Zlín – Třinec 6:2 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 2:1 (kon.) | HC Litvínov – Pardubice 4:6 (kon.)
Chomutov – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Jihlava – Sparta 2:3 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia 5:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:3 (1:2, 0:1, 1:0)
HC Sparta Praha
Pátek 19.09.2014, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zdá se, že gól TOMÁŠE STŘECHY (3+3) po střele z prostoru mezi kruhy je již jen labutí písní Jihlavy. Na vyrovnání má Dukla už pouze deset vteřin času. Asistence: Vladimír Port (0+1), Aleš Dufek (1+4).
     
    35:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenže pokud dají domácí hráči hostům toliko volného prostoru, není se čemu divit, že Svoboda potřetí inkasuje. JAN HAVEL (2+0) se z pravé strany prodral napříč útočným pásmem a bez potíží zavěsil pod horní tyčku domácí svatyně. Bez asistence.
     
    19:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Také Jihlava skóruje v přesilové hře a střílí kontaktní gól. Po střele Jíchy mohl zblízka dorážet Marcilis, který ale netrefil kotouč ideálně. Kus černé gumy se ale dostal na pravý kruh. LUKÁŠ JÍCHA (5+2) byl ve správný čas na správném místě a i s trochou štěstí překonal Langera, když kotouč doslova doskákal za brankovou čáru. Asistence: Jan Marcilis (1+2).
     
    17:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají po šťastném odrazu dvougólového vedení. Střela Březiny od modré se odrazila od Jíchy ke zcela volnému EUVSTATHIO SOUMELIDISOVI (3+2), který neměl problém zakončit z levého kruhu do odkryté klece. Asistence: Marek Březina (6+4).
     
    09:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Třiadvacet vteřin před koncem hosté využívají přesilovou hru, když se konečně dostali před Svobodu. Březina z pravé strany našel před brankou nepokrytého MARKA PULKRABA (2+6), který neměl problém poslat puk za záda bezmocného Svobody. Asistence: Marek Březina (2+4), Vojtěch Augustin (6+3).

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 20. Jícha (Marcilis), 60. Střecha (Port, Dufek) – 10. Pulkrab (Březina, Augustin), 18. Soumelidis (Březina), 36. Havel


    HC Dukla Jihlava: D. Svoboda (Škarek) – Hohl, Dundáček, Kochánek, Leština, Port, Půža – Střecha, Jícha, Anděl – Dufek, Beran, Marcilis – Nováček, Dvořák, Dupljaku. Trenér: Petr Svoboda.
    HC Sparta Praha: Langer (Sljusarčuk) – Vacek, Březina, Bláha, Vokurka, Kalina, Kadeřávek, Kolář – Krudenc, Pulkrab, Augustin – Černoch, Brejcha, Soumelidis – Lojka, M. Svoboda, Havel – Litera, Györi, Arnošt – Kundera. Trenér: Darek Stránský

    Rozhodčí: Doležal – Zídek, Kotlík
    bahis siteleri