Česko – Kolín 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
SC Marimex Kolín
Středa 17.09.2014, 16:00 • Zimní stadion Kolín • Reprezentace žen
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a z Kolína vám přeji hezký zbytek středečního večera. Na shledanou. (17:52:08)
     
    Nyní děkují fanouškům, kteří se přišli na jejich přátelský zápas podívat. Ti oceňují jejich výkon potleskem a ozývají se pochvalné názory, že "Holky jsou opravdu rychlé" a "Hrají hodně sehraně.".
     
    Kolín sice v závěru zápasu pořádně tlačil české hokejistky u jejich branky, jenže ty udržely nejtěsnější náskok až do závěrečné sirény. Připisují si tak v přípravě na vrchol sezony, jímž je kvalifikace o postup do elitní skupiny v japonské Jokohamě, další vítězství, když mladší dorost Kolína zdolali těsně 3:2.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Česká reprezentace stále nemůže odehrát puk pryč ze svého území.
     
    59:19
    Kolín drží Češky pod ustavičným a drtivým tlakem, ostrou ránu vyslal od modré čáry těsně vedle pravé tyčky gólmanky Zechovské Štěpán Ruta.
     
    58:37
    Oba týmy si vyžádaly hned po sobě oddechový čas.
     
    58:18
    Středočeši opět mají navrch, české hokejistky zamkli u jejich branky a ostřelují ze všech možných pozic útočného pásma brankářku Zechovskou. Po střele ze skrumáže mezi kruhy to dokonce vypadalo, že znovu zvonila tyč!
     
    57:43
    Krásná akce českých hráček! Aneta Lédlová si všimla toho, že s ní jede kupředu Vendula Přibylová, jíž z levého křídla před branku nahrála a dvojnásobná střelkyně zblízka nastřelila dobře postaveného gólmana Lukáše!
     
    57:07
    Puk opět ve středním pásmu.
     
    56:53
    Z pravé strany nebezpečně vypálil Štěpán Růta, jenže jeho skákavý projektil dokázala brankářka Zechovská vyrazit betony od první tyčky.
     
    56:12
    Kolín teď převzal otěže zápasu do svých rukou, daří se mu držet hru na dostřel brankářky Zechovské a pravidelně se probíjet do koncovky.
     
    56:00
    Středočeši se zabydleli v útočném pásmu, jenže ze své útočné aktivity vytěžili jen několik nepřesných projektilů.
     
    55:22
    Kotouč se rychle stěhuje po ledové ploše sem a tam, šance ale nevidíme, protože na ledě dominují obě pozorné obrany.
     
    54:39
    Češky kombinují v útočném pásmu, jenže Kolín se poučil ze svých chyb v předešlých minutách a hlídá předbrankový prostor opravdu ostražitě.
     
    54:19
    Kozlové se snažili vyvézt puk ze svého pásma, jenže jejich snaha nedopadla na úrodnou půdu. Po přerušení hry se znovu vhazuje po pravé ruce gólmana Lukáše.
     
    54:10
    Češky jsou teď hodně aktivní a neustále se tlačí do zakončení. Zaskočený Kolín neví, kam dřív skočit, jeho obrana je teď hodně přetížená.
     
    53:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Se vstřelenými brankami se nám v Kolíně opravdu roztrhl pytel, český výběr se opět ujímá nejtěsnějšího vedení! Nejdříve při přečíslení 2 na 1 nahrávala Aneta Lédlová před branku na Terezu Vanišovou, jíž přeskočila skákavá nahrávka hůl, jenže útok pokračoval a z bezprostřední blízkosti skórovala střelou po ledě VENDULA PŘIBYLOVÁ! Asistence: Tereza Vanišová.
     
    52:06
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Tak to byla rychlost, domácí odpověděli opravdu bleskově! Svižný protiútok po pravém křídle dotáhl do úspěšného konce ONDŘEJ PLÍHAL, který zblízka v mírném úhlu na pravé straně dokázal procedit puk i s trochou štěstí za záda brankářky Zechovské! Bez asistence.
     
    51:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kolínští mladíci sice diktovali tempo hry a tlačili soupeřky v jejich pásmu, jenže rána od modré čáry trefila dobře postavenou VENDULU PŘIBYLOVOU, která nabrala rychlost, ujela všem soupeřovým obráncům a svůj samostatný únik zakončila opravdu mazácky, když našla skulinku mezi Lukášovými betony! Bez asistence.
     
    50:46
    Adam Růžička se opřel do puku na modré čáře, jenže vypálil nepřesně.
     
    50:15
    Sledujeme podobný obrázek hry jako v předešlých dvou třetinách. Kotouč se rychle stěhuje od jedné branky ke druhé, ale na obou stranách vidíme nepřesnou střelbu.
     
    49:40
    Te´d se to domácím sice podařilo, jenže veškerá snaha vyšla vniveč, protože i když se puk dostal do blízkosti gólmnanky Zechovské, chyběla střelba.
     
    49:16
    Kolín tahá za delší konec pomyslného provazu, ale marně se snaží projít do útočného pásma.
     
    48:41
    Středočeši vířili vody v českém pásmu, jenže česká defenziva si počíná opravdu hodně poctivě a účinně.
     
    48:17
    Kolín začíná diktovat tempo hry, puk má častěji na svých holích a doráží na gólmanku Zechovskou.
     
    48:00
    České hokejistky chvilku udrželi mladší dorostence pod tlakem, jenže k nějaké nepříjemnější střele se neprobily přes kompaktní kolínskou defenzivu.
     
    47:29
    Kozlové se hnali za vstřelenou brankou, mezi kruhy si v pásmu českého výběru počínali hodně důrazně, jenže k další nepříjemné střele to nevedlo.
     
    47:07
    Hra už se vyrovnala, Kolín je kompletní a hned se snaží zareagovat na šance soupeřem stejným způsobem. Češky jsou však na koni a hrají i nadále výborně.
     
    46:40
    Středočeši přečkali opravdu pořádně krušné chvilky, při dlouhém dvojnásobném oslabení při nich stáli všichni svatí, zvonila i tyč.
     
    46:14
    opět obrovský zmatek se v kolínské obraně a gólman Lukáš měl obrovské štěstí, že žádná z hráček před brankou nedokázala lépe trefit puk! Naposledy se o to pokoušela Tereza Vanišová, jenže v pádu těsně minula!
     
    45:53
    Kozlové se osvobodili, jenže český tlak pokračuje. Puk znovu u brankáře Lukáše.
     
    45:05
    A pozor, opět o sobě dala hodně důrazně vědět rychlonohá Tereza Vanišová, jež se prohnala podél levého mantinelu jako vítr a zblízka zazvonila na vzdálenější tyčku!
     
    44:48
    Kolín sice musel čelit nepříjemnému závaru před brankou, jenže potom dvakrát vyhodil přes celou délku ledové plochy.
     
    44:30
    A Kolín se bude dlouho bránit jen se třemi hráči v poli, další vyloučení. Štěpán Růta (KOL) dostal 2 minuty za podražení.
     
    44:12
    Vasyl Želizňak (KOL) – 2 minuty – podražení.
     
    43:28
    Dvě nebezpečné střely Kolína v krátkém časovém sledu. Nejdříve střílel z mírného úhlu na pravé straně Matěj Bedrník a vzápětí těsně minul levou tyčku gólmanky Zechovské od modré čáry Pavel Grauer.
     
    42:46
    Češky opět vyvezly kotouč do útočného pásma a teď odvádějí velmi dobrou práci, když šetří sekund ze svého trestu. Středočeši se marně tlačí k puku.
     
    42:19
    Kozlové už opět buší do pevného obranného bloku svých soupeřek, jenže zatím se potýká s nepřesnou koncovkou.
     
    42:00
    Česká reprezentace vyhazuje až ke gólmanu Lukášovi.
     
    41:37
    Pořádný závar se teď vytvořil před brankou českého výběru! Kolínští mladíci se tlačili ke střele, ale gólmanka Zechovská zalehla puk.
     
    41:17
    Martina Zedníková (CZE) obdržela dvouminutový trest.
     
    41:07
    Teď měla Vozákova parta štěstí, po střele z pravého kruhu zacinkala za zády gólmanky Zechovské tyčka!
     
    41:00
    Mladí Kozlové získali bez boje vhazování v útočném pásmu, dlouhá a nepřesná nahrávka doklouzala až na odpískané zakázané uvolnění.
     
    40:36
    Česká reprezentace se probila do útočného pásma a rozvinula kombinaci kolem gólmana Lukáše, jehož obrana si poradila na výbornou.
     
    40:14
    Kolín se hned po vhazování dostal do útočného pásma. Na pravém křídle se ujal puku Matěj Bedrník, jenže v rohu pásma byl při kličce připraven o puk.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostředí část znovu přinesla vyrovnaný hokej, přičemž oba týmy se opět tlačily do zakončení s velkou chutí. S blíží se druhou sirénou začaly mít navrch české reprezentantky, které se nakonec dočkaly zaslouženého vyrovnaní, když se trefila střelecky hodně aktivní Tereza Vanišová. Před třetím dějstvím platí v Kolíně nerozhodný stav 1:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno, české hokejistky zasadily soupeři tvrdý úder před odjezdem do kabin! A postarala se o to dosud suverénně nejaktivnější TEREZA VANIŠOVÁ, jež ukázala záda kolínským obráncům, sjela si až před brankoviště a i za přispění štěstí poslala kotouč mimo dosah gólmana Lukáše, který se snažil puk chytit marně! Bez asistence.
     
    38:21
    Děj hry se teď ovíjí hlavně v blízkosti středového kruhu, nevidíme ani jednu nebezpečnější šanci na té či oné straně.
     
    37:23
    České hráčky mají na své straně jasnou územní převahu, mladí Kozlové neví, kam dřív skočit. Gólman Lukáš se musí mít neustále na pozoru.
     
    36:58
    České hokejistky předvedly ukázkový důraz u soupeřovy brány a mohlo být vyrovnáno, na brankovišti se tlačila ke gólové střele Martina Mašková, jenže talentovaná útočnice nepropasírovala puk za záda ležícího gólmana Lukáše!
     
    36:22
    Největší šance české reprezentace v dosavadním průběhu utkání! Dominika Vopravilová si srovnala před brankovištěm puk na hůl a vyslal krásný projektil, který orazítkoval horní tyčku!
     
    36:02
    Češky pořádně přitlačily v ofenzivní fázi na pilu a Kolín má v zadní fázi obrovské problémy.
     
    35:32
    A znovu v šanci Tereza Vanišová! Česká útočnice se ocitla před gólmanem Lukášem, jenže ani tentokrát se nemohla radovat. Její tvrdá střela si cestu za Lukášova záda nenašla!
     
    35:03
    Tereza Vanišová táhla puk po pravém křídle, sjela si do příznivější palebné pozice a z mírného úhlu na pravé straně nechala vyniknout u první tyčky gólmana Lukáše.
     
    34:37
    Slibná šance se nabídla i na druhé straně Martině Vonkové, jež se do puku pořádně opřela. Její střela však jen zaduněla na mantinel za brankářem Lukášem.
     
    34:07
    Petr Král mohl rozjásat kolínské fanoušky, jenže ze skrumáže v předbrankovém prostoru vypálil po ledě jen do betonu gólmanky Zechovské!
     
    33:56
    Kozlové získali puk a po pravé straně uhánějí do útočného pásma.
     
    33:17
    Lucie Manhartová se tlačila k zakončení z levého kruhu, jenže byla dobře tísněná a její projektil se stal pro brankáře Lukáše snadnou kořistí.
     
    32:58
    Vpřed už míří česká reprezentace, jež uspěla v souboji u středového kruhu.
     
    32:21
    Kolín má teď na své straně územní převahu, častěji kombinuje s pukem, jenže jeho snaha se zatím rozbíjí o pevnou defenzivu soupeřek.
     
    31:59
    Samuel Dotter nakonec vypálil z nápřahu na modré čáře, jenže brankářka Zechovská měla dobrý výhled a letící puk schovala ve své lapačce efektním zákrokem.
     
    31:29
    Puk se drží stále u gólmanky Zechovské.
     
    31:06
    Děj hry už se přesunul na druhou stranu, nyní diktují tempo hry hráči Kolína, ale do koncovky se zatím tlačí marně. Češky si počínají vzadu na jedničku.
     
    30:36
    Hokejistky v červenobílém sevřely svého soupeře do pevného objetí, jenže brankář Lukáš může zůstat klidný, zatím na něj žádný nebezpečný puk neletěl.
     
    30:03
    Vendula Přibylová si dělala prostor v pravém kruhu, jenže její šikovné ruce tentokrát nedostaly možnost vyniknout. Kotouč jí při souboji utekl z hole a skončil v moci gólmana Lisky. Český tým střídá gólmanky, Kateřinu Bečevovou nahradila Kateřina Zechovká. Stejně tak činí Kolín, mezi tyčemi nahradil Štěpána Lisku Josef Lukáš.
     
    29:21
    Hráči v bílomodrém už jsou na ledě v kompletním složení a okamžitě dorážejí na českou branku. Gólmanka Bečevová zasahovat nemusela, její obrana si počíná zodpovědně.
     
    28:48
    Kolín drží útočné pásmo a šetří drahocenné sekundy ze svého trestu, který už se chýlí ke konci.
     
    28:28
    Kozlové se velmi dobře brání, zatím se jim daří soupeřky vůbec k ničemu nepouštět. Kotouč se potuluje u gólmanky Bečevové.
     
    28:06
    Tereza Vanišová zkusila vzít zodpovědnost za sebe a po pravém křídle si to namířila do kolínského pásma, jenže přes přesilu protihráčů se nakonec nedokázala prosadit.
     
    27:42
    České hráčky získaly kotouč do své moci, jenže útok jim vůbec nevyšel, když dlouhá nepřesná nahrávka skončila jen na zakázaném uvolnění.
     
    27:15
    Tereza Brotánková (CZE) – 2 minuty – podržení.
     
    27:15
    České hokejistky ztratily v útočném pásmu a musely se rychle vracet zpět, protože domácí založili bleskový protiútok, při němž se dostali do přečíslení 2 na 1. Matěj Bedrník hledal před bránou svého parťáka Štěpána Růtu, jenže ten na prudký puk nedosáhl!
     
    26:42
    A domácí mladší dorostenci půjdou na chvilku do tří hráčů, na lavici hanby je vykázán Daniel Kalista (KOL) za hákování.
     
    26:12
    Kolín vyhodil, ale už je znovu pod tlakem.
     
    25:45
    Od modré čáry zkusila štěstí se svým projektilem Michaela Jančová, jenže mladá naděje českého ženského hokeje nepropálila hradbu těl před brankou.
     
    25:14
    Kolín čelí velkému tlaku, české barvy se usadily v útočném pásmu a zasypávají gólmana Lisku sprškou střel. Maskovaný muž Kozlů odolává.
     
    24:51
    Matěj Bedrník (KOL) – 2 minuty – napadení.
     
    24:14
    Štěpán Růta vypálil z pravé strany, jenže nesešteloval si dobře mířidla. Kotouč proletěl vedle gólmanky Bečevové.
     
    24:00
    Mladí Středočeši se nastěhovali do útočného pásma a zahrozili. Matěj Bedrník zkusil štěstí z pravého kruhu, ale zasáhl jen gólmanku Bečevovou.
     
    23:13
    Fanouškům se nabízí podobný obrázek hry jako v první třetině. Oba týmy hýří pohybem a snaží se o útočné pojetí hry.
     
    22:54
    Vozákova družina se protlačila do útočného pásma a byla z toho nepříjemná střela z mezikruží, jež jen o kousek minula svůj cíl.
     
    22:17
    Kolín se sice na chvilku podíval do blízkosti gólmanky Bečevové, jenže než stihl zakončit, česká obrana zapracovala svědomitě a vyvezla puk pryč.
     
    21:58
    Bojuje se teď hlavně o střed hrací plochy, ani jeden ze soupeřů se nemůže probít do útočného pásma.
     
    21:30
    Dnes vel,mi aktivní Tereza Vanišová měla na svědomí další střelecký projektil svého týmu, když z mírného úhlu na pravé straně vystřelila, ale puk o kousek minul vzdálenější tyčku.
     
    21:09
    Kolín nepřešel před střední pásmo a ztratil puk, kupředu opět míří české reprezentantky.
     
    20:55
    Česká reprezentace se zkusila probít do útočného pásma, jenže její útok byl už v samém zárodku zastaven.
     
    20:26
    Gólman Liska musel poprvé v prostřední části předvést úspěšný zákrok, ale nejednalo se o nic většího. Dalekonosnou střelu vyrazil svými betony.
     
    20:06
    Češky se ujaly kotouče a okamžitě ho zavezly do rohu kolínského pásma, kde o něj usilovně bojují.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je u konce. Viděli jsme hodně svižný a útočný hokej, který museli rozhodčí přerušovat jen minimálně. Oba týmy si vytvořily několik slibných šancí, ale ujala se jen jedna, když mladší dorostence Kolína poslal do vedení hezkou střelou z předbrakového prostoru Štěpán Růta. Prostřední část začne přibližně v 16:39.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:36
    Puk se zdržuje ve středním pásmu. Ani jednomu ze soupeřů se nedaří projít do útočného území.
     
    19:17
    A mohlo být vyrovnáno, moc k tomu nechybělo! Vendula Přibylová předvedla hezkou akci, když se probila až do předbrankového prostoru, jenže zblízka brankáře Lišku, který se roztáhl ve svém brankovišti, nepropálila!
     
    18:55
    Až teď vyvezli mladí Středočeši kus černé gumy až na druhou stranu hřiště. Češky se brání zodpovědně.
     
    18:30
    Tlak reprezentace pokračuje, Kolín se stále nemůže dostat ve svém pásmu k puku a ze všech sil se brání.
     
    17:59
    České reprezentantky se snaží rychle odpovědět, gólmana Lišku zasypaly vydatnou sprškou střel.
     
    17:17
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín se usadil v útočném pásmu a po hezké akci se dostává do vedení! Domácí mladíci se hezkou kombinací dostali z rohu pásma až do předbrankového prostoru, kde vypálil ŠTĚPÁN RŮTA a gólmanka Bečevová se za jeho střelou jen smutně ohlédla! Asistence: Matěj Bedrník.
     
    15:39
    Další hezká akce svěřenkyň kouče Jiřího Vozáka! Tereza Vanišová vypálila z mírného úhlu na pravé straně, jenže střela jí moc nesedla. Gólman Liška puk vyrazil těsně před sebe, jenže Aneta Lédlová už dorážku nestihla!
     
    15:10
    Český tým se žene vpřed.
     
    14:59
    Kozlové pokračují v útočné aktivitě, nedaří s ejim však projít do předbrankového prostoru.
     
    14:24
    Teď měly české barvy obrovské štěstí! Gólmanka Bečevová se musela vydat proti nahozenému puku daleko ze svého brankoviště a kotouč nakonec nedokázala chytit. Do brankoviště se už nedokázala včas vrátit a Ondřej Plíhal pálil na odkrytou bránu. Hradbu těl však nepropálil!
     
    13:37
    O moc lépe si však nevedla ani česká reprezentace, puk je opět ve středním pásmu.
     
    13:07
    Jenže jejich útok nesklidil úspěch.
     
    12:41
    Kolín kombinuje v útočném pásmu.
     
    12:12
    Stále se hraje svižný hokej, oba týmy rozhodně nešetří krokem a po ledové ploše doslova létají.
     
    11:48
    Teď si musí dávat pozor obrana reprezentantek, Kozlové mají puk na svých holích a kombinují na dostřel brankářky Bečevové, jež však zatím zasahovat nemusela.
     
    11:17
    Kotouč se rychle stěhuje sem a tam, fanoušci v ochozech zimního stadionu sledují vyrovnaný hokej.
     
    10:55
    České hokejistky jsou i nadále aktivní a Kolín má problémy. Zatím se však brání bez úhony.
     
    10:08
    To byla krásná akce, která si říkala o gól! Tereza Vanišová nabrala na levém křídle rychlost, dvěma povedenými kličkami si udělala z kolínských zadáků slalomové tyčky a dostala se až před branku, jenže ve velké rychlosti a z úhlu už nestihla bekhendem přehodit Liškův beton! Přesto se ozval z ochozů potlesk.
     
    09:39
    na ledě teď hrají první housle obě pozorné obrany, brankář Liška a gólmanka Bečevová mají jen minimum práce a spíše pomáhají s rozehrávkou.
     
    09:14
    Domácí mladíci si hledají cestu do útočného pásma, jenže česká reprezentace velmi dobře brání svou modrou čáru a nikoho nepouští do blízkosti brankářky Bečevové.
     
    09:00
    Stále se hraje svižný hokej, kotouč se rychle stěhuje od jedné branky ke druhé.
     
    08:26
    Středočeši se teď soustředí především na hlídání svých zadních vrátek, české reprezentantky hýří pohybem a dobře napadají rozehrávku soupeře.
     
    08:07
    Při obléhání kolínské branky nahazovala puk před branku Tereza Vanišová, ale na její nahrávku najetá Aneta Lédlová o kousek nedosáhla.
     
    07:39
    Nyní už manipulují s pukem na holích české hráčky, hledají si trpělivě cestu k ohrožení gólmana Lišky, jehož obrana zatím odvádí spolehlivou práci.
     
    07:05
    Mladí Kozlové stále drží své soupeřky pod tlakem.
     
    06:56
    Kotouč se potuloval mezi kruhy a brankářka Bečevová musela naplno hned několikrát předvést svou kvalitu. Nepříjemné střely zlikvidovala betony.
     
    06:13
    Kolín už se drží v útočném pásmu a obrana české reprezentace má spoustu práce s tím, aby udržela soupeřovy střelce na uzdě.
     
    05:55
    Děj hry se nyní odvíjí hlavně v blízkosti středového kruhu.
     
    05:07
    A vzápětí vyletěla ze skrumáže v kruhu ještě jedna střela, jenže nezasáhla svůj cíl a proletěla vedle levé Liškovy tyčky.
     
    04:59
    Tohle vypadalo hodně nebezpečně! Kotouč se dostal do předbrankového prostoru domácích, kde se tlačila k puku Barbora Patočková, ale na gólmana Lišku nevyzrála!
     
    04:22
    Tereza Vanišová si to odvážně namířila mezi obránce, kteří však neměli pro její snahu pochopení a dokázali ji odzbrojit dříve, než stihla zakončit.
     
    04:00
    Hra má plynulý spád, přerušuje se jen minimálně.
     
    03:35
    Lucie Manhartová měla dostatek času a prostoru na pravém křídle, čehož okamžitě využila. Prudký kotouč vyrazil brankář Liška svou lapačkou.
     
    03:04
    České hokejistky otupili soupeřův tlak a nyní se mohou častěji dostávají k puku. Hraje se v rohu kolínského pásma.
     
    02:37
    Pavel Grauer tvrdě vypálil od modré čáry, ale brankář Bečevová měla dobrý výhled a kotouč vyrazil před sebe. Nikdo z domácích se neprobil k dorážce.
     
    02:14
    Kolín si vynutil značnou územní převahu a ze všech možných pozic ostřeluje gólmanku Bečevovou, jež si musí připadat jako na střelnici.
     
    01:58
    Obrana mladých Kozlů však byla pevná a ošemetný prostor před svým gólmanem Liškou uhlídala. České reprezentantky se teď brání.
     
    01:28
    Nyjí už se ženou vpřed české reprezentantky.
     
    00:59
    Kolín předvedl hezkou útočnou akci po levém křídle. Ondřej Plíhal si sjel blíže k brance a z kruhu nastřelil u bližší tyčky gólmanku Bečevovou.
     
    00:37
    Zatím sledujeme především tuhý boj o střed hrací plochy. Gólmanka Bečevová i brankář Liška zatím mohou zůstat ve svých brankovištích klidní.
     
    00:18
    České hokejistky okamžitě napadají jejich rozehrávku a domácím mladíkům to činí značné potíže. Kotouč se zdržuje za gólmanem Liškou.
     
    00:05
    Kotouče se po vyhraném úvodním vhazování ujal Kolín.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vše je už připraveno, zápas každou chvíli začne.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Bečevová (Zechovská) – Zíková, Horálková, Jančová, Zedníková, Kosinová, Brotánková – Bukolská, Manhartová, Vonková, Lédlová, Přibylová, Vanišová, Vopravilová, Patočková, Topolská, Mašková, Pátková.

    SC Kolín: Liška (Lukáš) – Růžička, Dotter, Grauer, Horák, Beneš, Rulc, Holub, Růta, Medrník, Želizňak, Jindra, Plíhal, Kalista, Kadlec, Pešek, Král.

    Rozhodčí: Michal Tasch – Radek Špringl ml., Libor Plášil
     
    Národnímu týmu se postaví silný soupeř. Mladší dorost Kolína nedal v předchozím soutěžním ročníku svým soupeřům ze druhé nejvyšší soutěže vůbec žádnou šanci a suverénním způsobem si došel pro vysněný postup mezi tuzemskou dorosteneckou elitu. A je naprosto jisté, že mladí Kozlové se budou chtít v domácím prostředí vytáhnout i proti českým reprezentantkám...
    Česká radost z gólu v ruské síti
     
    Česká reprezentace poctivě mobilizuje své síly a na výsledcích je to vidět. Na minulé akci dokonce svěřenkyně kouče Vozáka přepsaly historii, když na přípravném kempu ve Znojmě vůbec poprvé přetlačily velmi silné Rusko 4:1.
     
    Trenéři dlouhodobě spoléhají na velmi silný ročník 1996, který v předešlé sezoně táhl osmnáctku i áčko. V nominaci pro dvoudenní kemp v Kolíně z něj figuruje 6 hokejistek.

    Tandem Jiří Vozák – Petr Tejral však myslí i na budoucnost a snaží se už teď zapracovávat do týmu mladé tváře. A pohled na aktuální nominaci to jednoznačně dokazuje. Šanci předvést své umění dostalo hned 10 hráček narozených v ročníku 1998 a dvě z ročníku 1997, Michaela Jančová a Kateřina Bukolská.

    Z 22 nominovaných se jen čtyři reprezentantky narodily dříve než v roce 1996!
     
    Nejtvrdší oříšek se ale české barvy teprve pokusí rozlousknout. Jako vítěz mistrovství světa divize I skupiny A se střetnou s Japonskem, posledním týmem z olympiády v Soči, o místo v elitní skupině. Velmi důležitá bitva se uskuteční od 8. do 11. listopadu v japonské Jokohamě, kde se bude hrát na dva vítězné zápasy.

    Naše hráčky už mají s pobytem mezi ženskou hokejovou smetánkou zkušenosti, v dubnu roku 2013 se zúčastnily světového šampionátu v kanadské Ottawě. Do turnaje sice vstoupily vítězně, jenže nakonec spadly o patro níž.
    Zlatá radost české reprezentace žen v Přerově
     
    Český ženský hokej má za sebou sezonu z říše snů. Reprezentace do osmnácti let se stala za zámořskými hegemony Kanadou a USA nejúspěšnějším evropským týmem, když na mistrovství světa v maďarské Budapešti vyválčila bronzové medaile.

    A to nebylo zdaleka vše, na následném světovém šampionátu dospělých divize I skupiny A, který proběhl na domácí půdě v Přerově, vyšplhal tým pod taktovkou zkušeného trenéra Jiřího Vozáka na nejvyšší stupínek!
     
    Příjemné středeční odpoledne! Je pro mě ctí přivítat vás ze zimního stadionu v Kolíně, kde rozbila v rámci přípravy svůj další tábor česká reprezentace žen, jež v přátelském utkání vyzve místní mladší dorost. Utkání začíná v 16:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 40. Vanišová, 52. Přibylová, 54. Přibylová (Vanišová) – 18. Růta (Bedrník), 53. Plíhal


    Česko: Bečevová (Zechovská) – Zíková, Horálková, Jančová, Zedníková, Kosinová, Brotánková – Bukolská, Manhartová, Vonková, Lédlová, Přibylová, Vanišová, Vopravilová, Patočková, Topolská, Mašková, Pátková.
    SC Marimex Kolín: Liska (Lukáš) – Růžička, Dotter, Grauer, Horák, Beneš, Rulc, Holub, Růta, Medrník, Želizňak, Jindra, Plíhal, Kalista, Kadlec, Pešek, Král

    Rozhodčí: Michal Tasch – Radek Špringl ml., Libor Plášil
    bahis siteleri