Česko – Kolín 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
SC Marimex Kolín
Středa 17.09.2014, 16:00 • Zimní stadion Kolín • Reprezentace žen
Partner:
     
    58:18
    Středočeši opět mají navrch, české hokejistky zamkli u jejich branky a ostřelují ze všech možných pozic útočného pásma brankářku Zechovskou. Po střele ze skrumáže mezi kruhy to dokonce vypadalo, že znovu zvonila tyč!
     
    57:43
    Krásná akce českých hráček! Aneta Lédlová si všimla toho, že s ní jede kupředu Vendula Přibylová, jíž z levého křídla před branku nahrála a dvojnásobná střelkyně zblízka nastřelila dobře postaveného gólmana Lukáše!
     
    53:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Se vstřelenými brankami se nám v Kolíně opravdu roztrhl pytel, český výběr se opět ujímá nejtěsnějšího vedení! Nejdříve při přečíslení 2 na 1 nahrávala Aneta Lédlová před branku na Terezu Vanišovou, jíž přeskočila skákavá nahrávka hůl, jenže útok pokračoval a z bezprostřední blízkosti skórovala střelou po ledě VENDULA PŘIBYLOVÁ! Asistence: Tereza Vanišová.
     
    52:06
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Tak to byla rychlost, domácí odpověděli opravdu bleskově! Svižný protiútok po pravém křídle dotáhl do úspěšného konce ONDŘEJ PLÍHAL, který zblízka v mírném úhlu na pravé straně dokázal procedit puk i s trochou štěstí za záda brankářky Zechovské! Bez asistence.
     
    51:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kolínští mladíci sice diktovali tempo hry a tlačili soupeřky v jejich pásmu, jenže rána od modré čáry trefila dobře postavenou VENDULU PŘIBYLOVOU, která nabrala rychlost, ujela všem soupeřovým obráncům a svůj samostatný únik zakončila opravdu mazácky, když našla skulinku mezi Lukášovými betony! Bez asistence.
     
    46:14
    opět obrovský zmatek se v kolínské obraně a gólman Lukáš měl obrovské štěstí, že žádná z hráček před brankou nedokázala lépe trefit puk! Naposledy se o to pokoušela Tereza Vanišová, jenže v pádu těsně minula!
     
    45:05
    A pozor, opět o sobě dala hodně důrazně vědět rychlonohá Tereza Vanišová, jež se prohnala podél levého mantinelu jako vítr a zblízka zazvonila na vzdálenější tyčku!
     
    44:30
    A Kolín se bude dlouho bránit jen se třemi hráči v poli, další vyloučení. Štěpán Růta (KOL) dostal 2 minuty za podražení.
     
    44:12
    Vasyl Želizňak (KOL) – 2 minuty – podražení.
     
    41:17
    Martina Zedníková (CZE) obdržela dvouminutový trest.
     
    41:07
    Teď měla Vozákova parta štěstí, po střele z pravého kruhu zacinkala za zády gólmanky Zechovské tyčka!
     
    39:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno, české hokejistky zasadily soupeři tvrdý úder před odjezdem do kabin! A postarala se o to dosud suverénně nejaktivnější TEREZA VANIŠOVÁ, jež ukázala záda kolínským obráncům, sjela si až před brankoviště a i za přispění štěstí poslala kotouč mimo dosah gólmana Lukáše, který se snažil puk chytit marně! Bez asistence.
     
    36:58
    České hokejistky předvedly ukázkový důraz u soupeřovy brány a mohlo být vyrovnáno, na brankovišti se tlačila ke gólové střele Martina Mašková, jenže talentovaná útočnice nepropasírovala puk za záda ležícího gólmana Lukáše!
     
    36:22
    Největší šance české reprezentace v dosavadním průběhu utkání! Dominika Vopravilová si srovnala před brankovištěm puk na hůl a vyslal krásný projektil, který orazítkoval horní tyčku!
     
    35:32
    A znovu v šanci Tereza Vanišová! Česká útočnice se ocitla před gólmanem Lukášem, jenže ani tentokrát se nemohla radovat. Její tvrdá střela si cestu za Lukášova záda nenašla!
     
    34:07
    Petr Král mohl rozjásat kolínské fanoušky, jenže ze skrumáže v předbrankovém prostoru vypálil po ledě jen do betonu gólmanky Zechovské!
     
    27:15
    Tereza Brotánková (CZE) – 2 minuty – podržení.
     
    27:15
    České hokejistky ztratily v útočném pásmu a musely se rychle vracet zpět, protože domácí založili bleskový protiútok, při němž se dostali do přečíslení 2 na 1. Matěj Bedrník hledal před bránou svého parťáka Štěpána Růtu, jenže ten na prudký puk nedosáhl!
     
    26:42
    A domácí mladší dorostenci půjdou na chvilku do tří hráčů, na lavici hanby je vykázán Daniel Kalista (KOL) za hákování.
     
    24:51
    Matěj Bedrník (KOL) – 2 minuty – napadení.
     
    19:17
    A mohlo být vyrovnáno, moc k tomu nechybělo! Vendula Přibylová předvedla hezkou akci, když se probila až do předbrankového prostoru, jenže zblízka brankáře Lišku, který se roztáhl ve svém brankovišti, nepropálila!
     
    17:17
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín se usadil v útočném pásmu a po hezké akci se dostává do vedení! Domácí mladíci se hezkou kombinací dostali z rohu pásma až do předbrankového prostoru, kde vypálil ŠTĚPÁN RŮTA a gólmanka Bečevová se za jeho střelou jen smutně ohlédla! Asistence: Matěj Bedrník.
     
    15:39
    Další hezká akce svěřenkyň kouče Jiřího Vozáka! Tereza Vanišová vypálila z mírného úhlu na pravé straně, jenže střela jí moc nesedla. Gólman Liška puk vyrazil těsně před sebe, jenže Aneta Lédlová už dorážku nestihla!
     
    14:24
    Teď měly české barvy obrovské štěstí! Gólmanka Bečevová se musela vydat proti nahozenému puku daleko ze svého brankoviště a kotouč nakonec nedokázala chytit. Do brankoviště se už nedokázala včas vrátit a Ondřej Plíhal pálil na odkrytou bránu. Hradbu těl však nepropálil!
     
    10:08
    To byla krásná akce, která si říkala o gól! Tereza Vanišová nabrala na levém křídle rychlost, dvěma povedenými kličkami si udělala z kolínských zadáků slalomové tyčky a dostala se až před branku, jenže ve velké rychlosti a z úhlu už nestihla bekhendem přehodit Liškův beton! Přesto se ozval z ochozů potlesk.
     
    04:59
    Tohle vypadalo hodně nebezpečně! Kotouč se dostal do předbrankového prostoru domácích, kde se tlačila k puku Barbora Patočková, ale na gólmana Lišku nevyzrála!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 40. Vanišová, 52. Přibylová, 54. Přibylová (Vanišová) – 18. Růta (Bedrník), 53. Plíhal


    Česko: Bečevová (Zechovská) – Zíková, Horálková, Jančová, Zedníková, Kosinová, Brotánková – Bukolská, Manhartová, Vonková, Lédlová, Přibylová, Vanišová, Vopravilová, Patočková, Topolská, Mašková, Pátková.
    SC Marimex Kolín: Liska (Lukáš) – Růžička, Dotter, Grauer, Horák, Beneš, Rulc, Holub, Růta, Medrník, Želizňak, Jindra, Plíhal, Kalista, Kadlec, Pešek, Král

    Rozhodčí: Michal Tasch – Radek Špringl ml., Libor Plášil
    bahis siteleri