Třinec – Vítkovice 3:5 (kon.) | Zlín – Liberec 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 3:4 (kon.)
K. Vary – Sparta 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 4:2 (kon.) | Slavia – Plzeň 2:1 (kon.)
Mountfield HK – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:5 (2:1, 1:3, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 19.09.2014, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    Oceláři teď měli obrovskou smůlu! Po střele jednoho z domácích se kotouč odrazil od dvou tyček a odrazil se ven z brankoviště!
     
    58:21
    Vladimír Roth pálil z první od modré, na Dolejše ještě dorážela trojice Ocelářů! Hostující brankář si dokázal poradit se všemi pokusy domácích hokejistů'
     
    57:14
    Oceláři to zkoušejí se šesti bruslaři v poli!
     
    57:14
    Ocelářům ještě svitla naděje na bodový zisk. Necelé tři minuty před koncem třetí třetiny dostávají domácí možnost přesilovky. Jan Štencel napadl Tomáše Plíhala, který nakonec skončil na hostujícím brankáři. Štencel si odpyká dvě minuty.
     
    52:49
    Oceláři si komplikují situaci tímto nešťastným faulem. Lukáš Galvas svou hokejkou zasáhl obličej Petera Húževky. Bek Ocelářů odpyká 2 + 2 minuty za hru vysokou holí.
     
    47:18
    Vladimír Svačina obral třinecké beky o puk, na Hrubce zkusil kličku do forhendu. Svačina se ale dostal do příliš velkého úhlu na to, aby trefil branky.
     
    46:48
    Oceláři se dostali do přečíslení dvou proti jednomu. Akci domácího týmu vedl Tomáš Plíhal, který se nakonec rozhodl pro individuální zakončení. Jeho střela ale pouze vyprášila Dolejšovy betony.
     
    45:36
    Před Hrubcem se zcela sám ocitl Petr Strapáč, hostující forward ale kličkou do bekhendu nedokázal překonat brankáře Ocelářů!
     
    43:12
    Oceláři si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici usedá Lukáš Klok, který se provinil krosčekem.
     
    42:57
    Oceláři se snaží o korekci stavu! Blízko teď byl Zbyněk Irgl, jeho pokus ale pouze zacinkal na tyči hostující branky!
    Vladimír SVAČINA - 3:5
     
    40:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice odskakují na rozdíl dvou branek! VLADIMÍR SVAČINA zakončil rychlou protiakci dvou proti jednomu a hned z první střely proti Hrubcovi, který od začátku třetiny nahradil Hamerlíka, zvýšil hostující vedení! Asistence: Rudolf Huna.
    Rudolf HUNA - 3:4
     
    34:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice otáčejí vývoj utkání a jdou opět do vedení! Pokračující přesilovku dokázal využít RUDOLF HUNA, který na brankovišti předvedl velký důraz a doslova dotlačil kotouč za Hamerlíkova záda! Asistence: Vladimír Svačina, Ondřej Roman.
     
    32:29
    Oceláři jdou opět do čtyř. Na trestnou lavici usedá Jakub Orsava, třinecký forward si odsedí dvě minuty za sekání.
     
    32:11
    Zbyněk Irgl z ostrého úhlu trefuje pravou tyč hostující branky!
     
    30:10
    A přerušuje se až po faulu hostujícího Ondřeje Romana. Ten před vlastní brankou podrazil jednoho z domácích hráčů, odpyká si proto dvě minuty.
    Michal HLINKA - 3:3
     
    28:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to je neskutečná branka Vítkovic! Marek Trončinský dokázal zachytit hostující střelu, třinecký bek si ale tak dlouho hrál s pukem před odkrytou brankou, až mu do jeho hole praštil MICHAL HLINKA a poslal tak kotouč za záda nebohého Hamerlíka! Bez asistence.
     
    28:30
    Slezané jsou sice kompletní, nebýt Petera Hamerlíka by ale opět inkasovali! Před třineckou brankou se ocitla hned dvojice hráčů Vítkovic, ani jeden z nich ale nedokázal překonat pozorného brankáře Třince!
     
    26:22
    Sotva se z trestné lavice vrátil potrestaný Galvas, Oceláři jdou opět do čtyř. Za katr usedá David Nosek, který na brankovišti nedovoleně bránil Svačinu. Hra bude pokračovat po komerční pauze.
     
    24:18
    Utkání se začíná přiostřovat, hosté si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici usedá Lukáš Galvas, který se provinil držením.
     
    23:52
    Chyba Ocelářů v rozehrávce se mohla pro domácí stát osudnou. Jan Káňa sebral kotouč, nabruslil si do střelecké pozice, zápěstím ale trefil jen Hamerlíkovo rameno!
    Zbyněk IRGL - 3:2
     
    23:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ale hned z další akce udeřili a berou si vedení zpět na svou stranu! Jiří Polanský zavezl kotouč podél hrazení do pásma Vítkovic, namazal před bránu najíždějícímu ZBYŇKU IRGLOVI, který propálil bezmocného Dolejše! Asistence: Jiří Polanský, Martin Adamský.
    Peter HÚŽEVKA - 2:2
     
    23:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice přeci jen vyrovnávají stav, ačkoli už při hře pět na pět! Hamerlík vyrazil Šenkeříkovu střelu jen před sebe, na brankovišti ale stál připravený PETER HÚŽEVKA, který doklepl kotouč do odkryté branky! Asistence: Petr Šenkeřík, Jiří Burger. 2:2.
     
    19:12
    Kamil Kreps pláchl hostující obraně, tváří v tvář Dolejšovi ale napálil puk jen do betonů hostujícího brankáře!
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá jedna minuta, bude se opět vylučovat. Na trestnou lavici usedá třinecký Jakub Orsava, který zasáhl jednoho z protihráčů do obličeje. Po čtyřech vteřinách hry čtyři na čtyři čeká hosty přesilovka. Orsava obdržel čtyři minuty.
     
    17:40
    Neskutečný zákrok Daniela Dolejše! Před Zbyňkem Irglem zívala zcela odkrytá branka, elitní střelec Ocelářů ale poslal puk jen do ležícího brankáře hostů!
     
    17:04
    Aktivita Ocelářů přináší domácím početní výhodu. Na trestnou lavici odjíždí Rostislav Olesz, odsedí si dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    16:53
    Oceláři se ve dvou hráčích objevili před Dolejšem, Rothův pas na volného Draveckého ale skluzem zastavil Zíb!
     
    16:17
    Tak to je velký tlak domácích! Daniel Dolejš se v neustále permanenci, za posledních 20 vteřin na něho šly tři střely! Hostující brankář dokázal zastavit všechny pokusy!
     
    15:51
    Zblokovaný Polanského pokus jen tak tak nedoplachtil do hostující svatyně! Dolejš měl obrovské štěstí!
     
    12:29
    Po zákroku Arona Chmielewského na ledě zůstal ležet Petr Šenkeřík, který se velmi těžce zvedal z ledu. Třinecký útočník usedl na trestnou lavici, odpyká si dvě minuty za napadení.
    Jiří POLANSKÝ - 2:1
     
    09:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se hned po buly vrhli do rychlého brejku a ten končí vedoucí brankou domácího týmu! Akci Slezanů po pravé straně vedl JIŘÍ POLANSKÝ, který se z kotoučem dostal až před Dolejše, kterého překonal překvapivou střelou k bližší tyči! Asistence: Kamil Kreps.
     
    07:02
    A další dvě šance pro Oceláře! Jiří Polanský se z ničeho nic objevil před Dolejšem, toho dokázal vymíchat, pak ale přestřelil! Později od modré nepříjemně pálil Roth, Dolejš ukryl puk v lapačce.
     
    06:28
    Jiří Polanský našel rozjetého Martina Adamského, ten dojel do pravého kruhu pro vhazování a vypálil! Kotouč prošel Dolejšovi mezi betony, naštěstí pro hosty ale mimo tři tyče!
    Tomáš PLÍHAL - 1:1
     
    03:20
    Třinec právě vstřelil branku! Autorem branky je PLÍHAL.
     
    02:10
    Velké šance na obou stranách! Před Hamerlíkem nejprve nedokázal zakončit Zdráhal, na druhé straně potom Dolejš vychytal Rotha!
    Rostislav OLESZ - 0:1
     
    01:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané využívají přesilovku a jdou do rychlého vedení! Rychlá kombinace končí u ROSTISLAVA OLESZE, který střelou o horní tyč posílá svůj tým do vedení! Asistence: Richard Stehlík, Jiří Burger.
     
    00:36
    Ze zápasu uběhlo třicet šest vteřin a je tady první vyloučení. Na trestnou lavici usedá domácí Tomáš Plíhal, který se provinil vysokou holí. Přesilovka pro Vítkovice.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 4. Plíhal, 10. Polanský (Kreps), 24. Irgl (Polanský, Adamský) – 2. Olesz (Stehlík, Burger), 24. Húževka (Šenkeřík, Burger), 29. Hlinka, 35. Huna (Svačina, Roman), 41. Svačina (Huna)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (od 41. min Hrubec) – Klesla, Roth, Linhart, Galvas, Doudera M., Trončinský, Nosek, Doudera L. – Orsava, Plíhal, Kreps – Adamský, Polanský, Irgl – Dravecký, Žejdl, Cienciala – Kindl, Matuš, Chmielewski
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (od 59. min Šindelář) – Stehlík, Šenkeřík, Klok, Zíb, Štencel, Čerešňák, Hawlík – Húževka, Burger, Olesz – Svačina, Roman, Huna – Strapáč, Němec, Káňa – Zdráhal, Hlinka, Vandas – Šedivý

    Rozhodčí: Čech, Šír – Bryška, Skopal
    bahis siteleri