Třinec – Vítkovice 3:5 (kon.) | Zlín – Liberec 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 3:4 (kon.)
K. Vary – Sparta 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 4:2 (kon.) | Slavia – Plzeň 2:1 (kon.)
Mountfield HK – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:5 (2:1, 1:3, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 19.09.2014, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Vladimír SVAČINA - 3:5
     
    40:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice odskakují na rozdíl dvou branek! VLADIMÍR SVAČINA zakončil rychlou protiakci dvou proti jednomu a hned z první střely proti Hrubcovi, který od začátku třetiny nahradil Hamerlíka, zvýšil hostující vedení! Asistence: Rudolf Huna.
    Rudolf HUNA - 3:4
     
    34:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice otáčejí vývoj utkání a jdou opět do vedení! Pokračující přesilovku dokázal využít RUDOLF HUNA, který na brankovišti předvedl velký důraz a doslova dotlačil kotouč za Hamerlíkova záda! Asistence: Vladimír Svačina, Ondřej Roman.
    Michal HLINKA - 3:3
     
    28:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to je neskutečná branka Vítkovic! Marek Trončinský dokázal zachytit hostující střelu, třinecký bek si ale tak dlouho hrál s pukem před odkrytou brankou, až mu do jeho hole praštil MICHAL HLINKA a poslal tak kotouč za záda nebohého Hamerlíka! Bez asistence.
    Zbyněk IRGL - 3:2
     
    23:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ale hned z další akce udeřili a berou si vedení zpět na svou stranu! Jiří Polanský zavezl kotouč podél hrazení do pásma Vítkovic, namazal před bránu najíždějícímu ZBYŇKU IRGLOVI, který propálil bezmocného Dolejše! Asistence: Jiří Polanský, Martin Adamský.
    Peter HÚŽEVKA - 2:2
     
    23:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice přeci jen vyrovnávají stav, ačkoli už při hře pět na pět! Hamerlík vyrazil Šenkeříkovu střelu jen před sebe, na brankovišti ale stál připravený PETER HÚŽEVKA, který doklepl kotouč do odkryté branky! Asistence: Petr Šenkeřík, Jiří Burger. 2:2.
    Jiří POLANSKÝ - 2:1
     
    09:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se hned po buly vrhli do rychlého brejku a ten končí vedoucí brankou domácího týmu! Akci Slezanů po pravé straně vedl JIŘÍ POLANSKÝ, který se z kotoučem dostal až před Dolejše, kterého překonal překvapivou střelou k bližší tyči! Asistence: Kamil Kreps.
    Tomáš PLÍHAL - 1:1
     
    03:20
    Třinec právě vstřelil branku! Autorem branky je PLÍHAL.
    Rostislav OLESZ - 0:1
     
    01:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané využívají přesilovku a jdou do rychlého vedení! Rychlá kombinace končí u ROSTISLAVA OLESZE, který střelou o horní tyč posílá svůj tým do vedení! Asistence: Richard Stehlík, Jiří Burger.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 4. Plíhal, 10. Polanský (Kreps), 24. Irgl (Polanský, Adamský) – 2. Olesz (Stehlík, Burger), 24. Húževka (Šenkeřík, Burger), 29. Hlinka, 35. Huna (Svačina, Roman), 41. Svačina (Huna)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (od 41. min Hrubec) – Klesla, Roth, Linhart, Galvas, Doudera M., Trončinský, Nosek, Doudera L. – Orsava, Plíhal, Kreps – Adamský, Polanský, Irgl – Dravecký, Žejdl, Cienciala – Kindl, Matuš, Chmielewski
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (od 59. min Šindelář) – Stehlík, Šenkeřík, Klok, Zíb, Štencel, Čerešňák, Hawlík – Húževka, Burger, Olesz – Svačina, Roman, Huna – Strapáč, Němec, Káňa – Zdráhal, Hlinka, Vandas – Šedivý

    Rozhodčí: Čech, Šír – Bryška, Skopal
    bahis siteleri