULINA, který trefil přesně prostor pod horní tyčkou Pöpperleho branky! Asistence: Sergej Kostitsyn a Justin Azevedo.
    Fjodor MALYCHIN - 0:1
     
    01:09
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté jdou hodně rychle do vedení! FJODOR MALYCHIN vyhrál čistě vhazování, Konstantin Kornějev se na modré čáře s ničím nepáral a vyslal tvrdou střelu, kterou Pöpperle pouze vyrazil před sebe, kde měl Malychin už snadnou práci s dorážkou! Asistence: Konstantin Kornějev.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 2. Malychin (Kornějev), 7. Nikulin (Kostitsyn, Azevedo), 12. Azevedo (Kostitsyn, Děnisov), 15. Kornějev (Kostitsyn, Mirnov), 60. Heshka (Kostitsyn, Mirnov)


    HK Soči: Pöpperle (od 12. Gavrilov) – Wilson, Ščitov (C), Koledov, Petrov, Jarvinen, Pautov, Plechanov – Krutov, Krikunov, Ignatuškin – Petersson, Anisin, Emmerton – Děmkov, Warn, Ščerbina – Šiškanov, Achmetov, Morozov – Ševčenko
    Trenér: Vjačeslav Bucajev.

    Ak Bars Kazaň: Garipov (Nilsson) – Musin, Medvěděv, Děnisov, Rylov, Heshka, Pajgin, Nikulin, Kornějev – Varnakov, Moller, Burmistrov – Svitov (C), Obuchov, Lukojanov – Bodrov, Azevedo, Petrov – Mirnov, Kostitsyn, Malychin
    Trenér: Zinetula Biljaletdinov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Naumov – Medvěděv, Morozov

    Diváci: 9126
    bahis siteleri