Třinec – Vítkovice 3:5 (kon.) | Zlín – Liberec 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 3:4 (kon.)
K. Vary – Sparta 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 4:2 (kon.) | Slavia – Plzeň 2:1 (kon.)
Mountfield HK – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:2 (2:2, 2:0, 0:0)
HC Olomouc
Pátek 19.09.2014, 18:00 • Hala Rondo • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Dobrý den, je pátek před osmnáctou hodinou a tento čas již tradičně patří hokeji. Ani dnes tomu nebude jinak a brněnská Kometa na svém ledě přivítá nováčka extraligy z Olomouce. Pro brněnskou Kometu to snad bude regulérní první domácí zápas, ten předešlý jí totiž po třinácti minutách ukončila mlha, která se vinou nepříznivého počasí utvořila na stadionu.
     
    Oba týmy už se spolu utkaly v srpnu v rámci přípravných utkání. Po jednom utkání viděli diváci na Hané i na jižní Moravě. Kometě se v přípravě na nový ročník nevídaně dařilo a potvrdila to i v zápasech s Olomoucí. Nejprve dokázala zvítězit na ledě Hanáků 3:1 a poté doma přidala ještě o jednu branku navíc. Střelecky byl nejúspěšnější obránce Michal Kempný, jenž si v obou utkáních připsal po jedné brance.
     
    HC Kometa Brno

    Kometa po podařené přípravě začala dobře také v lize. K prvnímu utkání zajížděla do Liberce, kde sice třikrát prohrávala, ale nakonec dokázala výsledek otočit a vyhrát 5:3. Když měl přijít velký okamžik pro brněnské fanoušky, tedy první domácí zápas, navíc repríza loňského finále, tak z oslav hokeje muselo sejít. Po třinácti minutách rozhodčí ukončili zápas kvůli mlze na stadionu. V rámci třetího kola zajížděla Kometa na led Vítkovic, kde loni dvakrát uspěla. V úterý však prohrála 1:3. Napravit to může už dnes s Olomoucí, proti které se jí v přípravě dařilo. Po odehraných dvou zápasech je Kometa se třemi body na desátém místě. Má však jeden zápas k dobru.

    Ještě loni v dresu kohoutů, letos však v tom brněnským. První zápas si proti svým bývalým spoluhráčům zahraje David Ostřížek.

    Minulý zápas:

    HC Vítkovice Steel – HC Kometa Brno 3:1
    Branky a nahrávky: 18. Káňa I. (Čerešňák), 44. Húževka (Burger), 59. Čerešňák (Strapáč, Káňa I.) – 57. Hruška (Ton, Kuboš).
     
    HC Olomouc

    Olomoučtí svůj návrat do extraligy ozdobili bodem v zápase se Slávií. Druhé utkání v Třinci ale jasně prohráli. Po dvou prohrách se však nováček soutěže rychle oklepal. Ve třetím kole si na domácím stadionu vyšlápl na obhájce titulu ze Zlína. Kohouti ve třinácté minutě prohrávali 0:2, ale místo toho, aby složili zbraně, tak pořádně zabrali. Ještě do konce první periody snížili a ve druhé třetině dokonale otočili výsledek. Po třech kolech mají na svém kontě čtyři body a jsou na devátém místě.

    Do Brna se jako soupeř Komety vrátí Jiří Trvaj. Kromě něho se v sestavě Hanáků ukáže také Tomáš Houdek, Martin Vyrůbalík, Radek Dlouhý nebo Ondřej Švaňhal.

    Minulý zápas:

    HC Olomouc – PSG Zlín 3:2
    Branky a nahrávky: 17. Diviš (Skrbek, Hrňa), 36. Cibák (Majeský, Rác), 39. Laš (Matai) – 11. Köhler (Leška, Balaštík), 13. Vlach (Ondráček, Valenta).
    Zlepšené podmínky pro zápas v Rondu


     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Hanzlík, Kuboš, Kempný, Kováčik, König, Ptáček – Hruška, Ostřížek, Ton – Káňa, Zohorna, T. Svoboda – Dočekal, Čermák (C), J. Svoboda – Vondráček, Raška, Mrázek.
    Trenér: Vladimír Kýhos

    HC Olomouc: Trvaj (Vošvrda) – Skrbek, Houdek, Vyrůbalík, Staněk, Rašner, Majeský, Škůrek – Diviš, Patera (C), Hrňa – Cibák, Marosz, Rác – Laš, Zuzin, Matai – Buc, Kucharczyk, Jergl.
    Trenér: Petr Fiala

    Rozhodčí: Roman Polák, Vladimír Šindler – Jiří Gebauer, Vít Lederer.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle je studená sprcha pro domácí tým. Byť se do útoku prvně dostala Kometa, tak hned z protiútoku se radují hosté. Diviš dostal puk na nepokrytého PAVLA PATERU, který si počkal na pohyb brněnského gólmana a pod betonem puk dostal za jeho záda. Asistence: Richard Diviš.
    PATERA - 0:1
     
    01:36
    Na Kometě je vidět, že si úvod zápasu představovala jinak. Puk drží v útočném pásmu a snaží se rychle odpovědět.
     
    02:06
    Ani jedna ze střel domácích se nedostala až k Trvajovi.
     
    02:52
    Už už to vypadalo, že se Olomouc dostane k puku za bránou Komety, ale včas zabojoval Ton a Kometa je zpět u puku.
     
    03:06
    Trvaj musel řešit první vážnější situaci, když Ostřížek dorážel Kováčikovu střelu. Olomoucký brankář byl úspěšnější.
     
    03:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už se však Kometa raduje. Na vyrovnání jí stačily pouhé tři minuty, ve kterých Olomouc takřka nepustila ke kotouči. Je ovšem pravda, že tohle byla branka spíš z kategorie náhodných. Nahozený puk od mantinelu mířil na Trvaje, který však nepokryl puk a ten se tak dostal k HYNKU ZOHORNOVI, jenž už měl příjemnou práci. Začíná se tedy od znovu. Asistence: Jan Káňa.
    ZOHORNA - 1:1
     
    04:01
    A Kometa nijak v aktivitě nepolevuje. Olomouc musí v obranném pásmu řešit další nepříjemnosti.
     
    05:17
    Po delší době se dostali ke střele také hosté. Marek Čiliak však na střelu viděl a nechal vyniknout svoji levou ruku.
     
    05:44
    Následuje řada nepřesností, hraje se především ve středním pásmu.
     
    06:35
    Kometa už po několikáté dojela do útočného pásma, ale nedaří se jí tam udržet kotouč.
     
    07:21
    Olomouc řeší menší tlak Komety vyhozením puku přes všechny čáry. Hra se tak vrátí před Trvaje.
     
    07:45
    Olomouckou rozehrávku vystihl Dočekal, a tak hrají opět domácí. V klidu ovšem ještě střídají.
     
    08:32
    Čtvrté lajně domácích útok nepovedl a svoje místo přenechává elitní formaci. Ta hned míří před Trvaje.
     
    09:26
    Co se nepovedlo Kometě, se povedlo Olomouci. Richard Diviš dostal pěknou přihrávku přes celou šíři hřiště, ale střela z první mu nesedla. Čiliak nemusel zasahovat.
     
    09:55
    Kometa si vynutila vhazování v útočném pásmu. Následuje komerční přestávka.
     
    10:23
    Cibák s Maroszem ujeli Kometě, ale situaci dva na jednoho nevyřešili dobře a ani nezakončili. Druhý obránce, který se vracel, jim hodně znepříjemnil tuto akci.
     
    11:20
    Leoši Čermákovi střídali všichni spoluhráči, ale i tak to brněnský kapitán nevzdal. Zvládl si objet dva spoluhráče a ještě dobře vystřelit. Jeho puk se otřel o boční síť.
     
    11:32
    Ihned po buly pálil brněnský König, ale Trvaj byl připravený.
     
    11:49
    V brněnské hale Rondo diváci uvidí první přesilovku. Na trestnou lavici odchází Adam Raška za hákování. Olomouc si zahraje první početní výhodu.
     
    12:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc využila přesilovku. Když už se zdálo, že se Kometa osvobodí, tak hosté udeřili. Nevyhozený puk poslal Pavel Skrbek na bránu, kde jej nadvakrát dokázal dorazit za Čiliaka RICHARD DIVIŠ. Olomouc tak využívá výhodu jednoho muže v poli a opět v utkání vede. Asistence: Pavel Skrbek, Erik Hrňa.
    DIVIŠ - 1:2
     
    13:37
    A Olomouc značně ožila. Nyní trápí domácí v jejich pásmu a nepouští je ke hře.
     
    14:19
    Teď však třetí lajna domácích dostala pod tlak hosty. Čermák s Dočekalem motali hlavy olomouckým, ale Jiří Trvaj v brance Olomouce nemusel zasahovat.
     
    14:44
    Začíná se bojovat o každý puk a hraje se opět ve středu hřiště.
     
    15:11
    Olomoučtí si zahrají druhou přesilovku, když Pavel Kuboš je vyloučený za podražení. Hostující Zuzin si šlápl na jeho hokejku.
     
    15:50
    Petr Ton vyhazuje přes všechny čáry. Zatím se velice dobře brání.
     
    16:13
    Káňa s Hruškou opět vyvážejí puk ze třetiny Komety. Zasahovat dokonce musí i Jiří Trvaj. V této přesilovce se Hanákům vůbec nedaří.
     
    17:19
    Kometa už je v plném počtu a u puku.
     
    17:59
    Také domácí si zahrají přesilovku. Dlouho nyní měli ponechanou výhodu, kterou ale nedokázali využít. Přesto se hosté nestíhali otáčet. Vyloučeným je David Škůrek.
     
    18:24
    Obrovská šance na vyrovnání! Sice netypická přesilovková akce, ale hezky to vymyslel Ostřížek. Ten našel najetého Hrušku, který však v rychlosti nedokázal zamířit mimo Trvaje, který si dobře povyjel.
     
    19:00
    Kometa už opět kombinuje v útočném pásmu. Minuta z trestu Škůrka už vypršela.
     
    19:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak přece jen to Kometa dokázala. Také ona využívá hned svoji první přesilovku. První střela JANA KÁNI sice ještě nebyla do černého, ale Káňa si ji mohl zopakovat a podruhé už mu to vyšlo. Hynek Zohorna totiž po první střele před Trvajem nezazmatkoval a krásně našel Jana Káňu podruhé, který už tentokrát prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Hynek Zohorna.
    KÁŇA - 2:2
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je za námi první regulérní třetina v tomto ročníku v brněnském Rondu. Svého vítěze nenašla. Zato diváci viděli gól v první i poslední její minutě. Stav mezi loňským vicemistrem a nováčkem soutěže je 2:2, když Kometa dokázala dvakrát vyrovnat.

    Druhá třetina začne asi v 18:51.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:44
    Druhá třetina mohla začít úplně stejně jako ta první, jen gólem Komety. Nejprve se bojovalo sice v rohu za Čiliakovou bránou, ale poté dopředu vyrazil Ostřížek s Tonem a druhý jmenovaný po krásném uvolnění trefil tyč! Kometa si však zahraje přesilovku, na trestnou lavici jde Pavel Patera.
     
    21:15
    Kometa je vykázána z útočného pásma pro postavení hráče v brankovišti.
     
    21:43
    Olomoucký Laš nyní získal cenné sekundy za brankou domácích. Kometa už má jen necelou minutu.

     
    22:20
    Kometě se v přesilovce ale nedaří a hosté znovu vyhazují.
     
    22:33
    Nyní se dokonce Hanáci hnali do útoku, ale zastavilo je postavení mimo hru.
     
    23:09
    Jakub Svoboda dostal puk do jízdy a už už se dostával za posledního hráče, ale na poslední chvíli mu kotouč sjel z hokejky a nezakončil. Velká škoda pro domácí.
     
    23:35
    Na druhé straně se hosté dostali do přečíslení čtyři na dva. Krásně si vymíchali domácí obranu, ale ani tato akce neskončila gólem. Leoš Čermák si pomohl menším faulem a dostává dvě minuty za krosček.
     
    24:09
    Kometa hraje v oslabení velice aktivně a hosty zatím vůbec nepustila do svého pásma.
     
    24:28
    Nyní se to povedlo Marku Lašovi, ale v souboji proti brněnskému obránci neuspěl.
     
    24:59
    Houdek dostal perfektní přihrávku přes celé pásmo a ještě měl možnost zamířit. Mířil velice dobře, ale přece jen trochu chybělo. Trefil se do spojnice obou tyčí!
     
    25:48
    Kometě se nedaří dostat puk ze třetiny. I když už Hanzlík mohl vyhodit, tak jen trefil spoluhráče a u puku byli opět hosté.
     
    26:20
    Teď už se to ale domácím povedlo a svůj tah na branku ukázal Jakub Svoboda. Puk však dostal jen na betony připraveného Trvaje, procpat jej po nimi do brány už nedokázal.
     
    26:45
    Mladičký Raška se nadrzo nacpal před bránu Trvaje, ale už nestačil zakončit. Měl to na dlouhou ruku.
     
    27:12
    Na druhé straně nebezpečně střílel Zuzin, jehož střela navíc byla několikrát tečovaná. Marek Čiliak však stačil scvaknout betony včas.
     
    27:55
    První lajna domácích teď sevřela hosty před jejich brankou a Marosz to vyřešil za cenu faulu. Dvě minuty si jde odpykat za držení protihráče.
     
    28:19
    Kováčik dával střílenou přihrávku na Tomáše Svobodu, kterému se podařilo tečovat, ale puk přizvedl příliš nahoru a ten tak končí až v ochranné síti. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    28:51
    Olomouci se povedlo vyhodit přes všechny čáry, Kometa musí začít opět od Čiliaka.
     
    29:45
    Königovu střelu od modré Trvaj pouze vyrazil, ale Čermák ani Dočekal se svými dorážkami neuspěli.
     
    30:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    V přesilovce už to nevyšlo, ale hned po ní ano. Puk se dostal k Petru Tonovi, který se ani za nic nenechal odstavit od puku a po obtočení kolem brány puk posunul do brankoviště. Tam se nejrychleji zorientoval DAVID OSTŘÍŽEK, který puk dostal za Trvaje a dává tak gól svému bývalému klubu. Kometa jde poprvé do vedení. Asistence: Petr Ton, Jan Hruška.
    OSTŘÍŽEK - 3:2
     
    30:56
    A po třetím gólu Komety to hodně ožilo. Nejprve nebezpečně pálili hosté a poté ještě nebezpečněji Jakub Svoboda. Ani jeden však neuspěl a skóre zůstává stejný.
     
    31:01
    Kometa ale ve svém tlaku bude muset na chvíli polevit. Michal Kempný dostává dvě minuty, když mu po pravé straně ujížděl jeden z olomouckých.
     
    31:37
    Domácí se zatím dobře brání a Olomouc k ničemu nepouští.
     
    32:08
    Kováčik znovu vyhazuje přes všechny čáry. Olomouc se nemůže usadit v útočném pásmu a rozehrát svoji přesilovkovou kombinaci.
     
    33:14
    Brňané se skvěle ubránili a nyní už se znovu tlačí do brány.
     
    33:40
    Leoš Čermák ujel do přečíslení s Dočekalem, ale už byli oba ve velkém úhlu a druhý jmenovaný nedosáhl na Čermákovu přihrávku.
     
    34:15
    Kometa je hodně aktivní a svírá Olomouc v jejím pásmu. Ta teď neví, kam dřív skočit. Ptáčkova střela byla sražená do ochranné sítě.
     
    35:01
    A opět. Brněnští hokejisté dělají v olomoucké obraně pořádný vítr, ale prozatím bez úspěchu.
     
    36:16
    Tentokrát se dostával do velké šance Petr Ton a při svém úniku byl faulovaný. Rozhodčí nařizuje trestné střílení.
     
    36:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    A PETR TON se nemýlí. Puk si vzal na forhend, podíval se, kde Trvaj stojí a taháčkem zamířil pod horní tyčku. Klasicky. Trvaj máchl lapačkou příliš pozdě. Kometa soupeři utíká o dvě branky.
    TON - 4:2
     
    37:06
    Kometa je při chuti. Za tohoto stavu se jí hraje úplně jinak. Olomoučtí tempo Komety nestíhají a její šance přerušují faulem. Jako nyní Pavel Skrbek.
     
    37:57
    Domácím se v první minutě nedaří na stálo udržet v útočném pásmu. Zdá se, že při hře 5/5 jí to šlo lépe.
     
    38:53
    Na domácích je vidět, že nikam nespěchají. Ve druhé třetině už hlavně nechtějí žádné komplikace.
     
    39:34
    Olomouc se dostávala do útoku, ale ani ona nevypadá, že by se jí do útoku nějak zvlášť chtělo. Puk končí v rohu za brankou Brna.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Je za námi také druhá třetina utkání. Ta přinesla dvě branky, obě na straně domácí Komety. Celou třetinu odstartovala tyčka Tona. Kometa v celé dvacetiminutovce byla aktivnější a naplno se to projevilo po vedoucí brance, kterou vstřelil Ostřížek. Vedení Komety ještě stvrdil Petr Ton, jenž dostal výhodu trestného střílení. Nájezd proměnil klasickou střelou pod břevno.

    Třetí třetina začne asi v 19:45.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:14
    Kometa pokračuje v trendu ze druhé třetiny. Ihned po buly zamířila do útoku a Trvaj musel řešit první střelu. Kubošův pokus však dobře viděl.
     
    40:53
    Domácí jsou stále na puku a Olomouc nepouští ke hře. Zatím je to však bez jakéhokoli zakončení, dá se říct, že pouze kontrolují hru.
     
    41:51
    Změnit to chtěl Kováčik, ale jeho střela trefila pouze prvního bránícího hráče.
     
    42:22
    Nyní se hraje za brankou Čiliaka. Ale puk je někde uprostřed mezi hráči, kteří se jej snaží vydolovat od mantinelu.
     
    43:07
    Také Olomouc zahrozila, když se dostala k několika střelám z bezprostřední blízkosti. Marek Čiliak si však povyjel z brány a nedal hostujícím útočníkům šanci.
     
    43:44
    Diviš se snažil procpat brněnskou obranou, ale ta ho zastavila. U puku je znovu Kometa.
     
    44:08
    Už už se Kometa dostávala do přečíslení, ale tuto možnost jim přerušili rozhodčí, kteří odpískali postavení mimo hru.
     
    44:53
    Hosté zklidňují hru, čekají na vystřídání obou mužstev. Poté začnou od Trvaje.
     
    45:40
    Hra je v této chvíli hodně neurovnaná. Ani jednomu týmu se nedaří rozehrávka. Domácím to ale narozdíl od Olomouce nemusí až tak vadit.
     
    46:56
    Kometa hraje se zajištěnou obranou, nechce připustit žádné komplikace. To však ubírá na atraktivitě.
     
    47:51
    Petr Ton se zkoušel prosadit individuálně, ale na Staňka si nepřišel.
     
    48:13
    Po něm to stejné po druhé straně zkoušel Hynek Zohorna, který se dostal aspoň ke střele. Trvaj si však jeho pokus z úhlu pohlídal. Následuje komerční přestávka.
     
    48:13
    Hra je na chvíli přerušená. V sektoru hostí je problém s fanoušky. Už se ale zdá, že se bude pokračovat.
     
    48:47
    Kometa si zahraje přesilovka. Ta by to mohla opět trochu rozpumpovat. Na trestnou lavici odchází Marek Laš.
     
    49:35
    A je to tak. Kometa si otevřela v útočném pásmu kolotoč. Olomoučtí dlouho nestíhali a Trvaj měl plné ruce práce.
     
    50:16
    Hostům se povedlo vyhodit a mají možnost vystřídat. Kometa už se vrací do útoku.
     
    50:54
    Na konci přesilovky ještě dostal spoustu prostoru David Ostřížek, ale z prostoru mezi kruhy trefuje pouze připraveného Trvaje.
     
    51:40
    Přesilovku si zahrají také hosté. Káňa oplácel a to se nikdy nevyplácí. Brněnský útočník dostává dvě minuty za hrubost.
     
    52:02
    Jakub Svoboda zabojoval na modré čáře a dostal puk z obranného pásma Komety. Olomouc se však hned vrací, cítí velkou možnost na snížení.
     
    52:36
    Jakub Svoboda však i na podruhé předvádí velice dobrou obrannou činnost a je po zásluze odměněný. Vyváží puk až k Trvajovi.
     
    53:04
    Následující střela olomouckých byla přizvednutá až do dvacáté řady.
     
    53:39
    Roman Rác se zničehonic objevil zcela sám před brankou, když si však připravoval ideální možnost pro zakončení, Marek Čiliak mu vypíchl puk. Olomouc tak ani teď nesnižuje.
     
    Utkání sleduje 7 009 diváků. To v hale čekal málokdo, že nebude vyprodáno. Všichni čekali na magické číslo 7 200.
     
    54:22
    Erik Hrňa se ihned po buly dostal k nebezpečné střele z mezikruží, ale Čiliak nechal vyniknout svoji lapačku.
     
    54:31
    Na druhé straně mířil Dočekal mezi betony, ale ani on neuspěl. Trvaj byl tentokrát rychlejší.
     
    55:26
    Hostující Marosz se zkoušel nacpat do brány. Neudělal to špatně, ale jeho záměr vystihl také brněnský brankář a sebral mu puk poskakující před brankovištěm.
     
    55:59
    V útoku sice byli hosté, ale domácí vystihli rozehrávku a Ton s Hruškou se dostali do přečíslení dva na jednoho. První jmenovaný neměl jak přihrát, a tak zkusil sám zakončit. Jiří Trvaj však předvedl velice dobrý zákrok proti jeho kličce na bekhend.
     
    57:34
    Kometa na dobrý dvě minuty teď sevřela soupeře před jeho brankou. Olomouc tedy místo snahy o zdramatizování zápasu musí bránit.
     
    58:10
    Ptáček, Káňa ani další neuspěli. V olomouckém obranném pásmu to teď ale vypadá jako na střelnici. Kometa si jde pro první tři body na domácím ledě.
     
    58:45
    Další střelu vyrazil Trvaj do ochranné sítě a vhazovat se tak bude po jeho levici.
     
    Olomouc si ještě vyžádala oddechový čas.
     
    59:01
    Hosté by chtěli zkusit hru bez brankáře, ale Kometa jim k tomu nedává prostor.
     
    59:27
    Olomouc navíc zahrává na zakázané uvolnění a o dnešních bodech je rozhodnuto.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je rozhodnuto. Kometa v prvním zápase na domácím ledě bere tři body. Ve třetí třetině už nepadla žádná branka a o výsledku tedy rozhodla prostřední perioda. Po prohraném zápase ve Vítkovicích si tak Brňané spravují chuť. A na rozdíl od mistrovského Zlína neporohává s nováčkem soutěže. Olomouc Kometě stačila pouze v první třetině. Potom už na lede dominovala Kometa a také zaslouženě vítězí.
     
    Ode mne je to vše, děkuji Vám za pozornost. Budu se těšit u dalšího zápasu Komety či dalších brněnských sportů. Pěkný večer a hezký víkend. (20:20:24)
    Marken.cz

    Adam Havel

    Branky a nahrávky: 4. Zohorna (Káňa), 20. Káňa (Zohorna), 31. Ostřížek (Ton, Hruška), 37. Ton (TS) – 1. Patera (Diviš), 13. Diviš (Skrbek, Hrňa)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Hanzlík, Kuboš, Kempný, Kováčik, König, Ptáček – Hruška, Ostřížek, Ton – Káňa, Zohorna, T. Svoboda – Dočekal, Čermák (C), J. Svoboda – Vondráček, Raška, Mrázek.
    Trenér: Vladimír Kýhos

    HC Olomouc: Trvaj (Vošvrda) – Skrbek, Houdek, Vyrůbalík, Staněk, Rašner, Majeský, Škůrek – Diviš, Patera (C), Hrňa – Cibák, Marosz, Rác – Laš, Zuzin, Matai – Buc, Kucharczyk, Jergl.
    Trenér: Petr Fiala

    Rozhodčí: Roman Polák, Vladimír Šindler – Jiří Gebauer, Vít Lederer

    Diváci: 7009
    bahis siteleri